Sleeping beauty

Nu ska jag ta tag i benen (ett i taget, blir så jäkla tungt annars)...Få ner dem från soffan. Dra i armarna. Putta ner honom från soffan. Sen drar jag. Jag drar hårt. Släpar för glatta livet. In honom till sovkupén. Sen kommer problemet. Han har inte borstat tänderna. Jag får vända. Släpa honom till toan. Svetten rinnner. Men jag känner att jag gör nytta för mina muskler. Bänder upp munnen. Drar några drag med tandborsten. Det ska bli rent. Luktar lite. Kollar läget liksom. Kommer jag stå ut. Drar några drag till. Luktar. Mmmm, det blir bra. Lyfter upp huvudet över badkarskanten så han kan spotta (någorlunda iaf.). Nu drar jag igen.Över trösklar och sen kommer nästa problem. Hur ska jag göra för att få upp honom i sängen? Han måste ju upp dit, annars kommer jag att frysa hela natten och det är alltför ansträngande. Jag väcker honom helt enkelt;
 
E: Älskling, vakna nu...du måste lägga dig i sängen. Vi ska sova :)
C: Hej du söta... ja det är klart att jag vill sova med dig nu. Mysigt vi ska ha. Jag ska bara bosta tänderna.
E: Men det är redan fixat....du vet ju, vad gör jag inte för dig!
C: Men tack vad snällt. Men varför väckte du mig inte?! Jag hade ju kunnat fixa det så hade du sluppit!
E: Å, det säger du nu!!!!! Jag som har släpat, konkat, burit, spottat och fräst...och borstat dina tänder!
C: Men gumman. Jag är tacksam. Det är jag :) Kom nu så lägger vi oss.

Han lägger sig då sådär sexigt i sängen som bara han kan. Håller om mig hela natten så att jag inte ska frysa. Sen vaknar vi på morgonen....tillbaka till verkligheten då han ligger och snoozar typ 15 gånger. Då vet jag att det var en dröm... Nu har allvaret börjat igen.

"I don´t know what you heard about me...."

...jo jag har faktiskt den låten i huvudet. Det är mycket Bling Bling i min pojkvän. Han lyssnar på 50 cent bl.a. Det är bara de tjocka guldkedjorna med dollartecken som fattas... Han är verkligen såååå cool! ;)

Christian ligger i soffan och sover och jag sitter här, hade ju lite att ta igen. Några bloggar att läsa. Tack för det :) mycket trevlig läsning. Ikväll har vi ÄNTLIGEN kollat färdigt på Fracture! Mycket bra film. Varje gång  vi har satt på den för att kolla så har alltid en viss grabb somnat och det slutar med att jag stänger av filmen och försöker få oss i säng. Men nu lyckades vi.

Nu däremot är han en slagen hjälte. Kul, han ska upp i morgon bitti och jobba kl. 07. Lämna mig alldeles ensam (en lördag) i denna stora gigantiska säng som det är meningen att man ska ligga och kramas i....Länge.... För mig blir det bara att sätta sig i mattens värld. Jag tycker verkligen att det ska bli jättekul. Spännande. Se vad man kan göra med cosinus, arcsinus och tangens i morgon. Fy det är så krångligt att jag inte ens vet vad jag pratar om! Mycket kul ska vi ha. Jag, mina böcker och min nyinlärda studieteknik. Hoppas för min skull att den fungerar!

Idag åkte jag till Kalmar staxt efter sex.  Sammanlagt 3 timmar på tåget och 2 timmar i skolan (känns lite halv nödvändigt). Sen åkte vi hem till Christians mamma och fick god mat (tänk, hon skickade med matlådor till oss imorgon...Christian för att han ska till jobbet, och till mig för att jag är själv hela dagen... :) Hon är snäll hon.) Sen åkte vi till Linköping. Jag, Christian och Olle. Ja han med tån ni vet ;)

Vi har ikväll myst med varma mackor och bär i ugnen :) Och pillat navelludd på varandra. Förstår ni hur mycket det ryms där i?! Nä skojar faktiskt, jag har aldrig haft navelludd.

Hon ska på zooSnack i bilen med lillsiss:
S: Jag pratade med Helen i går, hon verkar så himla gullig och rolig....blablablablabla
E: Jasså, vad kul.
S: Vet du. Ett månadskort på gymmet som ligger i närheten kostar 600kr.
E: Oj vad dyrt!
S: Mmm...det är det.
E: Ja det är ju jättedyrt. Men betalar de det åt dig?
S (skakandes på huvudet): Nä det gör de inte.
E: Jasså, det trodde jag att de skulle göra. Men du kan ju göra andra saker. Gå ut och gå och träna hemma kanske.
S: Ja det kan jag. Men jag får ett årskort på zoo.
E (skrattar så tårarna rinner): Haha...vad sa du. Så det kvittar att du inte får ett gym kort. Du får iaf ett årskort på zoo. Haha....*asg*

(Helen i detta inlägg är mamman i familjen hon ska bo hos i England)


Dejtat en snygging

Vaknade i morse av att Christians mobillarm ringde. Dags att gå upp alltså, för honom iaf. Låg och höll om honom in i det längsta. Ville verkligen inte släppa taget. Var som en sugpropp. En igel (ingel slemmig dock). Han snoozade X-antal gånger som vanligt. När han väl lämnade mig i min ensamhet i denna gigantiska säng så somnade jag snart om igen. Helt utmattad av att ha hållit fast honom. Vaknade igen vid 09:10. Hoppade så där raskt upp ur sängen. Skitsnygg i håret. Make-up:en på rätt ställe och var så där jättepigg...Ja sånt man bara ser på film. Så var det för mig idag. Gick en rask promenad på 45 min och det strålade om mig. Solen sken. Det var ljummet i luften. Den lätta vinden liksom smekte min hud så fint. Min solbrända hud vill jag tillägga.

-------> Okej såhär var det. Vaknade och kom på mig själv att jag hade lovat mig att gå ut och gå en sväng! Det är det bäst att hålla, annars träder det dåliga samvetet in. Gick upp ur sängen yrvaket och började stressa, kände att klockan tickade på ganska bra. Kallt var det ute. Så det gällde att gå fort, fort. Få upp värmen kvickt. Men väldigt bra musik i öronen det hade jag ;)

Var ju tvungen att komma tillbaka ganska skapligt, hade ju en dejt som väntade. "Hem" (mitt andra iaf) fort, slänga i sig frukost och sen hoppa in i duschen. Gled in lite fint på Cubus vid 11:30, där kom hon. Min dejt. Therese strålade som vanligt. Vi hade lite att prata om. Blev en pastasalld på Brödstugan, mycket gott :)

Nu är det bäst att jag sätter mig och pluggar lite matte. Så jag har varit duktig och gjort något tills i morgon. Känner att jag sitter här och drar ut på det hela. Ska snart åka hem. Ringde pappa och bad honom ta med sig några banankartonger hem om det finns. Jag kan ju pyssla med lite sånt om kvällarna när jag är hemma, så kanske jag kan ägna mig åt andra saker på helgerna. Tiden går ju trots allt. Lika bra att börja lite smått. Har ju ganska många böcker jag måste gå igenom, kolla vilka jag inte har läst som jag vill ha med mig. Ganska rofyllt att gå och pyssla lite.

Noll koll

Härom kvällen pippade det i min telefon (jag fick alltså ett mess..för er som inte förstår). Mobilen låg i källaren och jag var på övervåningen, orkade inte gå ner och hämta den. Tänkte att det är säkert Sandra som vill något (hon låg då och sov i sitt rum). Hon brukar messa mig när hon inte orkar söka upp mig i vårt jättestora hus!? Så jag gick in till hennes rum för att fråga vad hon i så fall ville:

E: Var det du som messade mig nyss??
S (säger yrvakte): Mmmmm....
E: Vad ville du då?
S: Bara det jag skrev.
E: Ja men vad skrev du då?
S: Något...
E: Ja men vad?
S: Det kommer jag inte ihåg.
E: Men du skrev ju nyss... Varför måste du jämt messa mig, det är väl bara att komma till mig och säga vad du vill, du vet hur störigt jag tycker att det är!

