Vad bidde dé då?? Dé bidde ingenting...

Flydde hemifrån ikväll. Var rastlös (ni som känner mig vet ju att det händer rätt ofta och då är jag hopplös) och det fanns ingen som hade tid att leka med mig. Skulle ha varit chaffis åt lilltrollet och hennes kompisar men de hittade en annan körklar tös som villigt ställde upp, glad blev jag som kunde pysa min kos. Nu fick jag veta att festen visst är flyttad till oss.. eller nåt sånt. Vad skönt att inte jag är hemma! Sitter istället i min ensamhet hos Christian och väntar på att han och hans bundsförvant ska kliva in genom dörren. Vi ska sova skavfötters i soffan alla tre i natt, eller om vi tar oss in till dubbelsängen...vem vet, det återstår att se. Tänk vad mysigt vi ska ha! Bundsförvanten får soffan. I natt blir det alltså inget rullandes i sänghalmen, sen börjar snart the red-week you know...då är man ju inte alltför fräsch. Så det lär ju dröja. Mossningen har börjat. Haha... men det finns ju de som har de värre, de som inte får något alls :P Snacka om att bli igen-mossad. Nä skojar med er... Man kan ju alltid skicka ut bundsförvanten i trappuppgången ett tag eller be honom använda hörselproppar. Det löser sig alltid.

Och NEJ till er som ger mig som förslag att han ska vara med... tack men nej tack!

Magic moment

Min svåger Ea kommer ut i köket iklädd endast kalsonger. Han spänner sig, ut med bröstet och in med magen. Han går omkring och sexar till sig.... tills han vänder sig om;
Jag: Andreas, halva sketranden syns *skratt*
Ea: Va, gör den?
(han drar upp kallingarna och lämnar  lite generat rummet)

Äkta italiensk pizza av oss :)

Kommer ni ihåg den där reklamen som gick för några år sen på tv, "Äkta italiensk pizza från Norge", Den har alltid stört mig, Guess why
Ikväll ska jag och Christian ge oss på att göra egen pizza, tänk vad gott :) Jag gillar inte direkt köpt pizza, men hemlagad är toppen. Mums. Igår diskuterade vi vilken film vi ska titta på ikväll. Jag kom jag på att om vi ska enas om vilken film vi ska se får jag antingen ge mig eller så får vi sitta i olika lägenheter och kolla :P Alltså jag får väl ge mig, för vad gör jag inte för hans skull. Öh är jag gentlekvinnan eller?! Nu kommer jag få äta upp de jag har skrivit ;) Jag hade mängder med förslag men de gick inte hem. "Drama/thriller, nej de kan vi inte se...skulle väl isf vara för att de även är en thriller. Är det någon fart i den filmen?". Någon som vill se på film med mig ;) Nä vad taskig jag är....tycker om dig ändå ;) Tittar väldigt gärna på film med dig. *skojar lite bara*
Snart work-time. Ska även jobba i morgon. Sen vet jag inte vad jag ska fördriva dagen med när jag har slutat. De är ju ingen som då har tid att leka med mig. Får väl leka med mig själv (misstolka mig rätt) ;) Nä, ska väl stoppa i mig något att äta innan jag ska till jobbet. Åt ju frukost redan vid sju.

Have a nice weekend!
//Lina

Lost in translation

Var faktiskt tvungen att fråga lillsiss i morse;

Jag: Vad betyder komplimenterat?
Siss: Inte vet jag! *skratt*
Jag: Men vad heter det egentligen?
Siss: KOMPLITERAT
Jag: Ja just det, tyckte att det såg konstigt ut när jag skrev det. Men det fanns med när jag googlade på ordet.
Siss: Ja men varför kollade du aldrig vad det betydde?
Jag: Men det fanns iaf med!! Det är ett ord!


The word of the year.... -Yes I know! :)

Det kommer från hjärtat ;)

Jag har fått klagomål! Jag ber om ursäkt till er svensklärare och blivande svensklärare, (givetvis också er andra som kan det svenska språket och dess komplicerade stavning), som läser denna blogg för hur jag ibland skriver :P eller snarare försöker skriva!

Mvh Lina :)

Orolig, förvirrad och allmänt borta i tankarna

Igår åkte jag till min underbara vän Vicke efter jobbet. Vi myste i soffan med jordgubbar och glass :) Mycket gott!
(där får jag iaf äta hur många jag vill... :P )

När jag kom hem låg det post på min säng. Hittade ett brev från Antagningen i Strömsund. Det var ett kontrollbesked. När jag började läsa igenom pappret tappade jag hakan mer och mer. Det stod att behörighet saknas för Ma D, Ke B, Fy B och Bi B. Jag fattade ingenting. Jag har kompliterat med mina papper från Vimmerby Folkhögskola. Det stod att alla papper måste skickas in omedelbart, innan den 29 juni (vilket är i morgon fredag). Tänkte att; ska jag inte komma in på optikerprogrammet för att posten har slarvat bort mitt brev!

