Pärlan....

Ja Christians pärla...Vi är två som tävlar om den placeringen. Det är jag och så är det Nissan...(bilen, ja ni såg rätt..) Kan ni tänka er tjejer hur det känns att hamna på andra plats...och då efter en bil??!! Men jag ska strida. Blod, svett och tårar ska rinna!!!
Men vad har/kan bilen som inte jag har/kan; Den tjatar inte, den brummar....Den går fort och länge...länge...länge... Den tröttnar aldrig, Den tar inte allt täcke på natten, Den ligger inte kvar längre i sängen på morgonen.
Vad har/kan jag som inte bilen har/kan; Jag kan klä mig i sexiga underkläder, Jag kan få honom tillfredsställd (men de kan säkert bilen också...) men jag kan göra det på ett mycket mer fysiskt sätt... :P Jag oljar inte ner, ganska miljövänlig. Jag kan också gå fort...men bara länge..., diskar åt dig ibland, jag kostar inte lika mycket som bilen *asg* Jag sover hos dig om natten, jag myser med dig...

Ja Christian du vet nu hur du ska göra för att lämna kommentar...det är bara att fortsätta sätta plus på mig ;) Rädda ditt eget skinn... :) Jag borde faktiskt vinna!

My dear

Shit....Sorry älskling...Men jag skulle spara ner en bild och råkade lägga den som bakgrund på din dator. När jag sen skulle hitta bilden som du hade där tidigare så misslyckades jag. Istället hittade jag en bild på dig....The worst picture ever! Scary! Ledsen, men har inte sett någon hemskare bild på dig! Faan vad jag skrattade ;) Funderade ett tag på att lägga upp den här på bloggen. Men folk skulle undra :P Tur att du är mycket finare i verkligheten. Tycker om dig massor massor...och mycket mer...

Dagens läxa; Vad har vi lärt oss av detta??!! Jo, det var inte den bilden jag föll för ;)

Luffargänget

A trainstation somewhere in EuropeMin kära syster Malin och hennes fyra följeslagare: sambo Andreas och de tre små grisarna (nä, skojar bara) Emma, Anton och Frida är ute och tågluffar. Gör Europa osäkert! De kan ni lita på. De har varit i Prag, Rom, nu är de i Cannes. De har superbra väder :) Jättevarmt...Så de ska verkligen inte klaga. De kommer hem på måndag och då har de varit borta i tre veckor. Har ständig mailkontakt med dem, kul att veta vart de befinner sig.
Vill säga GRATTIS till min underbara svåger Ea som fyller år i morgon och till Emma som fyller på söndag *grattiskramar* Ni är ju inte hemma!!!! Take care...
Pussar o kramar er Lina


Bright light

I morgon är jag ledig. Då ska det bli sol, inte ett enda moln på denna vackra himel (de har de ju inte varit på hela sommaren o ska så fortsätta...öh??!!).  Jag ska bli brun. Ta igen all sol på en dag. Få den där bikinilinjen...och tar man av trosorna så kan man lysa upp det mörkaste av de mörka rum som finns :) Det är vad jag vill uppnå. Good luck!

Han vet sin plats

E: Vi kan ju gå ner och handla det vi behöver nu...
C: Mmmm...
E: Sen fixar du igång maten.
C: Mmmm...
E: Och medan den är i ugnen o på spisen så kan ju du duscha.
C: Mmmm...
E (drar ner urringningen och blinkar flirtigt med ögonen): Sen tycker jag att vi tittar på Zodiak för den är jag sugen på :)
C (rodnande): Du är verkligen sjuk i huvudet.... Trodde du inte att jag hade gått med på det annars??!!

Den nakna kocken

E (lyckligt till min älskling): Jag har en överraskning till dig!!
C: Jasså??!!
E: Ja du ska laga mat idag :) Bra va!
C(lagom entusiastiskt): Ååå, vilken överraskning....
E: Ja, du kan ju göra kyckling i ugnen...som du brukar och som är så gott.
C: Mmmm...
E: Bra jag åker förbi Willys och handlar det som behövs.

Ja och nu sitter jag här, allt är handlat. Det som fattas är den Nakna kocken, påväg hem snart hoppas jag. Kommer han inte snart så hinner jag äta upp hela mitt riskakspaket. Och riskakor.....det är gott! Alltså väldigt svårt att hålla sig ifrån.

Rumpfeber

Höll ju på att glömma....Hur kunde jag??!! Vicke och jag hittade en mycket bra film att vila ögonen till igår :) Eller det var mer en viss person vi vilade ögonen på.... De visade "Älskar dig för evigt" på tv igår (har nämnt den tidigare i min blogg). Yumi, yumi...Ingen annan än Mads Mikkelsen att dregla över. Men jag slängde iväg ett fint sms till Christian för att inte känna att ögonen var alltför otrogna (de var ju aldrig så att jag klädde av honom med blicken, de klarade han så bra själv)... Men jag skrev; "Jag såg precis Mads Mikkelsens rumpa på tv, men ingen slår din ;)...bla bla bla...."  Ja allt sånt ifall han skulle byta kanal hos sig och upptäcka vem som stoltserade på tv. Då skulle han ju förstå med en gång vilken kanal jag lagt beslag på.

gårdagens huvudvärk

Igår efter att jag hade slutat att jobba blev det familjekväll med Vicke &´Co, mycket trevligt.