Jag går ner i källaren för att kolla. Ett nytt meddelande på mobilen. MEN.....INTE från Sandra. Från någon helt annan. Hon har alltså inte skickat något mess till mig. Hon var nog inte riktigt vaken när jag pratade med henne.
Typiskt Sandra? Ja!ÅÅåå vad roligt, åååå vad roligt...

Hann inte skriva så mycket igår. Var och hämtade ett bord som jag fick av Ulle. Tack Ulle, det kommer passa jättebra tror jag och fint var det också :)

Igår var det upprop på förmiddagen sen följde rundvandring i stan med våra kära faddrar. Var bl.a. inne på ett gym o kollade runt och kollade vart lite olika uteställen låg och såklart skolområdet (även om det kom lite i andra hand). Var sedan ute och åt med en tjej i min klass och hennes pojkvän. Trevligt.

När vi är ihop med våra faddrar och dylikt så måste vi ha ett snyggt pannband på oss (ljusblått har optikerna) som vi har skrivit vårat namn på :) Gillar verkligen... Om vi inte har det så får vi spermier ritade i fejan (vilka egentligen är grodyngel). För det är precis vad vi är ------>Grodyngel! Vi som går på naturvetenskapligainstitutionen (sorry om de blev felstavat). På lördag blir vi grodor. Och är vi inte med då så förblir vi grodyngel under alla åren! Inget man vill.

Idag gick jag upp innan fem för att ta tåget till Kalmar vid 06:22 (shit vad skönt det ska bli när jag väl flyttar dit!) Imorgon är jag ledig, så idag fick jag Christian att komma hem och hämta mig. Så nu är jag här, väntar på att han ska bli färdig. Vi ska ut och gå en svänga. För övrigt blir det att plugga matte i morgon...Å vad roligt. (Hör ni min entusiasm) Idag satt vi och räknade i fyra timmar, repetition! Kändes som man inte hade räknat sådana tal innan. Hur ska det här gå? Köpte min första bok idag...de var droppen! Första kursboken är helt på engelska...och det är fysik vi ska läsa! Jag låter mitt mantra överrösta klagosången; Jag ska klara detta, vad ska jag annars säga till alla som vet att jag ska plugga till optiker?! Det kommer att gå skitbra... Faan vad bra jag är... Det kommer att gå skit!!!! Nä, ska inte ha den inställningen men det lovar jag att ni också hade haft om ni sett min bok.

first day

Ja så var första dagen över :) Mycket information på en och samma gång, och mer lär det bli. I morgon börjar vi vid 8:15 med matterepetition--->Jippi!

nu måste jag åka o kolla på köksbord...

Friden är slut

Snart entrar mamma och pappa huset, då är friden slut! Det blir senare färgning av håret och sen grillning ikväll :) Försöker få hit Christian...om han kan.

Shit i morgon börjar skolan. Än har inte det värsta magont:et satt in, men det kommer väl ju mer klockan tickar på, ju kortare tid det är kvar...snart, snart. Får se hur veckan ter sig. Hur mycket jag måste pendla. Sover nog där några nätter, ska se vilka kvällar som känns viktigast att vara med på.  Det hade ju underlättat att ha haft bostad där redan nu, men jag är nöjd ändå. Glad att jag ens har fått en. Men saknaden av er här hemma kommer att vara stor. Ni vet ju hur jag är. Sällskapssjuk??!! Jasså, tror ni, då känner ni inte mig ;) Jag klättrar ju på väggarna om jag är ensam för länge. Jag hade nog passat i ett kollektiv, men jag kan behöva lära mig att bo själv.

I morgon är det även kontraktskrivning :) Ska försöka vara stadig på handen. Sen måste jag folkbokföra mig i Kalmar, jag ska fylla i ansökan om bostadsbidrag (måste ha hjälp så det inte blir fel). Dessa eviga blanketter ska vara så krångliga som möjligt bara för att man inte ska söka bidraget. Allt för att göra det så jobbigt som möjligt.  Då är det ju lätt att man bara struntar i det...bara för att!

Nu ska jag njuta lite av detta stilla lugn som råder här hemma. Sen blir det fullt ös med Sahara Hotnights och alla andra shyssta skivor som har införskaffats :) Så nu blir det lite paarty party på egen hand. Shake that body ;) (öh, stel som en pinne drar hon fram....)

Surfs up

En dokumentärfilm om Cody Mavericks jakt på framgång i vågornas värld.
Inte superbra, men helt ok, när man behöver lättas upp lite ;)


Ivrigt letande efter film...

Somnade kanske vid halv sex eller nåt sånt...efter att ha legat och trillat i sängen ett tag. Vaknar senare vid kl. 08 av att Sandra kommer hem (sovit borta i natt). Ja det är ju klart att jag inte kan sova mer sen! Låg och trillade i sängen och slumrade lite till 10.40.

Nu tänkte jag sätta mig i soffan ett tag och bara slappa. Skulle ha kollat på Breach, men kom på att den har jag redan sett ;) (Jag har verkligen stenkoll!)

Ååå igår fick jag mina skivor. Mycket nice! Ska lyssnas på senare.


Nu har jag bestämt mig. Det kommer att bli Surfs up istället :) En animerad pingvinfilm. Hoppas den är bra!

Tjo vá dé vá livat i Hultsfred i lördags

Skaffa mig ett liv?? Vaddå?! Jag kan göra det efter detta inlägg ;) Kände min faktiskt inte tillräckligt trött för att gå och lägga mig, eller snarare övertrött. Sitter här iaf.

Så det blev marknadsfest för min del också tillsist. Hade bestämt mig. Jag följer inte med. Måste börja förbereda mig för att leva fattigt. Vaddå 160 spänn för att springa där nere. Det hade jag aldrig gett (om jag inte hade haft pengar vill säga och det inte hade berört mig....prioriterar annat just nu...). Men det var ju trevligt :) Wild Rover spelade. Var där med ett galet men härligt gäng. Började med förfest hos Mia och slutade med "efterfest/eftersnack" hos Mia. Jo tillbaka till hur jag kom in. Det fanns ju då de som inte kunde vänta på att göra av med sina pengar, ja och efter mycket övertalande så lyckades Ronnie tillslut! Så jag gick in gratis, tack Ronnie! Tack Peter för att du försökte. Tänk att alla bara vill strö pengar över mig! Det är bara att fortsätta strö, jag kommer inte krusa (öh...?).
Jag hade jättekul :) <------se vad glad jag är!
Vi hann även med en svängom till Hulingen, där allas vår Ulle höll låda. Det gick liksom inte att undgå henne ;) Hon sjöng...ja alla de där låtarna som man kan texterna utantill, som Hönan Agda o en massa andra konstiga. Om vi säger såhär: Hon kan alla texter (utom spöklåten med Winnerbäck,...haha! Tji fick hon...) på typ alla krångliga låtar... Helt otrolig. Och så kan hon sjunga också. Och ser bra ut. Hon är skön hon (innan man får skavsår i öronen....men hon lyckades hålla sig precis ifrån smärtgränsen ikväll. Wihi....) Nä jag är inte bitter ;)

Känner på mig att det kommer att ligga uppe ett visst antal bilder på en viss sida i morgon från en viss kväll på vissa personer! Ingen nämnd ingen klämd :)

Okej...Nu är det sängdags :) Sängens ensamhet lockar ju inte jättemycket...finns bättre ställen att vara på. Drömmer mig bort. Way of!

Kan däremot inte fatta hur man kan gå ihop i grupp (pojkar i 19-21 års åldern) och puckla på en ensam 16 åring. Fegt, jäkligt fegt!!!!

Farväl..öh, det lät ju djupt...

Idag är det sista dagen på Lindex. Ska bara äta lite frukost sen bär det av till de härliga tjejerna. Kommer nog bli en mycket bra dag. Det känner jag på mig. Känns lite vemodigt, men nu börjar ju skolan så nu är det den jag har att tänka på. Shit vad nervös jag "börjar" att bli.

Nu är det frukosttajm sen ska jag säga hejdå till Christian (på obestämd tid.... :(  ).

Snuskhummer

Kommentar från Sandra:
""Kör mig"
Evelina snuskhummer som är i farten nu igen?"