Fick ont i magen, jätteorolig. Höll på att börja gråta. Har knappt sovit något i natt och drömt en massa konstiga drömmar pga detta. Vaknade tidigt idag, väntandes på att klockan skulle bli nio så jag kunde ringa till Antagningen. Ringde dit och fick prata med en jättetrevlig tjej. I hennes papper stod det bara att jag inte hade behörigheten Ma D...Vilket stämmer för att ht 07 så har Kalmar Högskola dispens för de med Ma C. Det räcker alltså med Ma C! Blev vidarekopplad till Kalmar Högskola och fick prata med en annan trevlig kvinna. Jag sa att jag har endast Ma C, och hon frågar mig vart har jag läst att det räcker??!! Tror ni att jag blev ställd!! Ja det kan ni lita på att jag blev. Men jag började leta reda på ansökningskatalogen... (hoppas att det står där i, puh...det gjorde det! ) Jag läste upp det för henne. Hon gick för att prata med några andra.
När hon kom tillbaka: Ja vi ser här att vi har gjort fel, vi skickar ut nya papper till dig. Du har behörighet.
Jag: Är du säker på det nu... Jag har behörighet. Det är inget som fattas??!!!
The woman: Ja vi beklagar. Du får lita på att vi skickar ut nya papper till dig.

(Just det....Lita på dem!!! Men jag är iaf glad att jag inte gjort något fel.)

Så jag har behörighet!!! Men vad jag har mått dåligt över detta. Nu börjar jag lugna ner mig.
Jag har varit så orolig. Inte kul! Men allt löste sig tillslut :) Det är ju det viktigaste.

Detta blev visst ett väldigt rörigt inlägg, beklagar! ;)

Nu blir det några smärtsamt väntande veckor till innan jag vet om jag kommer in. Mellan den 11-17 juli ska man få reda på det. Vad gör jag om jag får ett nej?! Kan inte koppla av. Går och tänker på detta hela dagarna. 

Snart jobbdags. Förvirradekramar //Lina

Dizzy

Jag är nog inte värd att ha sovmorgon... Jag inte ligga där jättelänge i godan ro och njuta (oj vilket problem)! Jag erkänner C ;) Du borde ha fått den. Men du är duktig som reser dig upp efter en timmes snozande :P (då överdrev jag inte). Jag är lite yr i huvudet idag (det är nog därför jag inte kan koppla av idag), måste nog se till att få lite mat i mig. Har gått till och från sängen några gånger nu för att det snurrar i huvudet. Vill ju inte svimma som jag höll på att göra förra veckan på jobbet. Stod i kassan och tänkte. "Går jag inte härifrån nu så kommer jag bli liggandes här på golvet". Fick panikartat bara lämna min kund åt hennes öde och rädda mig själv från en massa uppståndelse. Ska in i duschen o fixa till mig lite för att sen traska iväg till jobbet. Mycket trevligt.

Förresten så överlevde han middagen :) De är ju ett gott tecken. Vi åt bär och vit choklad till efterrätt. Vi kan slänga oss i väggen Vicke, det finns någon som är galnare i det än oss :P Och vi gillar verkligen det! Vi kollade på "Nyckeln till frihet", mycket bra film som det var ett tag sen jag såg.

Haha vad bra det är med T9 på mobiltelefoner. Ni som känner mig vet att jag har lite problem att stava ibland :P Är jag väldigt osäker så är det bara att knappa in ordet på mobilen och kolla om det är rätt. Eller så kan man googla på ordet!

Ha en supertrevlig dag, med allt ni tar er för!
//Lina

Överproducerad blogg

Finns ju inte mycket annat att göra en dag som denna...Det är ju upp till er om ni tar av er dyrbara tid och läser min blogg. Ni är alltid välkomna :)

Tänk vad den där blåmesregeringen ställer till med. De har tydligen beslutat att man inte får stämpla upp till 100% på sommaren om man ska studera igen till hösten. Det fick man innan. Så resan till arbetsförmedlingen var helt o hållet onödig! Och jag kommer att leva på.... ja, vem?? Någon som ställer upp??!!

Kom till C nyss, dränkt katt (you name it) det är jag de . De pratar på radion om att det är risk för skurar idag! Hallå där... här är det skyfall! Himlen har öppnat sig. Idag är verkligen en krypa-upp-o-mysa-i-soffan-o-äta-något-gott-o-kolla-på-film-dag. Tänkte faktiskt sätta på en film nu. Hittade "Jag ä inte bitter" i samlingen. Har inte sett den och det kan vara skönt med något lättsamt innan jag börjar med maten och C stapplar innanför dörren.

Var hos syrran innan. Jag och tjejerna sjöng singstar :) Tänk om jag kunde sjunga fint också...de hade varit toppen! Men kul hade vi.

Nu ska jag krypa upp i den djupa soffan, ja så djup att man kan komma vilse. Väldigt skönt med gott om plats. Lite ensamt bara. Såg att det fanns jordgubbar i kylen!!! Vilket misstag att lämna dem där när jag är här ensam. Men jag ska nog försöka hålla mig borta, jag ska bevisa att jag kan stå emot frestelsen att mumsa i mig dem. Mina jeans har börjat torka nu så nu kan jag sitta utan att det känns som om jag har en fuktig kroppsstrumpa på mig. Måste ju också kolla om jag lyckas få igång filmen. De är storbild, surround, typ 10 olika dosor man ska hålla reda på och knappar hit & knappar dit! Verkligen dagens I-landsproblem :)

Efter lite pillande: Jag lyckades :) Fick igång filmen utan att förstöra något! Duktig flicka! Nu ska jag simma upp i soffan och luta mig tillbaka. Få tiden att gå.