Jag är trött på;
...turisterna i Vimmerby. Eller de störde mig igår för jag undrar verkligen vad det är för varelser som drar fram. De är inte som andra...De är som ångvältar som inte ser sig för utan går sin egen väg vilken inte alltid är den rätta!!! Men veckan som har varit på jobbet har varit den värsta i mannaminne, hoppas veckan som kommer blir lite lugnare. Annars ska jag verkligen inte klaga. Det gör jag bara när jag är trött. Och nu präntar jag ner min klagan från igår. Idag är de helt okej...jag är ju inte på jobbet :P
...dessa evigt suckande vimmerbybor. Ja de får ta att det är långa köer, mycket folk att trängas med,stökigt osv. Men de behöver ju inte låta det gå ut över oss andra (som jobbar), tränga sig före i köer (kommer med ett exempel sen...). Snart är högsäsongen över o allt är som vanligt igen.

Exemplet:
Jag har en kund i kassan som precis ska betala. Det visar sig då att hon inte har med sin legitimation så jag ber henne snällt att gå ut och ta ut pengar så kan jag lägga undan hennes varor så länge. Kunden går snällt iväg och tar ut pengar... Vid detta tillfälle har vi alla tre kassor öppna och det är långa köer. Kunden kommer tillbaka...
Kund (kommer trängandes medan jag hjälper en annan) : Jag har jämna pengar här... jag kan betala nu.
Jag: Tyvärr så får du vänta, jag håller på och hjälper en annan kund.
Kund: Så du menar att jag ska ställa mig i kön igen??!!
Jag: Ja, det måste du nog göra.
Kund: Men jag har ju redan köat en gång.... (vänder sig surt om och ställer sig sist i kön med ett blängande ansikte.)

Jasså har du redan köat en gång...Ja men då är det ju klart att jag släpper förbi dig...Öh, eller inte! Jag kan ju inte rå för att du inte har med dig din legitimation...(hon vet mycket väl att det krävs för betalning med kort).
Men allt löste ju sig och jag är inte bitter. Det var ju gårdagens bekymmer :)
I morgon är det en ny dag med nya människor och även kända ansikten... Mycket trevligt :)

Skönsång

Vi skippade Harrys, har varit o ätit lite grillat. Det ska tydligen vara endast en massa rockband som skulle spela...Vi ville ju ha disco!

På vägen hem till Christian nu så fick jag ligga ner i baksätet för att ingen skulle känna igen mig. Avgassystemet gick av...och jag lovar er att det låter inte vackert! Nä men stackars honom.... Nu blir det film och mys i soffan istället. Very nice.

Harrys Parrys

Ikväll slutar jag efter sex....(jo Sandra jag menar efter klockan 18... och inte efter att jag har haft sex...) Då rusar jag hem till Christian och byter om sen bär det av till hans syrra där det bjuds på grillat :) Gott. Sen ska vi träffa Therese :) Vi ska kila till Harrys Parrys...Vi måste bumpa rumporna och dansa av oss lite... Hörde att pudlarna skulle dit, dem hade jag lika gärna klarat mig utan. Men vi ska nog ha kul.  Men i morgon bitti när jag ska till jobbet kommer jag säkert se ut som sju svåra år! Men det får de väl ta... ;) Man lever ju bara en gång.

Nu har jag skickat iväg ett mail till Halebop kundtjänst, hade gärna ringt dem men hittade inget nummer på deras hemsida. Det strular med mina fria SMS som jag ska ha, men de inte har gett mig. Fick svar fort så nu har jag shit chattat med dem lite. Verkar som att jag har missuppfattat det hela, fast jag är tveksam ;) Eftersom jag inte har kvar meddelandet så har jag ju inget som bevisar det hela heller. Ska nog spara dem i fortsättningen...*s*

Har precis pratat med Vicke...blir familjekväll där i morgon :) Det var ju ett tag sen...

Nu är det jobbardags

My sweet Albus...

Min care taker ska odla skägg som Albus Dumbledore, har han fått för sig. In his dreams! Har sagt till honom att han ska vara rakad när jag kommer hem, lite sexig skäggstubb går väl ann...men ett långt svallande skägg - Nej tack! Asså, jag gillar Albus...Vi är verkligen Albus-Evelina, Evelina-Albus med varandra. Men Albus är Albus, ingen annan kan vara eller försöka vara som honom. That´s it!


Fruktigt

Christian med ett stadigt tag kring brösten...ska klämma hej då!

E: Antingen kan man ha stora bröst som vattenmeloner eller små passionsfrukter som jag ;)
C: Du är verkligen knäpp!

Stavningsskolan

För ett tag sen hade jag skrivit fotölj i min blogg och då var det ett evigt klagande på min stavning. Idag skrev jag det på en lapp till Christian (i tron om att jag lyckats stava rätt denna gång....) Fottölj....

C: Evelina, hur stavar man till fåtölj????
E: Vaddå, det var ett evigt tjatande på hur jag stavar. Är det inte två T i fottölj??
C: NÄ.
E: Förra gången gnällde ni på att jag hade stavat det F O T Ö L J... Trodde att jag hade glömt ett T.
C: Nä, det är inget O med... Det ska vara Å.
E: Men jag har väl aldrig stavat till fotölj någon gång....rätt iaf.
C: Nä, inte rätt. Men du hade mer rätt förra gången!
E: Men du behöver ju inte reta mig bara för att jag har svårt för att stava.
C: Men fåtölj...hallå???!!! Hur svårt kan det vara!? (Han sa aldrig så, men tänkte säkert..)

