Detta ständiga problem

Idag kom äntligen pengarna...efter att en helg ha levt på Christian och sen åkt runt och ätit mat hos folk ;) Så jag har redan varit och storhandlat på ICA och förstört en massa pengar, iof så är det saker som behövs. Givetvis så var typ allt slut denna gång, bara för att pengarna har lyst extra länge med sin frånvaro. Sen har jag ju så klart en hyreshöjning på köpet. Jag bara tackar och tar emot...eller inte.

Ikväll kommer pappa till mig, ska ta med honom till skolan och använda honom som försökskanin. Alltid bra att öva.

Nu har jag lektion. bye bye

Fixat

Har ju glömt säga att jag fått sommarjobb :) De blir spännande och så får jag vara och terrorisera Christian här i Vimmerby i sommar igen.

I natt har det kommit jäkligt mycket snö och det snöar massor fortfarande. Jag åker med pappa till Kalmar idag. Skönt att få sällskap, slippa passa tågtider och att gå från stationen till mig i detta väder...om det nu är snö där också.

Christian har sett morgonens ljus. Undra hur pigg han är idag ;) Får väl gå och pyssla om honom.

Pumpen is the shit..öh...

Igår var det fest hos Marlene och Kalle :) Det blev en mycket lyckad fest. Riktigt roligt hade vi.


1. Daniel och Sara hade styrt ratten hit från Götet.
2. Lite spill får man alltid räkna med.
3. The Party is going on...
4. Laddar för fullt...


5. "Syrran" och jag :)
6. Therese, jag, Pernilla och Marlene trängs i soffan.
7. Sara, Therese och jag
8. Pernilla och Marlene.


9. Kalle har tagit ett ordentligt grepp om Marlene ;)
10. Christian och jag...
11. Pernilla, Marlene och Kalle
12. Kalle och Christian myser.


13. Oscar och Tessan
14. Anders och Pernilla
15. Babes
16. Woohoo


17. Syskonmys :)
18. Marlene och Oscar
19. Pullorna.
20. Kramgoa brudar.


21-25. Mingel i villan....krypavstånd till pumpen :) Alltså kan vi ta oss dit!


26. Therese, Pernilla och jag
27. Grabbsnack i köket.
28. Daniel håller på att äta upp Sara.
29. Ler och långhalm. Anders och Jonas.30. This is me
31. My girl
32. Party bruden Marlene


33-35. Nu ska vi dansa gärnet resten av kvällen...

Tack Marlene och Kalle för att ni bjöd hem några vilsna varelser till er. Tänkte också passa på att önska Kalle lycka till med städningen ;)

Ombytta roller

Idag är den stora frågan....."Hur mår Christian egentligen?" :) Hans svar blir....."Det kunde ha varit bättre!"
Jag slipper få alla frågor, jag mår faktiskt ganska bra idag. Lite seg i huvudet bara. Nu ska jag lägga upp bilder!

Nedräkning pågår

Snacka om att mobilen och sms:knapparna har gått heta idag. Telefonterror på hög nivå. Allt inför kvällens fest som måste ordnas. Vi ska till Marlene och Kalle (Christians syrra och hennes pojkvän). Förfest där med salig blandning av folk :) Party blir det ikväll! Sen ska vi till....jo ni hörde rätt.....pumpen ;) (Döm mig inte på förhand bara!!!)

Snart är det duschen som kallar. Sen kommer Christian hem och då ska vi åka till hans mamma och äta mat. Måste ju ha en bra stomme att stå på inför kvällen :P Blir nog pizza eller något annat väldigt onyttigt :)

Crazy night

Har nyss vaknat efter gårdagens sammankomster. Shit vilken dag! Började med middag hos Christians mormor. Det var en mjuk start på vad som komma skulle. Vi åkte sen till syrran...där var vi alla syskon med deras bihang och sen lilla mamma förstås. Vi firade Amanda och Antons födelsedagar som kommer till veckan. Tog som vanligt massor med bilder. Så varsågod och njut...;)
(Orkar inte förklara vilka alla är. Det är iaf en salig blandning av pojkvän, syskon, mamma, syskonbarn, svågrar och svägerska...Ja det är bara att gissa sig till!)1. Min favvo-bror Jocke och jag :) (tur för alla andra bröder att jag inte har någon mer...)
2. Ea och Christian degar i soffan.
3. Krille och Jocke
4. Johanna och Nettan


5. Min syrra Malin och jag.
6. En hel massa människor. Amanda, Lisa, jag och Malin.
7. Min syrra Carina och hennes Amanda.
8. Puss på dig Emma.