Okej...måste bara tillägga en sak. Var inne och läste Deas blogg (hon hade varit inne på eniro och sökt på sitt namn) Jag kom då på att jag skulle googla på mitt namn :) Har tänkt göra det flera gånger men alltid glömt bort de. Fick iaf upp 141 träffar. Sen gick jag in på en av sidorna där det stod;
Ämnessidor relaterade till Evelina Blixt (det stod även min adress vid länken.) Här följer de ämnes relaterade sidorna:
 • blixt
 • blixtljus
 • blixtar
 • Henry Blixt
 • blixtlås
 • Staffan Blixt
 • Pia Blixt
 • försäljning blixtlås
 • vita blixten
 • blixtaggregat
Jag säger bara öh??!! Ja nu har jag iaf gjort det där "förbjudna" ...men de är väl inget så länge jag inte är kändis. Det stod inga snaskiga rubriker om mig :(  Öh??!! För jag vill ju verkligen ha publicitet!

Ciao mina vänner
//Lina

Irriterad

Idag, alltså alla tisdagar just....då öppnar arbetsförmedlingen först klockan 13.00! Har ni hört något så dumt??!! Något så irriterande. Så nu bara för att jag var där i tid, alltså i tron att de skulle öppna vid 9.30 (som alla andra vardagar), fick jag vända om. Får väl åka dit senare idag, måste dit. Men då är det säkert massor med kö, alla ska dit (snacka om att ta ut eländet i förskott)... Men det är jäkligt irriterande. Men världen går ju faktiskt inte under för det och livet går vidare. Det är bara att rycka på axlarna och tänka på något trevligt. Man kan behöva lite motgångar ibland för att njuta av de goda stunderna. Väldigt klyshigt, jag vet ;) Jag får helt enkelt åka och bråka med dem senare idag. Önska mig lycka till! Så trevligt vi ska ha jag och arbetsförmedlings-tanten/gubben... Jag hoppas det inte blir något stolpskott som ska försöka hjälpa mig, finns ju faktiskt sånna :P

Blir ändå lite lycklig nu när jag lyssar på Winnerbäck :) "Min älskling har ett hjärta av snö" strömmar ur högtalarna, medan jag sitter vid systersonens dator. Tänk att Anton har så bra musiksmak. Varvar med Ramones härliga klang. Gabba Gabba Hey!

image10

Detta är verkligen sommar... :)

Puss o snusk
Lina


Arbetsförmedlingen here I come :P

God morgon denna regniga dag!

Ska snart till arbetsförmedlingen o fiska ut lite pengar. *sucka* Egentligen är det enklast att bara strunta i det, men men...jobbar man inte heltid! ....plus att man har väldigt dåligt med pengar.

Sen bär det av till Willys för att handla lite mat. C är orolig, han tror att han ska bli tvungen att beställa mat ikväll...för att min kommer att vara äcklig!!! (har ni hört något så befängt!?)

Waaaaa

Hipp Hipp

[fawgel]                                                   fågel
[teeoo urver neeo]                                tio över nio
[snub-churp]                                          snabbköp


Hipp hipp är bara så bra :)
Speciellt Melodikrysset

Midsommar i all sin glans, klart att regnet fanns!

Så var midsommar över. Bortspolad liksom. Det blev ändå en trevlig dag. Jag och C träffade några kompisar till honom i Hultsfred. Vi åt god mat....earthgubbs bl.a. och drack gott vin. (thank you Tessan) Suuupergott! Sen grillade vi på kvällen, alltså det blev när grabbarna efter många om och men lyckats få fjutt på grillen ;) Men de var de värt att vänta på. Regnet kom vid tre tiden och det var där för att stanna. Vi ägnade resten av kvällen åt att spela TP, de var kul!

På midsommardagen kände jag för att hyra film. Jag hyrde Wallanderfilmen "Hemligheten", helt klart en av de bästa i hela filmserien. Kan inte rå för det, men jag gillar faktiskt dessa filmer. Ola Rapace är ju med ;)
(eller vad säger du Dea, visst är han het)
image8

Sen bar det av till nästa fest, lååångt ut i skogen ;) Nä men nästan. Var utanför Djursdala hos min kära Therese. Sen åkte vi till allas vår Matti i Gullringen. (Vi var ju så illa tvugna...han ville ju så gärna visa sin nya altan :P  Den är väldigt fin, och kommer nog bli ännu bättre NÄR den blir färdig.) Han tyckte om oss när vi kom, när vi gick tyckte han om oss ännu mindre...typ inte alls. Nä tror han tycker om oss ännu mer, kan bara inte erkänna de! :) Men de var trevligt. Mådde också som jag förtjänade! Men vi hade jättekul. Tänk att de fick med mig till Örsåsa, tur att jag slapp betala (tack för det), hade nog inte varit lika kul annars. (Obegripliga 140 kr... vilket får mig att tänka på att mina kära vänner betalade 120 kr för att komma in på Spy Bar, i Stockholm!...öh?) Tyvärr väldigt dålig musik på discot. Gillar du hip hop o tecno...då skulle du ha varit där, för de var det enda de kunde spela. Bättre var det i trubaduren, synd bara att vi hittade dit alldeles försent. Sov över hos Therese... sov inte ensam denna natt. Det var en orgie av flugor...inte jättemysigt. Var inte heller jättepigg när jag vaknade :P vid sju!
Stannade till hos C innan jag åkte hem, måste ju se till att han inte sover hela dagen. Hemma kom syrran med familj på besök. Maria närmare bestämt (ännu en av alla). Sågs senast straxt innan jul tror jag.