I fantasins värld

Kollade på Harry Potter och fången från Azkaban igår, stoppade mitt i fillmen för att läsa färdigt slutet i samma bok :) Ville ju ha läst det innan jag såg det. Sen kollade vi Harry Potter och den flammande bägaren. Mycket bra filmer och ännu bättre böcker! Me like...

Don´t bother...

Nu är det verkligen röriga dagar på jobbet, snacka om att det är turister i stan. Men jag ska inte klaga, jag har att göra hela dagarna! Det är aldrig att man går o har långtråkigt. Ska kila ner till affären och handla lite mat. Får väl ha maten färdig till christian kommer hem, eller nåt!? Om jag orkar :P Eller så sätter jag honom på det när han kommer hem. Annars är det lugnt, kanske blir fest i morgon kväll. Men jag ska ju jobba på lördag också...Man lever ju bara en gång. Nä, kilar nog nu... hade visst inte så mycket att skriva om... alltså inget kul att läsa.
hej svejs!

Vilket skjut!

Christian skjuter gummiband på mig, faan vad ont de gör... nästa gång jag får tag i det ska jag vrida det om snoppen och släppa... Undra vem som säger aj den gången! Nu är han o hämtar ett nytt, för han sköt iväg de gamla...om vi säger såhär...det går inge bra för mig, Se upp, ta skydd! Han vill nog skada mig!!?? Ok, dagens konstaterande.... Jag kan verkligen inte skjuta iväg gummiband! Han har byggt en bunker i soffan och jag får nöja mig med att skydda mig med en liten pall. Dagens rättvisa. Fick in en värsting...shit. Nu har han börjat sikta på mina lökar, nu får nog denna leken läggas ner!

Regnet det bara öser ner....

Ja idag ska vi filura i Växjö, ta några steg på stán med grabbarna sen ska vi på bio. Säker ingen film för mig, men det kan ju vara skönt att göra något annat, än att vara hemma. Igår blev det de två första Harry Potter filmerna, varma mackor och efterrätt. Nu rullar Säkert i högtalarna och det är väldigt svårt att sitta still. Tur att ni slipper höra mig sjunga, Christian har gjort det enda rätta, försökt stänga ute min härliga stämma genom att låsa in sig på toaletten... Good luck!

Ljuv musik

Tänkte att jag skulle komma underfund med hur man laddar ner musik på denna dator (retas inte med mig era skojare, bara för att jag aldrig har gjort det på denna dator någon gång...) Jag tycket att det kan behövas läggas till lite riktig musik i denna låtlista! Vad ska annars jag lyssna på när jag är här??!! Vá? Tänkte bl.a. hitta lite Winnerbäck, åååå vad glad Christian kommer att bli ;) NOT.
...Det var ju inte så svårt :P Precis som hemma :)

Nu snart...

....kommer han hem igen till Smålands mörka skogar :) Saknad...
Hoppade in på Willys en sväng innan jag åkte hit, handlade lite förnödenheter. Handlade bl.a. vattenmelon. De var verkligen gigantiska så jag var tvungen att hitta någon snäll butikspersonal som kunde hjälpa mig att dela den. Då inte den personen som hade hand om golvet var på plats så fick jag störa en stackars kassapersonal...Som villigt hjälpte mig (men hon undrade dock innan om jag inte hade hittat någon på golvet....) Jag sa att denne person troligen satt o fikade!!!! Hon nickade instämmande. Where were you? ;)

Ikväll blir det mys med god mat, vet dock inte vad vi ska äta än... Men jag har köpt efterrätt :) Det blir bär i ugn med vit choklad över och med glass till *mums* Sen blir det nog också någon film. Jag har fått dille på nektariner, de är väldigt goda nu...så nu ska jag frossa i dem...o läsa Potter.


Läst på tjuvlyssnat.se

Coop Forum, Kristinehamn

En pappa ~35 är och handlar med sina två barn; en pojke ~3 och en flicka ~5. Pappan packar upp varor på bandet när pojken plötsligt frågar storasystern om vilken dag i veckan hon tycker är bäst.
Systern: Vet inte?
Brodern: Jo, men kom igen nu! Vilken dag tycker du är allra, allra bäst?
Systern: Ja? kanske lördag då.
Brodern (hoppar uppspelt upp och ner på golvet): Nä! Onsdag, onsdag är bäst, för då får vi mat!


Buss mot Hemmesta, Värmdö

Två pojkar 11 sitter och pratar om musik och olika artister.
Pojke 1: Du, vet du vad jag hittade i pappas garderob?
Pojke 2: Vadå för nåt?
Pojke 1: Några skitstora CD-skivor. De är jättebigga och går inte in i CD-spelaren!


Sköndals centrum, Stockholm

Två ?fjortisar? står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2: Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!


Apoteket, Jägersro, Malmö

Kille ~25: Min flickvän har precis fött barn och jag skulle handla massa amningsgrejer här, men jag glömde inköpslistan, kan du hjälpa mig?
Expedit: Javisst, vi går bort till den här hyllan och tittar.
Expediten hjälper mannen att välja rätt produkter.
Killen (högt och tydligt): Just det, hon skulle ju ha tamponger också!
Expediten: Ehm.. Eh.. Är du.. Är du säker på att det inte var bindor?
Killen: Nej, hon använder inte bindor, hon tycker att det känns som att ha blöja.
Expediten (lågmält): Ehm.. Eh.. Ja. Jo, men.. Jag har svårt att tro att hon kan använda tampong just nu..
Killen (förvirrat): Hur då menar du?
Expediten: Jo, men du måste förstå.. Ehm.. Man kan väl säga att hennes vagina är ganska uttänjd vid det här laget.
Killen: UTBRÄND?!