9. Vissa hittade ner till singstar avdelningen :) Här sjunger Ludvig och Oscar.
10. Oscar visar vad målbrottet kan ge för tonlägen.
11. Emma och jag
12. Hon brås på sin mamma. Ja man kan faktiskt urskilja vissa likheter, speciellt munnen.


13. Frida och Emma bjöd på skönsång. Jag skulle sjunga efter. Det var bara för de andra att försöka hålla sig för skratt.
14. Oscar, en galen Ludvig och jag.
15. Snygga faces
16. Tripp, trapp och trull...
17. Så var det en massa ansikten igen. Ludvig, Johanna, Lisa, jag och Frida.


18. Christian och jag (efter ca. 10 tagningar så lyckas vi få ett då han inte blundar...)
19. Ea intar sin vanliga position. Försvarspositionen!
20. Grabbarna
21. Syrran, du glömde korken!


22. Johanna :)
23. Oscar, jag och Johanna
24. Malin, mamma och jag
25. Kidsen. Vi spelade absolut överense...Det var vi inte alltför många gånger ;)


26-29. Sen började de bli lite dragna. Men shit vad roligt vi hade!!! Helt galet blev det...


30. Anton försöker inte låtsas om sin mamma...
31. Jocke ser ju ut att må bra...
32. Min blivande "granne" i Kalmar. Tänk vad kul att Oscar ska flytta dit till hösten.
33. Lintotten Anton


34. Mallan
35. Runt bordet. Vi spelade mördare och polis. Ni vet, man får en orsak att blinka åt varandra.
36. Christian tänkte att lite motion skulle få honom rundare under fötterna..
37. Ja sen hittade även de äldre ner till singstar-soffan. Jocke.
38. Krille körde på den viskande taktiken.

image503
39. Min kära bror. Här slutar kvällen.....och alla åkte hem. Väldigt roligt hade vi :)

Packad...

...nja snart är jag färdig-packad för hemresa :) Har bara föreläsning til kl:10 i morgon sen tar jag tåget till Christian. En långhelg som jag har sett fram emot länge. Nu ska jag ha en labb sen slutar jag för dagen. Då ska jag hem och plocka ihop de sista sakerna. Hoppas på fest på långfredagen :)

Har sett A mighty heart med Angelina Jolie...fällde ett par tårar. Mycket bra film.

I filmens värld...

  • ...kan man ha romantiskt kuddkrig så att alla dunfjädrar flyger i hela rummet... Man skrattar och rör sig sexigt i sängen. Håret blir lite lagom ruffsigt...så där snyggt-ruffsigt... Det är aldrig jobbigt med dunfjädrar i hela rummet! Skulle man ha det hemma så skulle man ju vakna med munnen full av fjädrar i flera år framöver....det är aldrig jobbigt på film, det är ju inte de som behöver städa.

  • ...kan man ha matkrig. Man sitter där och äter romantisk middag...sen när man kommer till desserten med någon kladdig sås eller nåt så doppar man fingret i den.... matar varandra, men råkar istället smeta en liten klick på näsan. Det ena leder till det andra. Det bryter ut i ett vilt matkrig. Kolasås, bär och glass flyger hej vilt i rummet. Man börjar jaga varandra och kriget fortsätter ute i köket. Man öppnar kylen...knäcker ägg i håret på varandra....det rinner sexigt ner över ryggen. Man tar fram mjölkpaketet....häller lite fint ut det. Går till skafferiet och tar fram mjölpåsen och kastar upp den i luften... nä, det är aldig jobbigt på film!!! Hade detta hänt hemma så hade det nog blivit sanering nästa... söka in till "Rent hus"...eller nåt...
  • ...kan man tända levande ljus. Ja massor med ljus. Stora och små i hela rummet, eller hela huset. Medan man tar ett varmt bad ihop. Det blir aldrig för varmt. När hon sedan sexigt slänger med håret så missar det precis ljusen. Nä hennes hår brinner aldrig upp. De sitter där och njuter av varandra och hånglar till lågornas sken. Hemma hade man ju först börjat klaga på att det är så jäkla dyrt att gå och köpa alla dessa ljus. Innan man hade hunnit tända alla så hade säkert de första ljusen hunnit brinna ner. Inte nog med att man ibland kan tycka att det är väldigt varmt när man badar. Har man också nära hundra ljus som brinner runt om så är det ju som gjort för att man ska tuppa av i hettan. Hemligheten kanske är kallt vatten i badkaret!....det är aldrig jobbigt på film.
  • ...så skickar ens käraste hundratals blommor med blomsterbud. Självklart favoritblomman, som pojkvännen alltid vet om. Dessa står över allt i den flotta takvångingen. Varje blomma står ståtligt och utstrålar värme och kärlek. Här hemma är det ju ett under om ens pojkvännen vet om vilken blomma som är favoriten eller att man ens har någon. (Min favvo är den som inte behöver vatten!) Blommorna hade varit vissna innan de kommit över ens tröskel. Det hade ju iof varit helt otroligt om blomsterhandlaren kunnat få tag på så många blommor på så kort tid. Själv hade man ju haft och göra med att hinna vattna alla dessa. Har man ens någonstans att ha dem? Och var man inte allergisk innan, ja då kommer man ju definitivt bli det nu! Men det är ju faktiskt aldrig jobbigt på film.
  • ...kan man strö rosenblad i sängen, ja i hela rummet...i badet som de troligen tar innan. Paret älskar in på småtimmarna och sedan somnar de tryggt i sängen i varandras armar. När de sedan vaknar är rosenbladen borta. Hade det varit i min säng så hade de säkert suttit fastklistrade på kroppen,  söndersmulade på sängen och fastnat mellan tårna. För jag ligger inte lika still hela natten när jag sover som de på film tycks göra. De vaknar lika kärleksfullt i varandras armar som de gjorde när de somnade! Själv hade man säkert fått kemtvätta eller slänga de vita lakanen för att de röda rosenbladen färgat av sig eller nåt. Det är aldrig jobbigt på film.