Sen blev de slötittande på tv och en bok. Somnade sedan gott för att idag vakna av en spinnande katt på bröstet och en väldigt irriterande fluga. Dagens tanke: Måste nog ta bort täcket ur påslakanet, börjar bli väldigt varmt om nätterna. Framförallt när man måste dra täcket över ansiktet för att inte störas av fenomenet flugan!

Nu ska jag snart till jobbet. Måste in och ev byta klänningen jag köpte förra veckan. Så jag kan ha den idag på jobbet :) Göra lite reklam för våra kläder. (Till er som nu skulle vara dryga o säga att "då ska de väl inte sitta på dig".. lägg ner vá... ;) För de vet jag redan.)

Ikväll blir det en lugn hemmakväll skulle jag tro. 
Ta hand om varandra.
Pussar o kramar från Lina
(ursäkta ev stavfel o dylikt., men tangentbordet är inte de bästa... väldigt tröga knappar och det är inte alltid jag kollar hur jag ha skrivit. det går av bara farten...)

Slow dance

Detta är en dikt som har skrivits av en tonåring med cancer. Hon vill se hur många det är som förstår hennes dikt. Flickan bor på ett sjukhus som heter New York Hospital. Dikten är skickad av en läkare på sjukhuset.
Här är dikten:

SLOW DANCE
Have you ever watched kids
On a merry-go-round?
Or listened to the rain
Slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?

You better slow down. Don't dance so fast.
Time is short. The music won't last.

Do you run through each day
On the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?
When the day is done
Do you lie in your bed
With the next hundred chores
Running through your head?

You'd better slow down Don't dance so fast.
Time is short.The music won't last.

Ever told your child,
We'll do it tomorrow?
And in your haste,
Not see his sorrow?
Ever lost touch,
Let a good friendship die
Cause you never had time
To call and say,'Hi'

You'd better slow down. Don't dance so fast.
Time is short. The music won't last.

When you run so fast to get somewhere
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift....Thrown away.
Life is not a race. Do take it slower
Hear the music Before the song is over.


Denna unga flickan har 6 månader kvar att leva, och som hennes sista önskan, så ville hon skicka ett brev som berättade att alla skulle leva sitt liv fullt ut, eftersom att hon aldrig kommer att göra det. Hon kommer aldrig att gå på sin bal, ta studenten, gifta sig eller skaffa en egen familj.


Några dagar i fablernas värld...

Nu gråter jag floder ska ni veta!!! Satt precis och skrev värsta långa inlägget då jag råkar gå emot en sladd på datorn...utan att tänka mig för (den datorn jag satt vid är glapp) Hela datorn stängdes av och allt raderades :(
Dagens I-landsproblem I know!!!
Ja vad har då hänt i mitt avlånga liv?? Torsdagen och fredagen jobbade jag. 10-17, mycket trevligt. Fredagen avslutades med en sedvanlig familjekväll hos Vicke och Olof. Det bjöds på god mat (som vanligt) Grekisk-pytt-i-panna, det kan inte bli bättre. Ett måste!

På lördagen åkte vi till Vickes släktingar i Kosta, fick "guidad rundvandring" Mycket trevligt.

Kvällen fortsatte i regnets tecken. Efter att inte ha fått ett hångel på en dag eller två kännde jag att det behövdes. Tänkte att nu måste jag gå o drälla på Saharaplan i störtskuren. Men inte :) De satt på förfest fortfarande så jag fick en torr kväll (torr från regn alltså) Jag fick allt slaska lite mule ;)

Sen skjutsade jag några stackare till Hulingen. Det var nog bara några tragiska stackare som inte fått tag i något festivalarband där... haha..
Själv åkte jag hem, var väldigt trött efter ett par nätters bök i sängen. Har inte kunnat sova. (ja, det ska stå bök)

Söndagen var the worst sunday ever.. En lång och tradig dag, en sån dag som bara söndagar kan vara. Jag gick och kollade på klockan hela tiden. Alltså en helt vanlig söndag :)

Tur att jag på kvällen blev räddad från att få ett nervsammanbrott, dagen avslutades med film och mys i en varm famn :)

Måndag jobb.. 10-17. Var så trött när jag slutade, hade gått som en robot hela dagen. Men jag ska inte klaga, vi har så kul. Synd att vissa går på semester snart. Grabben blev sjuk. Ni vet ju hur det är när en kille är riktigt förkyld... Krya på dig ;)

Igår hälsade jag på min syster (en av alla)... Var nog ca ett och ett halvt år sen vi sågs.. Ganska jobbigt. Men det är ju en historia för sig. Hon fyller 30 år på söndag. Grattis :)

i har en puckodator hemma! Alltså har inte kunnat gå ut på den och uppdaterat mina inlägg och gluttat runt på era sidor. Nu har jag dock läst igenom vad ni har skrivit. Lika trevligt som vanligt :) Nu är jag uppdaterad!