Stackars kille alltså...tänk om den varit utbränd!!


Apotek, Spanien

Mamma ~50, med son ~18 och dotter ~15, står vid disken och ska fråga apotekaren om de har någon kräm mot finnar.
Mamman: Hi, excuse me, do you have something against pimps?
Apotekaren: Er, what?
Sonen och dottern blir röda i ansiktet.
Dottern: Mamma? Det heter pimples!


 


En snabbis

Hinner med en snabbis (i bloggen) innan jobbet...Det blev ingen Potter igår... Jag kom hem så sent. Blev istället en tripp till Vicke där det serverades gröt och äggmackor :) Sen lämnade vi Olof i sticket och hamnade hos Peter...halvliggandes i soffa och fotölj så gluttade vi på olika youtube-inlägg och åt lite godis. Vi hade trevligt... I helgen blir det nog inget speciellt som händer, såg att det vankas dåligt väder så det lär ju knappast bli något tältande (jag som hade sett fram emot det). Ingen som har tid att leka med mig i helgen, alla har åkt iväg eller jobbar. So is it! Jag får väl sitta hemma djupt försjunken i min Potterbok, det är ju inte helt fel det heller... men snacka om att jag snart är rastlös och vem vet vad jag då tar mig för!?

//gödingen ;)

That´s my sister....

Igår så körde LottenPotten hem mig och Sandra.

S: Det där är en traktor ifall du inte visste det du som inte är uppväxt på landet!! Haha...
L: Nej Sandra, det där är en skogsmaskin...
E: Ja just det Sandra, det är en skogsmaskin, du som är uppväxt på landet :P
S: Ja just det... hm..

Rörigt värre....

Usch.... var inne och kollade på antagningsprocessen, om jag har fattat den rätt så dröjer det tills den 9-10 augusti innan jag vet om jag har kommit in på Kalmar Högskola :( Det är ju jättelänge, och väldigt stressande att få reda på det först då. Har varit inne och kollat på lite olika träningsmöjligheter i Kalmar också, de med bäst hemsida är Friskis & Svettis, de är också de enda som har ett utförligt kostnadsupplägg på sin hemsida. 1900 kr för studerande/helår och då ska allt ingå, det låter ju väldigt bra. Var inne och kollade schemauppläggen också, och där var han...min gamla lärare. Skulle vara kul att gå på hans pass :) superduktig! Det är de enda jag har i huvudet just nu. Att jag SKA komma in och träningsmöjligheter + bostad.

Ikväll blir det ev Harry Potter... Men eftersom jag inte har läst alla böcker än eller inte har sett alla filmerna innan så har jag inte bestämt mig för om jag ska gå än eller inte. Vill ju helst se dem i ordning. Men hade ju varit kul att se den på bio minsann. Får se, det beror på när jag kommer hem...om den ändå hade gått någon timma senare. Annars blir det ett besök hos Vicke, var ju ett tag sen.

Hade ju inte varit helt fel om det blev fint väder i helgen så jag kan sola och bada nu när jag äntligen är ledig hela tre dagar på raken :) Ev, en tältning på söndag :)

Frälst...

Ska nog sätta mig och läsa lite, jag har helt fastnat för Harry Potter böckerna. De är superbra, svårt att slita sig när man väl har börjat. Har nyligen börjat i tredje boken. Christian var på Harry Potter filmen i helgen, mannen med koll  fick reda på det först när filmen började att det var Harry Potter de skulle se...haha ;) Man undrar ju. Jag vill också se den filmen! Får väl hitta någon annan att gå med.

Just nu lyser Christian med sin frånvaro. Han dyker väl upp här snart, in i duschen och ut igen...sen ut genom dörren och tillbaka på söndag. Han lämnar mig här i Småland alldeles alldeles ensam för att åka typ 50 mil bort... :(  Vem ska jag nu trötta ut med mitt tjat??!! Det är kanske semester från mig han behöver??!! NÄ...så kan det inte vara. Kommer sakna iaf.

Pussar Lina

Morgonstånd

Sandra kommer in i mitt rum medan Christian ligger kvar i sängen o låtsas sova;

S: Är det anständigt här så jag får komma in??!! :)
E: Ja, vad bra prata med honom så jag får upp honom idag!!!
S: Ska du få upp den?
E: Nej inte den, honom..Christian ur sängen menar jag!
S: Nä, du menade den...
E: Nä, för den har redan varit uppe ett tag!
S: ....skrattar...

Christian drar täcket lite generat över huvudet....

Lite senare...eller en dag eller två...

E: Du fattar väl att jag skojade?
S: Nä, det gjorde du inte...Jag känner dig!
E: Men det var faktiskt bara ett skämt.
S: Ja, eller hur!