Som sagt...det beror på hur ni väljer att tolka mig! Alltså helt upp till er.

Ska du med på ett åk

Vi började kolla på Fracture...Ingen som orkar, jättetrötta. Anthony Hopkins körde en monster-sportbil i börjar som såklart får Christians ögon att tindra lite extra.

C: Faan vad gutt den lät när den körde iväg!
E: Är du avundssjuk?!
C: På att han får köra den eller?!
E: Ja den är säkert hans. Han fick nog den när han gjorde filmen.
C: Mmm säkert!
E: Men jag låter rätt gutt när du kör mig! :)
C: Du är ju slut! :) (säger han med ett fnys...)

Filmtajm

Vi kom precis hem från fotbollen. Snacka om knottigt. Jag har myntat det "nya" ---->gräsing... Ni vet som iceing fast i fotboll!

Nu blir det film och mys i soffan :) Sista myskvällen på ett tag.... :( Blir ensamt framöver....

Berättade precis för Christian vad Hanna hade skrivit till mig:

H: "Eftersom jag har ett enormt inflytande över Körners (där jag har för maj att din kille jobbar?) så ska jag fixa en expandering. Jag ska dra i några trådar, som man säger i vuxenvärlden."
C: Vem Hanna?
E: Ja Stenbäck heter hon väl...
C: Jaha... Men det var väl en smile efter det inlägget?!
E: Nej inga smile:sar. Hon menade allvar. Du kommer att komma till Kalmar :)
C: Ja, eller hur. :)
E: Ja men hon har stort inflytande. Det sa hon!

The sexy beast

Nu bär det av till Södra Vi, till Christians syrra. Vi ska ut och äta lite och sen ska vi kolla på fotboll. Åker efter det hem till Christian och kollar på Fracture :) Finaly! I natt får vi hundbesök.

Vi har precis varit hos hans mamma. Han är inte på toppen humör nu. Han tyckte att hon klippte alldeles för kort, jag tycker det ser bra ut. Så nu speglar han sig i allt. (Kommer kanske inte äta så fort då han måste sitta och spegla sig i bestiken efter varje tugga.) Jag får väl se till att inte le alltför mycket (så han inte måste stå och spegla sig i mina tänder hela tiden). Ni kan ju tänka er när man ska ha sex, och tänderna gluttas. De enda han kommer att kolla efter är ju hur han ser ut i håret! Snacka om seriöst-sex! Får knipa igen munnen och vara tyst! Tig kvinna!

Mycket är fixat...men det är mer kvar....

Idag fick jag alla mina böcker sålda :) Mycket skönt! De pengarna ska gå till ett buss/tåg kort de första veckorna innan jag får min lägenhet. Annars har jag sprungit lite på stan idag. Handlat badlakan och handdukar (kan ju vara bra att ha lite att torka sig på). Sen har jag köpt 2 par jens (299/st, mycket billigt, har ju bara två par byxor som jag kan ha. Får väl gå upp i vikt så jag kan ha fler...öh nej tack.). Var även och köpte lite småplock (äggkoppar, smörknivar, osthyvel...ja bra-att-ha-saker eller rättare sagt måste-saker). Skulle även ha köpt proteinpulver men de hade inte fått hem det än (hon skulle visst ringa och säga när det kom hem).

Nu väntar jag på Christian, vi ska hem till hans mamma. Han ska bli fin i håret (får väl hoppas iaf. ;) ) Ja allt flyter på, ska betala kåravgiften sen idag också! Mycket viktigt.

Jag börjar bli hungrig....

Yeah!

Sandra pratar på telefonen med en engelsman (jag hör ju endast hennes ord, såhär låter det):

Engelsman: bla bla bla
Sandra: Yeah
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Yeah, okey.
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Yeah
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Okey yeah.
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Okey yeah.
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Yeah
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Yeah
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Okey Yeah.
Sandra: Is that all for now then?
Engelsman: bla bla bla
Sandra: Yeah, okey. Bye!
Det är ju bra att hon kan göra sig förstådd! Och inte avancerar alltför mycket.


Kyskhetsbälte

Jag pratade nyss med pojkvännen i telefonen om eventuella övernattningar;

E: Jag pratade med Tina förrut....Du vet hon från bloggen som jag har letat bostad ihop med.
C: Ja jag vet vem du menar.
E: Jo för att nästa vecka så skulle jag ju vilja vara i Kalmar så mycket som möjligt. Eftersom det är nollning och allt. Det händer ju så mycket om kvällarna.
C: Ja det förstår jag.
E: Hon sa att hon hade frågat (när hon började första året) sin fadder om hur hon skulle göra. Han hade då erbjudit henne att hon fick gärna sova hos honom. Hon hade tackat nej eftersom hon hade en pojkvän. Hon tyckte inte att det kändes okej.
C: Mmmm..
E: Jo om jag då skulle fråga min fadder och det är en kille, skulle det göra något om jag sov där då????!!!
C: Om du har kyskhetsbälte så är det okej.
E: Jag kan sova med långbyxor och långärmat.
C: Och om du har kyskhetsbälte. Om han sover på golvet och du i sängen.
E: Ja jag kan ha kyskhetsbälte :) (den fantasin skulle han säkert gilla). Varför får inte jag sova på golvet?
C: Men du är ju tjej!
Visst är han gullig min grabb, bara jag hamnar hos en gentleman så går det bra ;)
E: För jag är ingen som klänger på killar när jag redan har en...
C: Men tänk om han taffsar på dig då?
E: Då får han väl en spark i fejan! Så det är okej då?
C: Om du har kyskhetsbälte.
E: Då ska jag fråga alla manliga faddrar!


Ett. Två. Tre. Såld till han med störst blåtira!

Fick mail idag igen från min fd. klassföreståndare. Det hade tydligen blivit slagsmål över mina böcker sen jag gick på folkhögskolan. De fick stänga skolan några timmar för att stoppa tumultet som brutit ut. Ska sälja alla böckerna i morgon :)

Lägenhet :)

Ni anar inte vilken dag det har varit...Är helt slut. Uppspelt. Nervös. Stressad. Glad. Ja alla möjliga känslor strömmar genom kroppen på samma gång.

Jag åkte till Kalmar i morse. Strosade bort till skolan för att kolla hur det såg ut. Mycket fint. Sen gick jag till biblioteket. Skulle fixa datorkonto. Gick inte där. Plus att det strular med min pinkod (som jag tydligen skulle ha fått). Jag har försökt skicka efter den genom att lämna mitt mobilnummer så ska man få den per sms (de kollar då om nummret stämmer genom hitta.se,var själv där och kollade och då står det ett annat nummer som inte är mitt...jaja...lite sidoinformation ;) ). Blev skickad direkt till IT-avdelningen där de enkelt fixade allt åt mig. Så nu har jag ett datorkonto.

Sen fördrev jag några timmar på stan, gick runt. Runt. Och runt igen. Ja jag har typ gått fram o tillbaka. Massor. När tiden väl är slagen för hemfärd; Jag sitter och väntar i godan ro på att de ska låsa upp tåget. Kollar min mobil och får se ett missat samtal med 0480 som riktnummer....(Kalmar)! Ringer genast upp detta nummer. Jag säger lite fint; "Om min mobil dör nu så är det för att jag har dåligt batteri". Hör knappt vad människan säger. Hinner urskilja; Lägenhet. Ledig. 31kvm. 3500kr/mån. 15september (de är jag inte säker på....). Din om du säger ja................HÖR INGET LÄNGRE.......Mobilen har dött! Snacka om frustrerande!!!!!

Jag börjar få lite halvt panik. Hoppas. Hoppas. Hoppas att det finns så att man kan ladda mobiler på tåget. Frågar snällt tågvärdinnan när hon går förbi. Och ja det finns det! Sätter i laddaren och ringer tillbaka till killen. Skriker för att överrösta motorerna; "OM MIN MOBIL DÖR DENNA GÅNGEN SÅ ÄR DET FÖR ATT DET ÄR DÅLIG MOTTAGNING!"