Nu väntar jag på att affärerna ska öppna här i Vimmerby, är hemma hos my dear lovely sister Malin. Ea (alias Andreas min kära svåger) vaknade precis...

Ea:
Men är du här :) Utan att säga något!
Jag: Vaddå ville du att jag skulle krypa ner hos dig??
Ea: Nä men du kunde ju ha skrivit ett brev.
Jag: Brev?
Ea: Ja och lagt på kudden...
Åter till affärerna...
Det finns ju inte så många, men tänkte hitta mig något snyggt. Är inte ute efter något. Vill mest ner o shit chatta med min Therese :) Min Mörnis!! Länge sen... Vi messade igår...

T: Hej! Trodde du jobbade idag. Var och frågade efter dig. Har ett brev till dig! Hur mås det annars? Här är det bara jobb som gäller. Kram kram :-)
E: Jag jobbade igår, var då inne och letade efter dig...efter fem... Brev?
T: Slutade 17 igår. Vi har en inbjudan till dig och din älskare....
E: Jasså...trevligt :)

Hon är för söt....De är min Therese de :)

Nu öppnar de snart, ska ner och krama på henne. Göra hennes dag lite enklare :)

Har lite problem med min BH storlek. Ni vet, när man köper en ny BH så ska man ju knäppa den längst ut, för att sedan kunna knäppa längre in när den töjt ut sig. Jag knäpper alltid längst in!!! Alltså,  fel storlek. 75B måste alltså justeras till 70C (har jag blivit tillsagd av Monika på jobbet.) C???!!! Med mina myggbett, fattar ingenting. Får väl gå ner och prova helt enkelt. Se om jag hittar någon bra.

Ska kila in på tytemet o köpa vin.

Ta hand om er mina käraLåt sommarkänslorna svalla o ta vara på tiden, gör era drömmar till verklighet!
Pussar och massor med sommarsnusk till er ;)

Woohoo :)

Middagen var SUPER TREVLIG :) Mycket god mat och efterrätt...osv....osv...

Vaknade idag smått panikartad och kollade på klockan!!! 10:20 visade den, FLÖG upp ur sängen och började klä på mig! Varför denna stress?? Jag hade inte ens någon tid att passa inget jobb att gå till. Hade kunnat ligga där i godan ro och gått upp när jag vaknat till. Men inte! Det är bara det att jag sover typ aldrig längre än till åtta. Så när klockan visar på mer så kan jag knappt tro det själv, jag har sovit bort dagen ;) Ni är nog många som inte skulle hålla med mig! Stoppade i mig lite frukost och begav mig hem till Malliga Malin (siss, as you all know) Har legat lite i solen och badat lite i polen.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig fem. Sandra slutar jobbet då och det är bäst att vara där i tid annars blir det sånt liv :) Helst ska jag stå där och vänta en halvtimma innan.

Imorgon börjar ju festivalen, ska inte vara där och rocka i år. Kanske går o gluttar någon kväll utanför.  Fanns allt lite band jag hade velat se, stämningen lockar också och allt härligt folk man träffar. Fanns biljetter på nätet såg jag, ca 800 för 3 dagars. Hade jag haft pengar hade jag nog köpt, men känner att det inte räcker till.

Imorgon är det Lindex som gäller, även på fredag. 10-17 båda dagarna. De blir mycket trevligt.
Sen får jag se hur allt ter sig.

Nu börjar klockan närma sig, bäst att packa ihop.

Mys och gos //Lina

Men hon fick ju se snopp, eller snarare ett buskigt skogsbryn

Halloj! Igår låg jag vid sjön hela den långa dagen och solade och badade med lillsyrran o Dea. Väldigt skönt ska ni veta. Vi var så grabbsjuka alla tre. Men inte kom det några som var något att ha dit inte! Nej nej... Men Sandra hon ska ju inte klaga, hon fick ju se snopp på stranden (Sen kanske man inte vill se de på vem som) ;) Och vilken kagge (mage, för er som inte har kollen) han hade de var inget sexpack där inte. Ja inte direkt någon heting med andra ord! Men hon fick ju se veken så hon somnade nog gott.  

Eller vad säger du Dea, ådriga armar ;) och fasta skinkor, heta blickar... Dagdrömmar, det är tur att de finns :)

På kvällen åkte jag till grabbarna grus (Noah, Theo och Olof). Sov där för att idag vara barnvakt till min gudson (som det så fint heter) Theo :) Vi har haft en toppen dag! Varit ute hela dagen. Busat och myst! Lekt och badat.

Sen kom Vicke hem från Stockholm, och vilken fin tunika hon köpt till lilla mig :) Blev jätteglad!