Korvskinn

Haha...lilla jag köpte två snygga toppar i stl 170 igår :) Det är billigt och bra att gå på barnavdelningen! Trodde de skulle sitta som korvskinn eller sluta där titsen slutar (då menar jag verkligen inte att de hänger, för det kan jag intyga att de är inte så stora så de når heller inte så långt ner!!!) Jag måste ju ha dubbel puch-up för att få dem att se det minsta utmanande ut! Men jag lyckades hitta iaf... Om man då köper toppar som ser ut som att de skulle kunna komma från vilken affär som helst så är det ju ingen fara... titta den där tjejen handlar på barnavdelningen, eller rättare sagt ungdomsavdelningen :P

Mr Dreamy and Miss Uppmärksamhet

En helt vanlig konversation mellan mig och Christian...

E: Svara ärligt nu, ska jag ha detta linne under eller inte!?
C: Faan vilka snygga fälgar!!!
E: Kan jag verkligen se ut så här?
C: De passar nog inte till min bil.
E: Jag skulle nog ha gjort mer slingor också, vá??
C: Jo de passar visst till bilen :)
E: Det ser ut som att jag har en peruk på huvudet.
C: De var faan snygga asså.
E: Synd att inte mamma var hemma och kunde hjälpa mig med slingorna.
C: De är för smala, det skulle ha varit 8 tum istället.
E: Jag kommer att ha bytt kläder många gånger innan jag börjar jobba idag. Jag kanske även byter på jobbet.

...jo men så gick snacket :) Jag som ville att han skulle bry sig om mig och hur jag såg ut för en stund :P

C sitter nu djupt nersjunken i en tidning med stora tindrande ögon och ett leende på läpparna...Nej, bilder på nakna tjejer var det inte även om man skulle kunna tro de. Det var bilder på nypolerade nakna fälgar! Tänk om han såg likadan ut när han tittar på mig...mmm...i mina drömmar kanske.Grabbkväll

Igår kväll fick grabben ha en riktig killkväll alldeles ensam. Jag var tvungen att vara hemma och agera förkläde åt lillsyrran. Grabben låg i soffan, käkade chips och kollade på "The fast and the furious - Tokyo drift" och höll sig om pungen... Ja en helt vanlig grabbkväll I guess...

Själv reste jag tält hemma på gården och plockade duktigt ner det sen, alldeles själv. (Måste ju kolla så det är helt om vi ska ut och tälta.) Så jag hade min egna form av grabbkväll då jag gjorde lite nytta.

Morgonstund har guld i mund...öh

Har legat o snurrat runt en stund nu på morgonen. Ligger där ; Å, vad bra att jag inte är så trött trots att klockan blev mycket igår. Då kan jag ligga här och göra mig ännu piggare så är det absolut inga problem när klockan snart ringer. När klockan fortfarande inte har ringt...en lång stund; Får väl gå på toa och kolla vad klockan är på vägen, VA??!! Är den bara 06.20!! Jag ska ju gå upp först vid 07.40... Bra, då är det bara att gå och lägga mig och försöka att sova igen. När jag väl lyckats somna efter att ha försökt få mina ögon att titta på insidan av ögonlocken, ja då ringer ju givetvis klockan :) Å denna underbara morgon! Pallrar mig vemodigt upp ur sängen, dröjer mig kvar...Pussar lite på Christian, bara för att han ska tycka lite synd om mig.
Säger lite sött; Jag kommer att störa dig sen när jag fönar håret.
C: Det gör inget.... (svarar han lite gulligt stönandes tillbaka, tänker säker att kan inte hon bara gå in i duschen med en gång så jag får sova igen!!)

....det tar typ 2 sek för denna människa att somna, fattar inte hur!

Jag gör allt för att vara så tyst som möjligt....men fumlar ändå och tappar saker i golvet, han ligger säkert i sängen och suckar. Varför släppte jag in denna människa i mitt hem!!, tänker han nog. Men han har semester, så han kan ju sova när jag har traskat iväg till jobbet.

Samtidig som jag klappar och pussar lite;
E: Du, tänkte bara fråga dig en sak....
C: Mmmmmmm..... (svarar han orkeslöst)
E: Har du någon speciell ordning på dina filmer? (ganska dum fråga med tanke på hur det ser ut bland vissa av hans filmer, men vissa har ju en ordning i oordningen...) Tänkte låna ett par stycken av dig, och då byter jag fodral på den ena så blir det smidigare....(måste ju låna film för att du inte har tid att umgås med mig ikväll, jag ska alltså sitta totaly alone the whole evening!! :P )
C: Det går bra.
E: Ok, tack :) (pussar lite till innan jag går därifrån, allt för att ställa in mig så mycket som möjligt.)


Jag smyger därifrån och börjar föna mitt hår, han drar täcket över huvudet och sover troligen vidare...


Lite smått o gott

Nu sitter jag här med en bensinluktande liten tomte som snart ska masa sig in i duschen och sedan spraya på sig lukta gott. Vi ska sen åka till hans syster och göra henne sällskap, så hon slipper sitta i sin ensamhet en kväll som denna. Blir väl film och lite att tugga på. Ska ju upp och jobba i morgon bitti, ta hand om alla härliga kunder som man dagligen möter. Så ska man äta mat också... hm, vad ska de vara bra för. Kanske bäst att göra det så att alla blir nöjda och belåtna :) Men jag vet inte vad jag är sugen på och helst ska det vara något som går snabbt och lätt. Vi ska sen åka till hans syster och göra henne sällskap, så hon slipper sitta i sin ensamhet en kväll som denna. Blir väl film och lite att tugga på. Ska ju upp och jobba i morgon bitti, ta hand om alla härliga kunder som man dagligen möter.