Jo det finns då en lägenhet som jag tackat ja till :) Den ligger "väldigt, väldigt centralt", som han sa. En 1:a med trinettkök??!! Öh?? Antar att det är ett sånt där pyttekök?! Eller, någon som vet....förklara gärna för mig. Så nu på måndag ska jag till KalmarHem och skriva på ett kontrakt. På min första lägenhet. Vuxenpoäng. Nu får jag söka bostadsbidrag...till min jättelåga hyra ;) Jag ska alltså flytta in i en lägenhet som jag inte har en aning om hur den ser ut. Tänkte be om en ritning över lägenheten (om det finns någon). Vill ju gärna veta vad jag ska ha med mig för saker dit. Kommer nog inte att få se den innan. Vet inte ens om den är möblerad. Snacka om att allt känns helt B. Men "det löser sig" som Tina sa i telefonen (var tvungen att panikringa dit och kolla så hon inte hade hittat något annat åt oss eller åt sig. Lycka till med rummet tjejen.)

Nu ska jag bara lyckas få hit Christian. Kan inte förstå att han inte vill säga upp sig från sin anställning på sitt nya (relativt nya) jobb och bo med mig i Kalmar. Han kan ju pendla. Eller så kan han ju jobba hemifrån! De är ju bra. Då kan ju hemifrån vara Kalmar :) Eller så ser han till att få lite mer inflytande och kräver att de ska expandera (om det nu heter så) företaget, fixar ett dotterbolag i Kalmar! Förstår inte att det ska vara så komplicerat. Förstår inte att han inte godtar mina förslag. Vissa är så känsliga ;) Nä vi får väl helgpendla. Sånt har ju fungerat förr. (Tro mig, jag är van.)

Nu hoppas jag bara på att ni kommer och hälsar på mig i min ensamhet. Har inga möbler (om jag nu behövde det) ...ingenting. Så har ni något ni vill donera till mitt krypin så varsågoda... :)

klirr i kassan...det kan behövas

Det blev en promenix, fast ensam. Lyckades inte lura med mig Emma. Sitter och letar boende, lyckas ju inte direkt. Har kollat igenom lite annat så att allt är klart tills jag ska åka imorgon. Så jag vet vad jag ska ta reda på då. Annars är det rätt lugnt. Är så trött. Slut i hela kroppen.

Fick mail idag från min fd. klassföreståndare från V-by FHS. Om jag ville sälja mina böcker. Om jag vill! Då blir det ju några kronor där. Får se om jag kan fixa dem till skolan på fredag.

Lonly, I´m so lonly, I have nobody.....

Försöker få med Emma ut på en långpromenad...men det lutar åt att jag får gå ensam. Men jag måste ge mig ut. Får inte strunta i det. Så nu går jag. Eller snart iaf.

Har varit på resecentrum och fixat ett "resekort" för i morgon. Jag får åka hur mycket jag vill för 100kr (buss/tåg what ever). Det är ju väldigt bra :)

NU ska jag vara duktig :)

Kontrollmänniska

Ok. Han var duktigast.... Vi skilldes åt under promenadens gång så han fick springa en runda också. *suck*. Vad fick jag? Jo handla! Vi skippade fracture igår, tar den på fredag istället. Då är det väl typ sista gången vi ses innan jag börjar skolan... :( Vet ju inte hur allt kommer att lösa sig än, bara att vi kommer att ses väldigt sällan. *saknar redan*

Imorgon åker jag till Kalmar över dagen. Måste kolla läget lite. Vill inte komma på måndag och inte ha en aning om vart jag ska ta vägen. Kontrollbehov, jag?! Inte direkt.

Nu ska jag äta frukost och fixa iordning mig lite....för att sedan åka upp till syrran. Ungarna är väl hemma. Fördriva dagen tills Sandra slutar. ------->Det känns som att jag har upplevt dessa dagar innan...dagarna känns igen.

B-film (inte ens värd de namnet)

Hittade en dålig film... "Allt om min buske" Gav den 58 minuter...la ner det sen. Se den inte.

Fracture

Om jag får bestämma så ska vi kolla på Fracture ikväll :) vill, jag vill... Tror den är bra...

Nu sitter jag hemma hos Malin. Åkte hit för att få lite sällis. Men inte ens barnen är hemma. Så jag sitter nu här i min ensamhet. Har nog gjort allt jag hade planerat att göra idag på datorn.... Så nu har jag inget att göra. Försöker hitta något kul på Emmas dator. Hon har kanske någon dålig film man kan glutta lite på.

Mess från min älskling

C: Vi ska ut och gå ikväll va? :) Puss
E: Ja, det kan vi väl. Jag gick en långpromenad i morse men jag kan gå igen...puss

Vem har (när dagen börjar gå mot sitt slut) varit duktigast???
-Det har jag....! Det har jag!!! Kaxig, jag? Inte alls!

Nu måste det ju bli av eftersom jag har skrivit det här i bloggen, även om det regnar massor.
Har ju faktiskt regnjacka :) Lyckos mig.

Ring ring....

Nu har jag ringt ett par samtal till CSN och ett samtal till Kalmar Högskola. Fått svar på lite frågor som har legat och gnagt ett tag. Ska nog ringa något mer samtal till skolan (man måste ju ringa till olika personer för att få svar på olika frågor....)

Har kollat vad det kostar att bo på vandrarhem (några nätter nästa vecka) och det var inte jättebilligt! Vill ju vara med på så många kvällsaktiviteter som möjligt. Mycket dåligt med bostäder än så länge.

Clever...

Bytte handväska till idag. Glömde lägga över Christians nyckel...tur att hans mamma bor i stan så jag kunde låna hennes.

Har precis skrivit svar på en annons på en 1:a. Segt att den måste skickas på posten bara... Men ska kila iväg och lägga på den nu. Sen ska jag byta Christians t-shirtar (jag slogs inte tillräckligt med hans mamma igår, hon insisterade på att han har M men jag sa att han har L. Hon vann köpet...jag vann på storleken. Det är L som gäller. Jag hade rätt. Det blir alltså min uppgift att byta dem. Rättvist?! Kan ju diskuteras.) ;)

Sen åker jag hem till syrran och fördriver dagen där tills grabben slutat jobba.

Dejt med hans mamma

Var på stan igår med Christians mamma, sen gick vi till fiket och hon bjöd på sallad. Gick lite till på stan, hon köpte ett par t-shirts till Christian (bara för att jag tyckte att hans började bli lite urtvättade), sen fick han nya sängkläder (å vad mysigt) :) Vi hade väldigt trevligt. Sen följde jag med henne hem, vi var ute och gick en promenix en timme (mycket soft) sen satt vi o snackade ett tag. Så Christian nu vet jag ALLT om dig... Håller i detta nu på att plocka ihop alla mina saker för att sedan rymma...gå under jorden. Byta namn. Adress. Allt.

Strosa på stan

Nu ska jag ner på stan och träffa Christians mamma. Fördriva dagen lite på stan....tar väl en "timme" typ sen är det över...(då tog jag till lite på tiden eftersom vi säkert har mycket att prata om....)
Skulle ha varit barnvakt idag, men det bidde inte så. Väntar här inne tills lillsiss har slutat jobba. Har precis sett The contant gardener...Mycket bra! Dock med engelsk text, men det är bättre än ingen.

Igår kväll såg vi This is England. Speciell men bra film.

Fit for fight

Nu ska vi ha myskväll. Film, popcorn, vindruvor, pistagenötter och vatten (allt för att hålla igång vårt nya fitnessliv ;)...) Jag får inte välja film ikväll så jag hoppas han väljer en bra film att sova till.

För vi faller, faller, faller....

En timme och 20 minuters rask gång är över... Mycket skönt var det. Blev bara ut puttad i gatan X-antal gånger... TUR (säger jag då) att jag har så snabb reaktionshastighet att jag hinner flytta mig innan bilen (som skymtas där borta i fjärran) kör på mig. TUR! ...avslutade med några härligt sköna sit-ups :) Nu mår magen gott!

Har nyss ätit en brakfrukost :) Fatta vad gott det var! Ska snart till Christians mamma och äta mat. Älgstek.