Imorgon ska jag in till Vimseby igen :) Åker in med Carina (ännu en av mina kära systrar), ska följa med henne en kortis på stan! Ska se till att det inte blir alltför långvarigt. Är ju inte så kul om det blir varmt. Sen åker jag till Malin (de är också en syster). Hoppas på att kunna sola och bada med barnen där :)

Ser fram emot morgondagskvällen :) Då ska jag bli bjuden på middag. Undra om han är händig i köket också ;)

Nu ska jag kila i sängen... Har varit en lång men mycket rolig dag!
Sov gott mina vänner.

Pussar och kramar Lina

Ansat hår

Några timmar senare:
Kommer att sova gott även denna natt ;)

Började kolla på "Little fish", öh why?? I´ve no idéa! De var en seg film, mycket segare har jag inte sett på länge.  Kollade ca en halvtimme sen gick jag och hämtade nagelfilen. Tänkte att filmen blir kanske lite bättre om jag sitter o filar naglarna till den. Jag kan glutta på den i ögonvrån. Blev lite rastlös, satt och smekte mig själv på mina ben, kände att nu är det dags. Gör jag det inte nu så kommer jag att glömma bort de. Alltså raka dem. Det ena ledde till det andra och det rakades och plockades både här och där. Insåg att när jag lyfte på armarna så sa det poff...(en massa dreadlocks-hår från armhålorna hoppade fram) Nä, riktigt så farligt var det inte.

Nu är jag alltså "fit for fight on the beach tomorrow"... I can have sex on the beach....nej just de, det är ju syrran som ska med. Glömde! Men hypotetiskt skulle jag kunna :) ja eller vilja.

Återgick till filmen då jag hade varit borta ungefär en halvtimma. Vi insåg då att det var 50 minuters tittande på klockan kvar innan filmen skulle ta slut. Alltså jag stoppade där. De var ingen film för mig. Nu har jag pulat lite i mitt rum, fixat undan lite papper och betalat räkning (vilket alltid är lika kul).

Vill glutta på "glutten"
Alltså "glutten" alias Musculus Gluteus maximus :) Tänk vilken uppfinning! Oki, erkänner. Det är en av mina favorit muskler :)
Tänk er den välsvarvad att klämma på ;)
Saknar mitt jobb med muskler!
(Missförstå mig rätt nu, jag saknar jobbet
som massör... inget annat ;) Blir svårt att
förklara mig ur detta nu! Trivdes med yrket iaf.)
Men livet går vidare, det dyker upp ngt nytt.

Nu ska jag pula vidare lite till. Måste gå ner, här på övervåningen går det inte att vara. Här är det bastu. Tur att det är svalare i källaren där jag sover. Sov gott alla.

En tanke bara: Hur lyckas man gå vilse med karta?
När man troligtvis kan läsa sig fram till vad gatorna heter ;)
Några ska ju lyckas med det också, haha!!!
Ni är för goá!

Natti natti //pussgurkan


Detta underbara väder :)

Idag jobbade jag mellan 10 och 14. Kan inte fatta vad folket gjorde i affären en dag som denna när det är 35 grader ute!!?? Då vill man ju ligga nära vattnet. Inte skena in och ut i olika omklädningsrum med trötta barn som inte vill annat än bada. Jag åkte direkt till sjön när jag slutade idag, Jag badade för första gången i år, det var väldigt skönt!

Är det fint väder i morgon så blir det sjön igen, hela dagen. Åka tidigt och lägga sig och bara va. Det är livet. Jag har precis ätit mat, har inte ätit mer än ett par bananer sen frukost. Det är väldigt slarvigt. Det var gott.

Snart ska jag och lillstrumpa sjunka ner i soffan, vi var och hyrde en film. Äta lite popcorn till :) Äkta biokänsla, typ not! Vi har ju inte den där gigantiska tv-skärmen som man ska ha! Känns som att jag behöver slappa lite.

Sen blir det nog lite jordgubbar och mjölk också (vilket jag är helt såld på). Bara mys! Nån som vill komma och hålla om mig ;)
image6
Imorgon packas strandväskan med filt, badlakan, bikini :), solkräm, någon bra bok, solglasögon och säkert mycket mer...till det en härlgt picknick väska!!! Sen drar jag lillsyrran och Dea till beachen...öh eller nåt!

Ta hand om varandra. Tänker på er!
Kläm och känn //Linaändrade planer..

Ja igår skulle jag ju vara hemma för ovanlighetens skulle, den visiten varade inte länge, var hemma och packade om i stort sett. Mallan (syrran) ringde och undrade om jag kunde sova hos dem. Hon ville att jag skulle fixa hennes lillkulting i håret inför skolavslutningen. Sen ville min kära svåger att jag skulle följa med honom på skolavslutningen och hålla handen. Och trogen svägerska som jag är så är det ju klart att jag ställer upp! Ja, gårdagskvällen slutade trevligt ;)

Idag har jag jobbat 10-18, inte lika stressigt idag, kan ju dock bero på att det har varit student och dylikt. En trevlig dag på jobbet. Köpte en vit jeanskjol och ett grönt linne :) Fick förfrågan om att jobba i morgon. Då blir det mellan 10-14. Då får jag kanske en skymt av min kära "granne" Tessan :) Hon har varit och gjort Norge osäkert! Nu är hon på hemmaplan igen, det känns ju tryggt. Så i morgon ska jag till Vimmerby igen. Som Mallan sa, det är lika bra att jag flyttar in till Vimmerby! Är ju ändå där var och varannan dag...typ jämt. Men det finns trevliga utvalda människor där.