Kunden har alltid rätt!
Bull shit!! ;)

Lillstrumpa och systeryster :)

Är vi lika??!! :)

 

A good night´s sleep

Vi har varit i ätit på Nisses, mycket trevligt. Väldigt god pizza. Det var kul att träffa Sara, för det var ju ett tag sen. Vi hann även med ett besök hemma hos Therese hon visade Sara det nya huset :) Lite girltalk, men Jeppe fick vara med på ett hörn. Nu sitter jag mest o fördriver tiden lite. Väntar på att Christian ska komma hem. Satte på en film och la mig i soffa, men filmen känns ganska B.... Offside, den får gå lite i bakgrunden medans jag väntar. Nej nu ska jag nog inta soffläge igen :) Mycket skönt.

God natt och sov gott!
Kramar Lina


Inflyttningsfest hos Therese

Festligheter med lekar och sång eller snarare försök till sång ;)image14

Jag, Therese och Mia :)
image23

Det fina värdparet, Jesper och Therese. Tänk att han har stått o bakat bröd ;) Mycket gott var det!

Tack för en trevlig kväll mina vänner :)
Kramar från Lina


Tjejkväll

Snart bär det av till Nisses, ska dit med mina kära vänner Therese och Sara. Tänk att Sara har lyckats ta sig "hem" en svänga från storstaden Göteborg. Nu ska vi göra redigt folk av henne igen :)

Mys i massor

Vi tittade på Pearl Harbor igår... mycket bra film. Fällde allt några tårar även denna gång. Fina killar, o en fin kille hos mig i soffan :)

tankarna snurrar

Var precis inne på mina sidor på antagningen... vad jag fattar det som så är jag reserv 2 på mitt folkhögskolebetyg och reserv 3 på gymnasiebetyget och sen har vi ju högskoleprovet där jag visst är reserv 48!!! Så snälla ni som står innan..tacka nej!!  Får nog hem ett brev nu i dagarna. Shit...var inte riktigt beredd på detta. Faan om jag inte kommer in!!!!

Typiskt Sandra

Sandra ringde nyss...Haha.. hon sitter hemma på trappen och kommer inte in! Hennes nycklar ligger i jackfickan innanför dörren. Hon har dock tur, pappa kommer snart hem och släpper in henne.

Ändå säger jag till henne i stort sett varje dag att hon inte ska glömma husnyckeln...Men jag sa ju aldrig det idag.

Sagt av Sandra idag på morgonen...

S: Schysst Lina, du kan ju varna mig!!!!!
E: Varna för vad??
S: Ja du hade ju kunnat skriva en lapp eller säga till mig.
E: Men vad??!!
S: Ja att Christian sov här.
E: Vadå, springer du runt naken eller?
S: Nä men jag går som vanligt i handduk o så...du vet...
 
...jag bara skrattar...

Oups vilken groda

Jag Vicke, Peter och deras pappa sitter i köket o pratar...Peter kläcker ur sig en spydig kommentar..

P: Du sa till Vicke att du inte hade sett "Underbara älskade". Men vi var ju faktiskt och såg den på bio If you remember!!!!
E: Vi har inte sett den på bio If you remember!!! ;) Du sa till mig att det inte var någon biofilm så jag gick aldrig på den.

en stunds förvånad tystnad från Peter....

V: Jag tror på Evelina, hon brukar ha koll på läget!
P: Ja just det jag gick med Eva och Jackie. Du skulle ju ha följt med oss.
E: Nej, jag blev nog inte ens bjuden.
V: Det var jag som skulle ha följt med.
P: Ja just det, så var det.

Vi ligger alla dubbelvikta av skratt!Ont i magen...

...snart kommer svaret från Högskolan i Kalmar. Är jättenervös, får ont i magen så fort jag tänker på det! Så mellan den 11 och 17 juli så ska jag få mitt svar, säger de iaf. Lyckönskningar till mig... nä nu måste jag tänka på något annat. Jag ryser hela jag.

Mycket lyckad fest :)

Det blev en superkul fest i lördags hos Therese och Jesper. Hör och häpna alla grabbar där ute!!! Jesper bakade bröd (två sorter faktiskt) riktigt duktig kille! Medan Therese jobbade under dagen. Så vi fick olika pastasallader och nybakat bröd osv... mycket lyckat iaf. Sen lekte vi lite lekar.. kanske uppdaterar med lite bilder i morgon om jag kommer ihåg! Bl.a. sjöng vi karaoke ;) med sockerbitar innanför läppen och snappsglas på ögonen! Vi gick en "tippspromenad" där man fick svara på vem som hade störst, vem som hade längst, vem suger bäst, vem är fingerfärdigast, vem är surast osv....Sen leker man lekarna och får svaren (ja ni fattar)... Jag hade inte ett enda rätt!!! Men de tyckte de andra att det var en mycket större bedrift att ha alla fel än att lyckas klämma in något rätt! Så jag känner mig ganska stolt ;)

Igår fick vi besök av faster Ingegerd och farfar Ragnar :) Alltid lika trevligt. Mamma lagade god mat. Sen blev jag tvungen att hämta Sandra i Hultsfred (då inte vår bil startade härom dagen)... Dök in till grabbarna i garaget och var en allmän plåga för dem (fast de kanske inte skulle erkänna det) Gick där en stund och fällde lite spydiga kommentarer ;) nä så farligt var det nog inte. Kvällen slutade med att jag, sandra, mamma och pappa låg o kollade på Beck i mammas o pappas säng... Gick o la mig efter en stund, då jag knappt sovit något natten innan. Idag börjar jag jobba vid 10, så snart bär det av. Förstår inte, men här på bordet ligger en vaniljmunk. Kan inte förstå hur Christian vågar lämna den så där öppet! Den lär ju inte finnas kvar när han kommer hem :) Då ligger den i tryggt förvar i min lilla mage :) Mycket gott! Denna vecka är jag ledig tisdag och söndag. Hm, vad ska då hittas på?!