Igår spelade vi poker med grabbsen. Jag satt brevid Christian och ageerade distraherande-medspelare...Djup urringning o sådär ni vet, lite flirtig blick...allt så att Christian skulle kunna spela skiten ur de andra för att han senar skulle kunna finansiera mina studie vs. shopping år :) Tror ni att han lyckades?! Nepp. Han föll själv för urringningen. Han föll djupt. Han faller fortfarande.

Nu måste jag nog kila in i duschen snart. Fryser massor (efter att ha svettats massor)... Har tuttfräs (nästan så det gör ont) så jag skulle lätt kunna sticka hål på något. Spetsa någon. De är liksom två spett som är ute och går... Watch out, here they comes...

Powerwalk

Nu ska jag snart ta med min sko-skavs-stötta-grabb ut på en långpromenix. Han sitter nu och rör o rör o rör i en mugg grönt te som han ska tvinga i sig. Snacka om att det är någon som har viktnoja ;) Så nu ska vi ut och traska. Har varit dåligt med träning nu i sommar, men nu ska det till andra bullar. Få fix på denna kropp!
Vad härligt det är att träna, speciellt mage ;) (haha....alla håller inte med mig där.....de vet jag :P )

Han ser inte alltför lycklig ut över sitt te. Men det är bra att dricka innan! Han får upprepa sitt uppmuntrande mantra...; Förbränning, förbränning, förbränning, förbränning..... Ska man bli fin får man lida pin ;) Vem har sagt att allt här i livet är lätt?! Haha...han sitter och gör grimaser.

Dagens erkännande....

E: Kommer du till mig när Winnerbäck är i Kalmar?
C: När då?
E: VA???!!!! Vill du gå på Winnerbäck?
C: Men när?
E: Den 2 december. Så du menar att du gillar Winnerbäck?!
C: Varför skulle jag inte vilja gå?
E: Jag trodde inte att du gillade honom.
C: Jag har faktiskt några låtar med honom på datorn.
E: Ja för att jag har laddat ner dem.
C: Men jag hade innan också.
E: Jag har aldrig hittat några låtar med honom (säger jag utan att veta om de är sant eller inte ;)...)
C: Jasså, jag hade innan iaf.
E: Så du menar att du gillar honom.
C: Ja men kanske inte att  lyssna på sån musik hela tiden.
E: Kors i hela taket! Jag kommer att korsa sönder taket :) Vad coolt!
C: Coolt?! :)

Nu behöver jag inte ha dåligt samvete när jag spelar en massa Winnerbäck ;)

Tacofest

Nu har jag gjort tacos... Fick med mig Anton till affären. Han bar snällt ena korgen, packade ner varorna i kassarna men när vi kom hem så las allt på golvet (kvar i kassarna), det var alltså bara för mig att börja packa upp och laga mat. Men nu är det färdig. Väntar på att Ea ska komma hem så vi kan äta. Han skjutsar Sandra, shit han kör inte vår bil alltför ofta....Jag kan nu säga att jag vet varför, och jag tror inte att han ska få köra den igen. Tror att han har nött sönder däcken ganska regält och fått mängder med motorstopp! *suck*

Nu anländer han...dags att äta :)

Tjejer/(Killar)...En fråga som behöver ett svar..

Hur långt upp på benen rakar ni er (om ni nu rakar er)? Jag undrar och är nyfiken på era svar :)

Kanske verkar vara en väldigt konstig fråga, men jag vill gärna veta ;) Det var bara en tanke som slog mig.


Schysta spiror, öh...nä!

Nu ska jag svira om...eller rättare sagt svira ner mig lite, inte vara så uppklädd. Hoppas i ett par jeans:isar o någon top. Sen plocka iordning mig och vänta på att bli hämtad av lillsiss. Måste komma ihåg att raka benen när jag är hos Malin ikväll. För Christians skull... Nä, mest för min egen. Det är lite stubbigt när jag sitter och smeker mig själv längs de långa spirorna.

Sötsaker....alldeles för mycket.

Nu får det snart vara slut på allt kalasande, kan inte stoppa i mig såhär mycket sötsaker. Igår kväll var vi på kalas hos Christians-systers-kille ;) Han hade varit duktig och bakat en massa kakor, mycket trevligt. I morgon blir det kalas igen. Då för hans kusin. Ja hela släkten på bara några dagar! Men det är ju en lätt match för mig ;)

Ikväll när jag har slutat jobba styr jag mina steg till siss, Malin. Känner mig lite sällskapssjuk och Christian kommer hem senare så då går jag dit och slår dank. Liten myskväll med barnen -------> sen med Christian och då ingår nog också hans bundsförvant :P

Snart är det bara en vecka kvar till skolan börjar. Måste till Kalmar någon dag i veckan som kommer. Kolla läget lite. Vet inte när. Nervös är bara förnamnet. Letar plejs att bo i. Har någon att leta med.

Tomatfrossa

Jaha...Kollade läppen igår. Hade sån jäkla klåda hela dagen. Höll på att tugga den sönder och samman! När jag sen kollade hur den såg ut så kunde jag se massor med små små vätskefyllda blåsor (inte vanliga blåsor man har i munnen). Alltså allergiblåsor, jippi! Mina nickelallergiutslag har alltså satt sig i munnen (de såg ut så när de började på mina händer). Jag blir så trött. Tycker faktiskt lite synd om mig. Idag känns de lite bättre. Tror att det beror på att jag ha ätit tomater igen. Så okej, det är bara att sluta äta dem igen :( Vill ju inte svullna i hela halsen också.

Vad blir straffet?

Jag gjorde det förbjudna igår! Jag städade pojkvännens lägenhet! Fatta vilket brott. Lovar att det inte ska bli en vana. Men kände att jag var lite av det bidragande orsaken att det låg hår på golvet, hm...

"Något ska du väl göra när du bor här ;)", var hans kommentar när han kom hem. (Men han bad mig faktiskt aldrig.) Till skillnad från killar så tar vi tjejer egna initiativ.... ;)

Könsbyte

Idag på nyfödda i Vimmerby Tidning; " Sixten blev en Filippa"

Kan de inte vänta med könsbytet till barnet är stort nog att själv få bestämma om han/hon vill vara en han eller hon ;)

Fina fräcka flickor


Therese (min "syster") & Sara

Jag var på Nisses igår. Drog med mig dessa söta flickor. Vi åt kyckling toast´s. Kan verkligen rekommendera de! Mycket gott. Sara var hemma från Göteborg så vi passade på att träffas. Prata det senaste.... Sen spårade samtalet ur som vanligt ;) Much sex going on! Så vi sänder en ursäkt till borden brevid. Inte vår mening att störa om ställningar och storlekar :P

Sara fyller år idag förresten. Grattis vännen!

Puss o snusk
//Lina


Stussen

Svullnaden finns kvar fast på insidan. På jobbet sa de igår att det nästan hörs när jag pratar *haha* de hade de inte reagerat på om jag inte hade sagt att jag har en blygdläpp i fejan. De tyckte även att jag gick lite snett. Tyngdlagen ni vet. Läppen hänger liksom. Jag lutar. Åt vänster (eftersom det är värst på vänster läpphalva). Det känns så iaf. De fick lägga en hjälpande hand på min axel igår. Stötta upp mig. Jag föll aldrig. De var nära. Jag är ju annars baktung. Lutar bakåt. Stussen svajar och ger lätt orkanstyrka. (Istället för att dra in stolen när jag ska gå förbi, så får man flytta hela bordet.)

Borde nog fylla på lökarna lite. Så jag blir lite mer framtung. Extra då i höger tutte så slipper jag luta så åt sidan. Skulle nog se mer miffo ut än innan men jag skulle iaf går rakt! Ingen stöttepelare åt mig inte!

Midjemåttet säger att hon ska lägga upp look-a-like på sin blogg. Jag vs Olinda. Jag har ju extraknäckt som det. Men då fick jag ju gå och anstränga mina läppar till att se ut så. Nu klarar de jobbet själva. Jag kan pusta ut. Jag har äkta put. Utan insprut. Nu kommer jag ju inte att vara röd i ansiktet av ansträngning efter en dags look-a-like:ande. Hulingen here I come! Karaoke där på fredag. Olinda i kändisbaren (de blir billigare för dem att ta dit mig, fast det är klart...de måste ju bekosta blekningen av mitt hår och hårförlängningen.) Ingen investering för dem precis.