  • ...så vaknar tjejerna på morgonen med sitt självlockiga hår och sin släta hy. Härligt fylliga ögonfransar, lättrosiga kinder och läppar i den perfekta nyansen. Ändå hade de tvättat bort sminket kvällen innan. Det är deras naturliga utstrålning som syns så tidigt på morgonen. (Vad jag vet så hade det inte ens fungerat på mig som är morgonpigg...) Ja man undrar ju. Vi vanliga dödliga hade ju inte sett ut så ens om vi hade struntat i att tvätta bort sminket. Då hade mascaran lämnat svarta fläckar på övre och undre ögonlocket. Huden hade varit rödflammig och läppstiftet snyggt smetats ut över kinden och ut på den nu rödfläckiga kudden. Men de på film har ju aldig det problemet.


Fjärillar i magen

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta frukost....sen får jag inte glömma bort att spraya på mig favvoparfymen... Ska på dejt idag :) Avundssjuka?? Det borde ni vara. Vicke har paxat sin dag för mig. Vi ska träffas på stan....(bäst att träffas in public så inget oförutsett händer....) Sen får man känna in varandra. Kolla läget...se att allt är reko!

...Och vem vet. Kanske följer jag henne och barnen hem. Troligtvis så blir det så. Ja, det kommer att bli så. Men man får ju spela lite svårfångad innan. Folk brukar gilla det. Man måste slåss lite för sitt byte!

 Shit måste verkligen kila nu!!!! Bara minst 2,5 timmar kvar, jag som inte ens hunnit förbereda mig mentalt. Men det kvittar ju... Det är ju bara yta som gäller! Inget krångel, bara yta! VAD SKA JAG HA PÅ MIG DÅ??????

...nu har jag gått!

Har vi någonsin sagt att vi är fina flickor??!!

Den 16 februari var det ju vinkväll hos mig....la upp bilder då, men fick inte tag på alla. Här kommer iaf resterande! Inte från våra bästa sidor kanske ;) Men kul var det!


Idas och mina försök till Olinda-plut-läppar.


Hur ska det gå för Anna?? Ida och jag har ju iaf pojkvänner,
som nu har insett sina misstag!


Anna är faktiskt ganska harmonisk, hoppas inte att vi förstört pojkvänns-chansen i framtiden.
Hemdags för tjejerna... En sista cool-hej-då-bild!!!

några rader

Så var helgen över....precis när man hann börja njuta av ledigheten...eller "ledigheten" menar jag. För vi som går i skolan har det inte som ni som går till jobbet. Ni är ju iaf lediga när ni har slutat...(o jag är väl medveten om att detta inte gäller andra jobb.....) Jag har varit i skolan hela veckan...även lördag och söndag....så nu fortsätter det. Ser fram emot fredag då jag får träffa min älskling igen. Det är skönt att få lite miljöombyte.

Annars har helgen bjudit på en myspys kväll hemma hos mig. Tjejerna var hemma hos mig i lördags. Mys-byx-tvång....vi drack te och bakade scones. Istället för att vi skulle sitta hemma ensamna och gråta över våra liv, saknaden över våra pojkvänner och dylikt och desperat tvångskrama våra kuddar.....så var vi hos mig... mysigt iaf.

Beroende

Grey´s Anatomy har blivit mitt gift. Mitt beroende. Shit vad bra det är.... Har haft maraton...vill ha mer. Men det tåls att vänta på.EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0