Nu är en skock syskon, nån svåger o nån svägerska och en jäkla massa syskon barn här och vi har grillat. Nu är det mys ute under filt o allt. Mycket trevligt som vanligt.

Just de, har ju en nyckel som jag måste lämna tillbaka någon dag ;) Någon som saknar?!

Puss o snusk till er

första gången...

Har precis fått i mig lite mat! Det var välbehövligt. Nu är min första dag på Lindex över! Det har varit mycket kunder idag,fullt upp hela tiden. Jag har stått i kassan hela dagen. Fick jobba ett par timmar extra, kommer även att få göra det i morgon :) Så det blir en heldag! Då ska jag vara lite bättre förberedd, och ha mat med mig. Hade inte det idag, men det var ju heller inte meningen att jag skulle jobba så länge.

Nu är jag supertrött. Kommer nog att somna rätt snabbt och gott i natt, men jag vet bättre o mysigare sätt att somna på ;) (Eller så blir det en sån natt då jag drömmer en massa och sover oroligt. Lever hulligan i sängen.)
Men måste gå och kolla igenom min garderob och se om jag kan hitta mig något att ha på mig i morgon. Ska ju helst vara kläder därifrån, men det har jag inte så mycket. Får väl handla lite i sommar, det säger ju inte jag nej till bara plånboken!!! Men det har iaf varit en toppen dag. Alla är så jättetrevliga och roliga. Jag får beröm hela tiden, och då blir man ju smickrad :)

Nu ska jag klippa mammas nacke... hon tjatar bäst att kila!!

Sov gott med er.

Fina fasta skinkor...

...de är trevligt att klämma på :P Titta på, också för den delen!

Nu har vi besök av mina mostrar. Känner mig ganska trött. Vi har precis ätit, så det är nog därför. Det ska ätas så mycket när de är besök. Nu har jag ätit för resten av veckan, och det är inte slut än. Bara att börja banta!

Gårdagens rastlöshet blev jag räddad ifrån ;) Tack, mycket mysigt! Låg och sov till "Lucky number Slevin" Så jag är inte värd att säga vad jag tycker om den. Ingen aning, sov gott iaf.

Sitter här och har precis fått trycka upp ögonlocken med hjälp av tandpetare. Hann med ett par timmars sol idag och hjälpte pappsen att ta bort ogräs mellan plattorna. Så jag har varit en duktig tjej. Eftersom jag vet att Sandra går in och läser detta senare så får jag väl säga det redan nu (hon hjälpte till mer) ...för det hade hon påpekat annars! Men kände mig lite yr i bollen, trodde jag skulle svimma så jag la ner det projektet.

Ikväll blir det en tripp till Vimmerby igen...Har varit blivit några extra resor dit de senaste dagarna :) Och det säger jag ju inte nej till. Trevligt sällskap väntar ;)

Nu ska jag gå ut en sväng. Imorgon ska jag jobba på Lindex :) Hoppas att det går bra. Ni behöver ju inte komma dit ;)

Pussar och tjuvnyp

"Den blomster tid nu kommer....med LUST ;) och fägring stor...."

Vaknade redan vid 05.50 idag, pigg och glad. Min syrra stod och fönade håret, så det gick inte att sova. Sen sitter hon och tjatar på mig. Hon ska berätta om allt och fråga om allt, men det är ju bara kul, för vad har man annars en syster till :) Hon var vääääldigt pratsjuk och det är ju trevligt. Tur att jag är en morgonmänniska då! Somnade inte om efter det, så jag har varit uppe ett tag. Sen när hon gick till jobbet så tänkte jag, å nu kan jag få ligga och dra mig lite i lugn och ro (typ två minuter sen har jag liggsår). Nej då vaknade tre hulliganer till ungdomar och de började bråka om vem som skulle duscha först osv. Ja säg vad de inte bråkade om. Så då fick jag styra upp allt. Nä, det var väl inte så jättefarligt. Men man får vara hård men rättvis.

Tänk att min farhåga besannades!!! Var ju som sagt på avslutningsmiddag igår. Supergod mat som vanligt. Sen hade lärarna spex. Tror ni inte att efter en stund så kommer några av de manliga lärarna in på scenen i trikåer. Snacka om att vara förutsägbara!!! Dock var de ju faktiskt inte gubbar...medelålders män är väl kanske snällare att säga. Det var ganska trevligt,gick därifrån kring halv nio.

Kvällen följdes av mycket mys :) och filmen Next (tror den hette så). Väldigt cool film måste jag säga.

Fick en nattlig promenad kring halv ett när jag gick hem till min kära syster. Man går där i godan ro och försöker att tänka på nallebjörnar och rosa moln....förtränga att det kanske står en lustigkurre i nästa gathörn och flåsar. Det är ju då bra om man inte blir påmind om dessa läskigtheter när man går där i mörkret :P  Men jag klarade mig ;)

Nu ska jag kila iväg om en kvart till kyrkan, det är skolavslutning där! Fatta så gutt!