Bostad i Kalmar, någon??? Till mig!

Jag letar efter en bostad i Kalmar, någon som har det till mig??!! Hör av er då ;) Jag letar febrilt! Behöver ett plejs att krypa in i. Så varsågoda... det är bara att hagla möjligheter över mig :)

Blygdläppar i fejan

Idag när jag vaknade så kändes min läpp så konstig. När jag sen gick o kollade mig i spegeln så är halva överläppen helt jäkla uppsvullen!!!! Typ Olinda läppar. Och vem vill ha det?? Fattar nada. Jag kan inte se någon blåsa så jag vet inte vad det kommer ifrån. (Christian har nog varit o naffsat, var han tvungen att välja ett tillfälle då jag ska ut o visa mig bland folk.)

Jag får väl lägga in sånt där.... vad heter det nu igen restlayne (or something) eller botox (de har man kanske i pannan o kinderna, vad vet jag...) i andra läpphalvan. Så det ser symetriskt ut. Svullnaden har lagt ner sig lite nu... men är fortfarande svullen på insidan. Känns helt lojt.

Detta är baksidan av att hångla hårt och länge.
Ja, eller not!

Deep moster - systerson talk

Anton och jag (bild tagen förra sommaren på Öland)
E: Har du skaffat flickvän?
A: Ja
E: Vad heter hon?
A: Cornelia
E: Hur gammal är hon?
A: 13
E: Är hon söt?
A: Ja
E: Är hon snäll?
A: Ja
E: Ska ni gifta er när ni blir stora?
A: Ja
E: Ska ni skaffa barn?
A: Ja
E: Vet du hur man gör barn?
A: Ja. Vilka konstiga frågor du ställer! Haha.

Ville bara kolla...nu har jag kollen :) Nu vet jag.


It´s getting hot in here....

(i munnen alltså), so take of all your clothes... (får bli till kvällen..)

åt precis en turkisk peppar *mums*

Slå tillbaka....men snälla inte så hårt, en liten knuff räcker ;)

Undra om Christians syrra eller mamma läser denna blogg. Syrran kanske läser och berättar för mamman?! Tänkte, de vill kanske inte läsa om deras bror/son är bra i sängen eller inte. Shit, stackars dem isf. Men de borde vara stolta. Det är nog dags för Christian att skaffa sig en blogg så han kan försvara sig, ge tillbaka. Vi kommer bli som det bloggande paret Schulman (Alex och hans fru Katrin). De bloggar o kastar ironiskt skit på varandra. Christian får börja inta försvarsposition. För sin egen skull. Fight back!

Små o stora ting

Nu sitter jag hemma hos Malin. Det är jag och kidsen hemma. Har fixat lite med högskolan, skickat in CSN-papper bl.a. Hoppas ju på pengar!

Ikväll ska vi hem till Christians mamma och fika....svärmor.... Nä, det heter det väl inte redan?! Jag använder inte de iaf :P Blir nog lika trevligt som vanligt. Där finns det inte mängder med syskon o syskonbarn som jag är van vid ;)


Tre äpplen hög-men lika gó ändå

Knorris ringde igår. Det var kul, har inte pratat med varandra på ett tag. Blev dittan och dattan... Typ skola, resa, pojkar o sex....Det där som hör till vardagen ni vet.

En bit av samtalet mellan mig och Karro:
K: Men vem är den här snubben, eller grabben menar jag, som du har träffat. Snubben låter så fult. Vi har knappt hunnit prata med varnadra sen ni träffades.
E: Christian, han är lika gammal som dig...
K: Ja, ´83 är en bra årgång!
E: Han är den yngsta jag har haft. Men då tror alla att mina andra har varit typ 35-40 år...
K: Haha...Är han bra i sängen då?
E: Ja det är klart.
K: De é så alltså?
E: Den bäste.
K: Det är ju tur det!
E: Ja han kommer först, sen kommer..... Nä jag bara skojar... :)
K: Det skulle inte förvåna mig om du har en lista.
E: Det har jag faktiskt inte!
K: Man skulle kanske fixa det.

Ha det bra i Hong-Kong-Land min vän :) Gå inte vilse bland alla kineser.
//din göding

Familyday

Ja som sagt så var jag hos min Brutta igår :) Här följer några bilder:1. De ska alltid hålla på med en massa akrobatiska övningar...Olof är fot-fetischist, så detta är deras nya! Det ska vara något med vatten och något med pool.
2. Min underbara o söta brutta Vicke :)
3. Wow, coolaste killen ever, Noah.
4. Theo hjälper sin mamma
5. Hon vet hur man håller i "slangen"

Mina gottegrisar

~men jag är väl den största gottegrisen av dem alla :)
Var hos min lilla sockertopp idag och hennes tre geléhallon. Mycket trevligt, måste ju passa på att umgås med dem lite när jag snart lämnar dem i sticket (som Vicke säger). Vi fixade lite bär i ugnen med vit choklad :) Har mest försökt att få dagen att gå, vilket vi lyckades med. Bilder kommer nog i morgon ;) (om inte Vicke lyckades radera alla...) Ingen familjekväll denna gången alltså.

Från en tidigare konversation med Christian:
E: Jag ska till Vicke ikväll, vi ska ha familjekväll...:)
C: Men då ska väl inte du vara med?! Du tillhör väl inte den familjen?
E: Jo det gör jag :) Det är min familj också...Det säger alltid Vicke.
C: Jaha?!

Shit vad jag kommer att sakna er....

Stressar i onödan?!

När det ena har löst sig så börjar nästa sak att stressa mig. Letar febrilt efter bostad! Det löser sig jag vet...men kan inte annat än känna mig lite stressad. Hade ju gärna haft allt fixat nu. Men allt har sin gång, tänk om jag hade kommit in på första antagningen....tänk om... That´s life!

Glad nyhet i cyber-space

Min brutta Vicke har hittat hit :) Ja till internets djupa träsk! Men vad kul. Så grattis vännen är glad att ha dig här. Du är bäst! Ännu en att terrorisera. Nu kan vi höras på bloggen massor....när jag styr mina steg mot Kalmar. Pussar o kramar min vän :)

Spex på hög nivåJag och Frida gillar att spexa för kameran :)

Läckra läppar

Läppglans borde det vara både till läpparna där uppe och till dem där nere (bara man märker läppglanset med vart det används). Måste ju bli lite läckrare. Lite fylligt fluffiga! Helst med lite glitter o glimm i ;) Det gör säkert susen för musen....

Introduktion i familjen

Vi kom precis hem från syrran. Har varit en supertrevlig kväll i glada syskons sällskap med family. Christian överlevde. Han sa faktiskt att det hade varit kul, och det verkar som att han faktiskt menar det :) Puh, vilken lättnad!


1. Vattendjuret Frida
2. Min kära syster Malin
3. Nettan :) som man nästan aldrig lyckas få på bild.
4. Lisa
5. Johanna (försöker ge igen med sin kamera....hon tyckejag tar så mycket bilder på henne)


6. Söta flickorna Emma och Johanna
7. Födelsedagsbarnet Emma
8. Pappsen och det andra födelsedagsbarnet Ea :)
9. Min favorit bror Jocke och Krille B
10. Christian och Jag

Idag fick jag åka i "sportbilen" för första gången... Christian är som ett barn nu när han äntligen får köra den som han vill. Men jag är så glad för hans skull, det ligger ju ändå tre års arbete bakom den. Men jag får inte köra den! Taskigt värre. Jag försöker med allt möjligt. Hotar med att det inte blir något...Inte ens det biter.

"Inga små apor i sängen får vara."

Vi ligger i sängen, Christian försöker sova och jag försöker få uppmärksamhet:
E: Jag ska donera en apa till dig.
C: Jag har ju redan en.
E: Ja men en som kan hålla dig sällskap när jag inte är här. Han kan bo här i ditt sovrum. Om vi hänger en gren i taken så kan han hänga på den och hoppa ner på dig när du sover. Det blir ju jättemysigt :)
C: Nä det blir det inte.
E: Men du tycker ju att det är mysigt när jag är här!
Tystnad....inget svar....hm, hur ska jag tolka det.