Puss o snusk på er mina kära vänner
//Lina

Party time :)

Precis slutat jobbet. Blev en bra dag även idag! Mycket folk hela tiden. Jag går och pratar som en robot känns det som när jag är där inne.  Vet du att vi har tag 3 betala för 2 på alla trosor? Har du lindexkort? Kan jag få be om din legitimation. Ska du betala med lindexkortet? ect...ect... Nu ska jag fixa mig lite mat innan Christian dimpar ner genom brevinkastet (hm...kommer han verkligen igenom där??!!) Sen ska jag fixas iordning.....sen är det inget mindre än FEST som gäller. Inflyttningsfrest hos Therese :) Det ska bli superkul. Hon sa till mig idag att hon hade ordnat den perfekta leken till mig...öh...efter x-antal flaksor vin, då kanske ;) Nä, man får väl bjuda på sig själv. Hoppas att alla andra är lika fulla och inte kommer ihåg något i morgon!  Men nu ska jag vila upp mig inför kvällens festligheter. Snygga till mig lite, ja försöka iaf ;) Det får bli vad det blir....

Läst i bikten

Jag tog efter och var inne och läste i den omtalade bikten...Här är några av inläggen jag läste;

"Jag pullade min flickvän med en falukorv. På kvällen kom hennes föräldrar på besök till oss och vi bjöd dem på stekt falukorv med makaroner."
//Josef

Vem bjuder sina svärföräldrar på makaroner och falukorv!!?? :P

"Jag sniffar på tjejers stringtrosor när de hänger i torkskåpen nere i tvättstugan. Jag är så rädd när jag gör det men har en sjuk böjelse för det."

//Anders
Jag ska aldrig hänga mina trosor i en allmän tvättstuga igen.

"Jag och min man har använt oss av en gurka i våran sexakt som vi sedan använder i salladen när vi bjuder grannar, vänner, släkt på middag."
//Malin

Man vet aldrig vad man blir bjuden på. Fråga om ingredienserna nästa gång??!!
Jag har konstaterat att det är väldigt konstiga människor som biktar sig om väldigt konstiga saker.
Drug addiction


Min nya drog och då menar jag att jag är verkligen är addicted to it. Gissa vad. Jo varje gång jag är osäker på hur ett ord stavas så är jag inne på google och söker...Bara för att undvika trachiga kommentarer från min s.k. vän ;) ÄNDÅ lyckas jag inte!!!

Trots att jag får dessa ständiga psykningar så...
 ...mår jag bra, svävar på rosa moln hela dagarna, kär och galen helt enkelt ;) Vilket är väldigt mysigt.
Jag låter ingen få chansen att trycka ner mig i...
...slarviga-Lina-för-att-hon-inte-kan-skriva-träsket :P

Blir bara ständigt påmind, men det bjuder jag på. Skulle jag inte skriva som jag gör så skulle han nog inte ta av sin dyrbara tid och skriva till mig :P Så det är väl enda chansen att få några inlägg i min blogg ;)

Terapisession med blomman i köket

Har alltså landat hos Christian en sväng innan jag börjar jobba. Jag var och köpte en blomma igår som jag har ställt här hos Christian. Den ska max stå här i två dagar (om den överlever). Så nu när jag ändå hade lite tid över så ska jag ha terapisession med blomman i köket. Är rädd att den inte överlever annars. Jag sa åt honom att inte ens titta åt den. Men det var då redan försent. Skadan var redan skedd. Den mår idag psykiskt dåligt, men sken upp som en sol när jag kom (kom hit alltså). Blomman håll ut, det är bara en dag kvar! Kommer hit till dig i morgon igen.
Ja vad blir det idag. Jobb till kl 18 (går ju inte att skriva sex i denna blogg, det misstolkas av de flesta. Skulle JAG vara så fixerad!!??) Idag skiner solen :) Mycket härligt. Det var väldigt skönt ute.


Smälter...tindrar...ler

Igår kväll efter en dags slit på jobbet gick jag hem till Christian. En liten myskväll var planerat. Vi bestämde att vi skulle göra pannkakor för båda behövde äta något. Jag slutade vid sex, var hos honom innan halv sju. Vi lyckades ändå inte komma iväg till affären förrän ca halv tio. Som vanligt när vi ska göra något... Vi åt pannkakorna närmare halv elva!! Öh, typ lönt??!! Men gott var det :)