Sen bär det av hem till Mallan igen. Då kommer vi att inta Playa the baksida hos Malin. Det ser ut som att det kommer att bränna fett idag.

Ningen naning om vad som händer sen.... Rastlösheten kommer att infinna sig ikväll (som vanligt, ni som känner mig vet hur jag är).

Nu ska jag kila.
Puss och snusk på er mina kära vänner

skål för manligheten...lyckos er.

Vad är de för en icke-fyndig-manlig-person  som har kommit på det där med mensvärk? (Det måste vara en kille, för icke smarta "uppfinningar" kommer oftast från er) Och folk snackar om att vi ska vara jämställda!!?? Vad har ni som är så otroligt jobbigt...Ofrivilligt stånd?, är de det bästa ni har att komma med! Då kan vi ge er en hel lista över jobbiga saker som vi har. Skulle hellre gå och peka lite med snoppen!

Jag säger de med glimten i ögat ;) Men det är faktiskt jobbigt att ha denna eviga magvärk varje gång. Benen domnar bort, ryggen värker och magen spricker snart. Tur att det finns ibumetin som lindrar lite av värken.

Bara en liten tanke ;) Tycker om er ändå, de är bra att ni finns!

en salig blandning

 • Familjekväll
 • Mycket god mat och efterrätt
 • Bus och mys
 • Övernattningar
 • Pressat i solen, denna underbara sol :)
 • Bikini (Ett av de bästa plagg som gjorts) Love it!
 • Skratt och galenskaper
 • Filmer
 • Mycket trevlig grabb :)
 • Montering av möbler och dylikt
 • Konkat och burit
 • Dammat och plockat (tänk att man gör detta för någon annan, när det aldrig är roligt annars..fast när de är flytt så är det rätt okej ändå.) Vill ju hjälpa dig vännen :)
 • Hjälpt Therese med flytten
 • Träffat hennes trevliga föräldrar
 • Girltalk :)
 • Grillat
 • Jordgubbar
 • Läst o gråtit...(dessa snyftarböcker)

Ja de var väl en sammanfattning av min helg :) Mycket trevlig har den varit. Tyvärr redan över. Det går fort när man har roligt.


Nu sitter jag hos syrran i Vimseby. Har varit hemma hos en av våra klassföreståndare idag. Vi grillade och åt OSTKAKA, denna underbart goda ostkaka.

Ska till skolan om några timmar. Vid sex rättare sagt. Det är då avslutningsmiddag för alla, sen bjuder lärarna på spex.... (gubbar i trikåer eller något mindre sexigt) Vi får väl se vad de hittar på.

I morgonbitti är det SKOLAVSLUTNING, äntligen! Vi träffas i kyrkan sen är det fika på skolan. Sen är det slut. Vimmerby Folkhögskola är då ett minne blott! Verry Nice! Så jag är kvar hos min kära syster över natten. Jag får väl putta bort någon av ungarna så jag får någonstans att sova :)

De ringde från Lindex idag :) Var där och fick mina tider för sommaren. Ska även jobba nu på torsdag och fredag. Så då vet ni vart jag är och gör bort mig. Om det piper när ni går ut från affären...Ja då är det bara lilla jag som har glömt att ta bort larmet från kläderna. Kommer att hända X-antal gånger!

Sen fyller mamma år på torsdag. Det kommer ett par mostrar till oss på onsdag. Vi ska då fira nationaldagen och sjunga o skåla till Du gamla du fria. Öh... nä! Fira mamma såklart.

Nej nu ska jag snart sexa till mig lite inför kvällen...öh eller nåt, man kan ju iaf försöka! Men varför försöka när det inte kommer att fungera??!! Ja, optimisten lever längst. Vill man ju iaf tro.

Puss o kram

"PattLisa" och "myggan"

Njuter av solens varma strålar :) (som får fräknarna att träda fram på näsan) Nu har det underbara vädret kommit. Ska ut och pressa lite till. Måste in ibland o kyla halsen med läskande vatten. Nu är sommaren nära, väldigt nära!
Ligger på baksidan med syrrans pattar vädrandes i luften bredvid mig, jäklar vad vita de är. De är ju så man blir bländad. Faan fick ont i ögonen. Ska väl egentligen inte säga något, men mina vädras inte :P stackarna. Små myggbett kan också behöva få luftas i det fria. Man får leta sig fram med lupp och pincett för att se dem.

Jaja, de finns alla sorters lökar och tur är väl de. Så de kanske duger åt någon :P

Strålande humör, ja allt är toppen!!!
puss på er

image5

slutet nära :)

...i denna skola iaf, vilket jag tycker är väldigt skönt. Har precis haft min sista biologilektion. Nu är det bara 80 min fysik kvar! Sen är de över!

Det ska tydligen bli fint väder efter idag, låter ju inte helt fel. Ingen idé att hoppas alltför mycket.

Ikväll blir det familjekväll hos Vicke &´Co :) Mycket trevligt.

Sköt om er mina vänner :)EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0