Det är på tiden

Ikväll är det kalas. Min systerdotter och svåger har fyllt år så vi ska hem till dem och kalasa lite. Stackars Christian ska få träffa ytterliggare bror, syster med familj för första gången *good luck* I think he will need it! En brokig skara syskon, svågrar, svägerska och syskonbarn. Men vad kul vi har :) Hoppas bara Christian står ut med dem.

Samtal mellan mig och mamma tidigare i veckan:
E: Jag och Christian var hos Malin och Ea en sväng igår kväll.
M: Ja, jag hörde det. Så då har han träffat dem.
E: Ja och han följer med på kalaset på lördag.
M: Han har inte träffat Carina och Jocke ´Co än va?
E: Nä, det får han ju göra då...
M: Åå, stackars han!!!!
E: Ja, stackars han....Men han har ju iaf träffat Malin.
M: Ja det är ju tur.

That´s life

Har precis gått upp. Lyckades inte lugna ner rastlösheten när jag låg i sängen. Tänkte att Christian kunde få sova ifred en stund till än att jag ska störa honom. Jag får liggsår om jag ligger längre. Är inte den som ligger och drar mig direkt. Eller det har jag ju gjort nu typ fem minuter ;) Grabben snarkar jag bloggar.

Världens gulligaste :)

Idag kom min underbara vän Therese in till mig på jobbet när jag stod i kassan. Hon räckte fram en super fin bukett solrosor till mig. Vad jag blev rörd. Tur var väl det att jag kunde hålla mig. Så jag inte fällde någon tår där i butiken. Är så glad att jag har dig vännen. Du betyder massor för mig. Kommer bli svårt att lämna dig här, klarar du dig verkligen utan mig?! Tacka så jättemycket för de fina blommorna. Det var verkligen gulligt av dig. (Jag fick dem alltså för att jag har kommit in på skolan.) Tänk att jag har dig... Tack för att du finns.

Grattis gumman!
Jag visste att du skulle fixa det!
Många kramar Therese & (Jesper)

Ja hon hade satt honom inom parentes ;)


Fina flickor fiser inte

Ikväll blir det filmkväll med grabbarna... Vi ska ha en riktig grabbkväll, se på film, plocka navelludd på varandra, klia oss på pungen (jag får väl låna någons), rapa-högst-tävling, symfoni-fisning, prata stora bröst....Ja allt det där som grabbar gör med varandra. Nä, de är tur att det inte är sånna grabbar jag ska umgås med ;) Det blir nog trevligt.

Varför försöka något som aldrig har fungerat innan??!!

Nej nu är det bäst att jag går och sminkar över spöket innan jag börjar jobba, om jag nu lyckas med det.

Ja man kan äta nektariner från fel håll

Åt nektarinen från fel håll så nu känns det som att jag odlar hår mellan tänderna...Dagens I-landsproblem. Eller de kanske har nektariner i U-länderna?! Vad vet jag.

Finn ett fel

När jag skulle gå tillbaka till Christian från affären så mötte jag en "tant" (hon såg iaf ut att vara närmare tant än medelålders) i bil. Hon hade ganska hög dunka-dunka-musik på i bilen :) Man hade ju inte riktigt räknat med att hon skulle köra med hög musik...haha såg kul ut. Snacka om att man (ja eller jag) har fördomar ;)

Slog precis i hakan i bordet av förvåning

Tro det eller ej men när jag ringde CSN så svarade de med en gång.... :) Hur ofta händer det??!! Typ never! Vilket flyt.

Mycket att stå i

Ja det känns så bra :) Nu är det bara att ta tag i det viktigaste..

1: CSN
1 (ja det känns som att båda är prio ett): Bostad

Har lagt in lite intresseanmälningar, nu ska jag bara få tag i CSN-papper eller så väntar jag till kvällen så får Christian hjälpa mig att göra det över internet. Faan att jag ska vara så otålig, fattar inte riktigt hur jag ska göra ;) Eller hur jag skaffar e-legitimation. Jag kanske redan har en! Ja noll koll helt enkelt :)

Nu ska jag nog kila ner till affären och köpa riskakor :)

Kalmar here I come

Jag kom in! Så klart, det visste jag ju att jag skulle redan innan, öh eller inte! Men jag gjorde det iaf. Ni kan inte förstå hur glad jag är!!!! Nu måste jag bara hitta någonstans att bo. Lättare sagt än gjort. Jag ska kunna gå in på bostadsportalen men lyckas inte logga in där med mitt personnummer. Det står att jag inte är registrerad som antagen. De har kanske inte lyckats fixa allt idag...får jag hoppas. Eller så har de gjort fel, jag kanske inte är antagen...Men jag läste flera gånger, och Christian läste... Det stod ju antagen. Får ringa och kolla det i morgon. Nu kan jag äntligen slappna av :) Lyckliga jag!

Tick tack tick tack....tiden går...

....Men idag tyvärr inte tillräckligt fort!
Det här kommer nog vara den längsta dagen på länge, t.o.m. natten har varit vääääldigt lång. Vill att dagen ska gå, att klockan ska slå fem och jag snabbt kan lämna jobbet för att ta mig hit, till grabbens place. Sätta på datorn, försöka komma ihåg mitt personnummer o lösenord och logga in på mina sidor....där hoppas jag då att svaret som jag så länge har väntat på finns. Det är viktigt. Det är mitt liv det handlar om. Min framtid. Behöver någon som är här, håller mig i handen. Det är bara att ta några djupa andetag och låta dagen ha sin gång. Snacka om att ha stressmage. Fy, måste försöka tänka på något annat, eller hur! Jag känner att jag inte är mig själv längre, jag kan inte slappna av. Det är inte jag som styr min kropp längre, nästan så att jag känner mig sjuk. Tankspridd. Blir bara mer och mer orolig, vågar inte hoppas...

Detta inlägg blir bara rörigare ju mer jag sitter här. Kilar nu. Lämnar datorn åt sitt öde.

Dagens stjärna

Aldrig har tyska låtit så gulligt som det lät idag... Tyvärr kan jag inte citera det hela, för jag kan verkligen inte tyska och tycker inte heller att det är ett fint språk...snarare tvärtom. Men det var inne en liten kille (3-4 år, vad vet jag) på Lindex idag. Han gick runt lite kaxigt och pratade på tyska ganska högt i mobilen (sin mammas), med sin pappa (antagligen tysk) medan mamman gick brevid och pratade svenska med sonen. Han var riktigt lillgammal, super cool kille. Det låter inte så kul när man återberättar det hela (vill komma ihåg honom ett tag), men...de var en riktigt skön kille. Han var min ljusglimt denna dagen.

Så nära som nån får gå

Ang. kudden... jag tror jag tar kudden han har i sängen, den har han ju liksom sovit in sig i på riktigt. Blir ju mer reality då?! Hm... Haha, kom på att bilderna fortfarande är kvar :) Mitt problem är löst.
Looking at the pictures and klämming on the kudde.
That´s reality!

His place

Sitter i grabbens place, får väl lägga mig i soffan och krama en kudde och låtsas att det är han....lukta, längta och sakna...nu när vi inte ses på ett par dagar *länge*

In och ut igen...

Idag blir det bara en snabbis, har inte längre tid uppsatt...(på jobbet alltså). Jobbar bara till kl 14.  Sen en stunds väntan på att lillsyrran ska sluta. Efter det bär det av hemåt i den lilla röda.

Det blåser osunda vindar, det gör mig dämpad och sval...

Min mage knyter sig bara mer och mer för var dag som går... i morgon gäller det. Då gråter jag av lycka eller av besvikelse.


Denna eviga längtan

Nu är det mest skolan i mina tankar. Kan få reda på resultatet på torsdag efter kl. 14 eller fredag, tror jag. Men jag jobbar, sen har jag nog inte tillgång till någon dator...får se om de kommer ett brev den dagen. Fy vad nervös jag är, jag är rädd.... Rädd att det inte ska gå vägen, rädd för allt nytt som det isf blir...Men jag vill, jag vill så gärna... Det är mycket som ska fixas om det går vägen, då är det bara att sätta igång och söka bostad. Detta tar snart knäcken på mig. Orolig... Jag har räknat ner dagarna länge nu. Detta är en smärtsam väntan. Jag har redan byggt upp ett liv i studerandets tecken, jag är redan där, jag har fixat allt....i mina drömmar iaf.