MEN sen...(nu kommer det stora Men:et)...satte vi på den nya Bondfilmen. Tänkte att den kan vi ligga och sova till när ingen av oss orkar ta sig in till sängen. (det är så det är här om kvällarna, "vilken film sover man bäst till??!!) Det hinner gå några minuter in i filmen. Jag sitter och äter pannkakor i godan ro när jag plötsligt bara sådär tappar gaffeln och kniven på tallriken, medan min haka stöttes upp av bordsskivan (har förresten blåmärke där idag, på hakspetsen)...Gissa vem som kliver in i filmen, jo Mads Mikkelsen. Jag hade helt förträngt att han var med i den filmen (hur man nu kan göra de)...Då hade jag ju inte väntat så länge med att se den. Och jag hade kanske inte börjat titta på filmen så sent. Blev såklart trött. Men ska se färdigt filmen nu hade jag tänkt mig, ville bara att ni skulle veta :) Christian bara skakade på huvudet och frågade om vi inte skulle titta på något annat. Han har bergis tagit med sig filmen till jobbet idag så jag inte ska få se den :P Men nu blir det istället some private time whit Mads... Hade blivit jobbigt för Christian att få sitta och torka mitt dregel innan det doppar ner på soffan och blir fläckar i tyget... Idag tar jag fram skyddsplasten, LOVAR att ta väl hand om soffan ;)

Efter att Mads visat sig och jag lugnat mig (så gott de gick iaf);
J: Jag skulle släppa gaffeln om du kom in i rummet också.
C: Ja, men det är skillnad på att släppa gaffeln och att tappa den!!!

Alltså Mads fick den tappade och Christian den släppta. Oups, Lina får lära sig att välja sina ord!

Här följer lite ögongodis;

image13

När vi låg i sängen i morse (jag och Christian alltså):
J: Om jag hade haft en gaffel i handen nu så skulle jag ha tappat den...
C: .........fnys...........
(men han hade ett vackert leende på läpparna)

Puh, jag lyckades rädda situationen.

Just nu ser jag fram emot inflyttningsfesten hos Therese på lördag, det ska bli riktigt kul. Dricka vin och ha lajbans :) Finns ju en fest som hägrar i morgon hos Peter (da man), men jag jobbar hela dagen och även lördag så jag tror jag hoppar. Kanske kollar in en sväng om bara. Men dit kan man ju inte gå, han är ju varken snygg och har inga pengar heller! :P Det lär ju inte bli någon bra fest iaf. No, I´m just kidding whit you my friend ;) Har du fixat dit några tjejer som du kan matcha till din soffa?? Du får ta lite mått. Du kan ju gå ut med en allmän annonsering, längd, bredd, höjd, volym och allt det där... Nä, du är då inte alls kräsen :P

Nu är det Mads, frukost, soffa och jag :) Christian...jag lovar du finns med på ett hörn du också (de är ju ändå i din lägenhet jag är).

Puss & snusk
//Lina

Let it be free


Till alla mina väninnor med önskan om en trevlig sommar!
Kasta trosorna....!

Stötta djurskyddsnämndens krav om frigående hönor!

Sommarkramar //Lina


Help, somebody help, just anybody

Eftersom jag valde att pysa in till Vimmerby i fredags så åkte jag automatiskt på att vara packåsna hela söndagen. Jag skulle få träffa Christians mamma för första gången och det var mitt i hennes flytt. Vi hjälpte henne alltså att flytta hela dagen. Fick även träffa hans syrra och lite annan släkt. Mycket trevliga prickar hela högen. Men stackars mig, nu tjatar min mamma ännu mer på att få träffa Christian snart... nu när jag har träffat hans mamma. Klart hon får göra de, tänkte bara skona honom från min familj så länge de går :P Speciellt mina för övrigt kära syskon med respektive. Men de är väl bara att stå ut och ge tillbaka med samma medicin. De är ju inte så farliga egentligen. VISSA (jag nämner inga namn) vet ju redan mer än mig, så är det när de går och frågar ut obehöriga! Söndagen slutade med att jag slappade i soffan och kollade på Face/off. Lyckades inte hålla mig vaken hela filmen.

Igår dök jag in hos Vicke. Var där hela dagen, vi var bl.a. inne i Vimmerby en sväng...för där är man ju aldrig annars. Vi ägnade övrig tid till att försöka komma på mysteriet med varm-vit-mjölkchoklad! Hur gör man det??! Vi har fortfarande inte kommit på denna briljanta uppfinning. Kan man blanda ut smält vit blockchoklad med mjölk? Eller lägger sig chokladen på botten? Någon som vet? Tala gärna om...för vi bryter ihop snart om vi inte får de receptet.
Finns det någon kock där ute eller något chokladälskande monster som hör vår bön!

Just nu sitter jag som vanligt hos my lovely sister Mallan, som för övrigt är på jobbet. Men man kan ju alltid roa sig åt Ea´s tokigheter ;) För de är många. Ska snart till jobbet och ordbråka med alla underbart härliga tyskar...Ja jag var ironisk! Så länge de pratar tyska med mig så pratar jag svenska med dem! That´s it! English, för faan...speak English. Jag trivs iaf på jobbet :) Det är superkul.

Jag ska kanske googla på "varm vit mjölkchoklad"...hm. Ok, inga träffar. Gick alltså inte jättebra. Sökte på mjölkchoklad och kom vidare till vit... "Vit choklad är mycket värmekänsligt och ska helts inte smältas" Hur hade de då tänkt sig att det skulle gå till?! Snälla hjälp oss lösa detta mysterium.

Har bytt layout. Skulle vilja fixa en själv men vet inte hur man gör med koder och dylikt. Har hittat en jag skulle vilja ha, för här i bloggen finns det ju inte så många att välja på. Det klagades på att min text var svår att läsa (då på en 42-tumstv med förstoring till max). Undra om det är fel på någons ögon.

Take care //Lina

Ingen som är tvingad

Passar det inte så kan man faktiskt strunta i att läsa min blogg... 
EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0