Oh boy

...vilket vackert väder, solen skiner idao :)
Synd att jag ska tillbringa den på insidan. Vill ha strand, sol, bad och en läcker kille (han är given) vid min sida. Hoppas på helgen, är de för mycket kanske...?

Linslusen

Tog lite bilder på honom :) Men han sprang ifatt mig och tog kameran ifrån mig...

E: Jag ska ta en massa kort o lägga upp i bloggen.. :)
C (efter en stunds kollande i kameran): Om du ska lägga upp någon bild så får det bli den första.
E: Så du menar på allvar att du skulle gå med på att lägga upp en bild??!!
C: Nä, men om du skulle göra det, så får du ta den första!

Snacka om att han gärna vill vara med i bloggen, men vågar inte riktigt erkänna det...
Nä nu ska jag ut och glutta lite på glutten igen... ;)

Naked cock

Nu har vi varit i Nossen och badat...sen har vi också hunnit med en snabbvisit hos Malin och Ea, som äntligen har kommit hem... Nu är det bäst att jag beträder köket...Vill ni veta en hemlis ;) Jag har den nakna kocken där... (men säg inget)! Han är faktiskt naken på riktigt. Nä bäst att kolla så att han inte gör något konstigt med pancakesen, man vet ju inte vad som kan falla honom in... Just de, han ska ju också äta dem ;)

Back to reality

Måste bara välkomna min kära syster och hennes familj hem från tropiska Europa! De kommer hem idag :) Har saknat dem massor massor, tre veckor har gått sen de åkte. Äntligen hemma!!!! Pussar o kramar i massor //Lina

Helgens smarta

Priset tar Jeppe!!! Han packade min bil med hans och Thereses saker och sin bil med mina saker! Har fortfarande inte fått dem, blev lite jobbigt idag när jag skulle göra iordning mig. Men jag fick låna lite saker av syrran. Allt löser sig. Bara de inte har handlat upp alla mina pengar som jag har på kortet (vilket hamnade i deras ägor...) Haha...de hade ju ändå inte kunnat handla så mycket. Bättre lycka nästa gång Jesper...(du lär ju inte få packa) ;)

Helgens flopp

Vilken flopp. Sandra ringde igår förmiddag till ett bad i Oskarshamn för att kolla vad det var för väder... Jättefint sa de! De var det då, den lilla stunden på morgonen iaf. När vi kom dit så var himlen täckt av ett tjockt moln täcke, vi var ute vid Gunnarsö och vände. Vi åkte istället hem till farfar och faster blev bjudna på mat och satt o pratade en stund :) Mycket trevligt. Sen styrde vi den lilla röda hemåt... där fanns solen och gräsmattan lockade! Christian tittade ut en sväng. Om de var tunnbrödsrullen eller jag halvnaken som lockade de är en annan historia (som vi inte behöver gå in på, för det kommer nog inte att sluta till min fördel)...

Jag somnade gott i soffan vidr sju på kvällen. Vaknade vid åtta, men kunder knappt hålla mina ögon öppna. Gick o la mig redan vid halv nio... sov till kvart över sju i morse, kom på att jag inte hade ställt klockan...den ska ringa vid halv åtta så vilken tur jag hade! Ja de har alltså blivit ca 12 timmars sömn. De kändes som att jag behövde de. Känner mig väldigt utvilad och har sovit gott i natt. Solen skiner, jag ska jobba hela dagen....känns som att de blir en ganska bra dag. Hade ju gärna lapat sol, men men...so is it! Jag får kanske med mig grabben på ett dopp när vi har slutat idag...

Lyckad fest

Igår blev det väldigt god middag hos Vicke...grillad kyckling :) .... efter jobbet. Sen började Tessan messa och ville ha dit mig,så jag åkte ut till Marstad, till min lilla Therese. Själv ägnade jag förfesten med att varva drickandet med strykning av mina kläder och sjunga lite karaoke :) Jag var våt. Så är de när man har bestämt vad man ska ha på sig, är de blött så är de bara att börja torka. Vi drog till Harrys med fotbollsnissarna som var med. Vi hade superkul! Oplanerade fester, blir oftast väldigt lyckade. Idag mår mitt huvud som det förtjänar. Vill ha sol, men det ser väldigt molnigt ut. Vet inte om vi drar till kusten istället, Oskarshamn kanske. Om de är bättre där. Nu vill jag ha frukost, lite svårt att få upp min frukostkompis bara...han sover så sött.

Mega-hungrig

Efter lite softande i soffan så kommer vi äntligen iväg till affären. Jag är jättehungrig. Hemmagjord pizza står på menyn idag. Mumsigt.

Kåta Åsa :)

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är tant Åsas födelsedag...
Hurra Hurra Hurra :)

Haha...har precis pratat med tant Kåta-Åsa :) Hon fyller år idag! Grattis gumman. Saknar dig, Yasmine, Trosa, Stensund och mycket därtill. Hoppas festen blir lyckad ikväll! Grattiskramar till min vän //Lina

Mormon

Ja så kom han hem till oss igår... Med sin flamma. Blir lite avundssjuk när han tar på henne och inte på mig. Hon luktar inte gott iaf, det gör jag! :) Men när hon kommer ska alla flockas kring henne, ingen flockas kring mig. Fattar inte att jag går med på att leva i ett mormonförhållande. Vem vill de?! Är han så oemotståndlig? ....Ja, de är han. Jag smälter. Får väl ta att han är och kladdar på en till, på de mest intima delarna. Jo han fick äntligen köra sin Nissan...hans ögon tindrade. Kanske var det för att han fick se mig....(de är ju vad jag kan hoppas på iaf) Hon fick torsdagen, jag ska kräva fredagen :P ....och resten av helgen (undra hur mycket hon går med på...eller han...)
Puss på dig älskling

Pain

Måste få tag i en kiropraktor. Han här i Vimmerby har stängt idag, hade hoppats på en akuttid. Jag har så ont. Får väl stretcha själv och trycka på triggerpunkter. Men de hjälper bara en liten stund sen börjar de igen. "Jippi mina revbenslåsningar är tillbaka"...

Men i onsdags fick jag äntligen se Zodiac. Mycket bra film.
Vi ska precis börja titta på filmen och Jake Gyllenhaal dyker upp;

C: Jasså var det därför du ville se filmen!
E: Vaddå, vad menar du?
C: Ja för att han är med.
E: Jag visste inte ens att han var med, knappt ens vad filmen handlar om. Jag har bara hört att den ska vara väldigt bra.
C: Jaha :)

Pullorna i solen

Ja vi har lapat sol så nu ser jag ut som en nyfångad kräfta :) Men det har väl lagt ner sig till i morgon (då lär det nog inte synas alls), just för tillfället så svider de lite och stramar...Men jag klagar inte! Snacka om att tuttarna iaf kan lysa upp det mörkaste rum! Jag fick som jag ville ;) Tjejsnack i massor, timmarna bara rusade iväg. Nu försöker jag få med Christian till affären, inte det lättaste då han "sött" (faktiskt inte jättesött) ligger och sover på soffan.
Hej svejs!

Budskap

Den nya designen på fodralet på varje binda är olika i alldays ena förpackning... På den ena står det så fint "Lucky you"...Vaddå lucky??!! Lycky you your not gravid denna gång heller??!!

Min pulla

Idag blir det att åka så långt ut i skogen det bara går bland tjurpungar och dylikt... Jag ska besöka min underbara vän Therese :) Vi ska lapa sol :) Mycket mysigt... Sen blir det massor med girltalk, så håll er borta...ni kommer inte att stå ut! Ang. Tjurpung...Hon har visst sett den största tjurpungen ever där ute! Måste undersökas. öh...eller inte! Nej nu måste jag fixa till mig. Therese kallar!!! See yá pullan!EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0