Tja då!

Tja då! Nu drar jag till mormor. Svänger väl förbi morbror Jocke också, som fyller år idag. Grattis till honom.Over and out, for now! See yá!


Kommentarer
Tina - Minnas mamma

Grattis, grattis! Vilken underbar tröja Lucas har :D

2011-11-15 @ 16:11:26
URL: http://hejtina.blogg.se/
Helena

Vilka fina bilder du tar till dina blogginlägg.

2011-11-15 @ 17:34:40
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Josefine - Mamma till Alva

vad fiiiin han är i den där tröjan alltså !! :) gofisen !

2011-11-15 @ 18:12:08
URL: http://emmajosefine.com
Mia...Mamma till Lexie

Låter ju som en bra dag! :)Å du.. läste igen några gamla inlägg.... Du ska verkligen inte ha dåligt samvete för att få hjälp/avlastning med Lukas, men samtidigt så förstår jag dig!! Typiskt mammasyndrom! :(Sen måste jag tacka för dina (alltid) så fina kommentarer! vare sig dom är lite allvarligare eller lite mer skämtsamma! :)Tycker också att det är synd att det är sån bit mellan oss.. man skulle ju liksom bara vilja åka över å säga hej. Men vem vet.. nån gång framöver kanske det sker! :)Kram till Er!

2011-11-15 @ 19:37:58
URL: http://miapiafias.blogg.se/
fian- mamma till Alex

Go kvällen

Hoppas ni har haft det mys hos mormor. Lite avis på raggisar ;) så gott!!!

Här blev det varma mackor.Sov så gott. Kramar

2011-11-15 @ 22:17:02
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Martina

Ja visst är han lik mig min son. Min hårfärg och min ögonfärg eller nej just det. Fast jag har alltid velat ha bruna ögon så jag är så glad att han har fått sin fars. Andreas är ju från korea så det är lite svårt att konkurrera med. Hihi men han har iaf fått mina "stora" ögon och mina ögonfransar samt mitt lockiga svall. Det är ingen styrsel på det håret. Idag ståg det upp igen. Haha. Det mysigaste är ändå att han har en smilgrop i vänstra kinden. Min sötingÄsch två månader är ju ingenting när man kommer upp i åren ;) Det är ju ändå underbart att höra att han utvecklas i rätt riktning tycker jag. Öva på ni :) Jag blir lycklig bara jag får höra om hans framsteg. Lilla fina Lucas. En riktig liten diamant.Haha ja den dyrgripen från IKEA. Den är guld värd här hemma. Det skakas och brakas och smakas och jag vet inte allt. Den funkar fint.Jag handlar för mycket ibland men sen handlar jag ingenting till mig själv så det går väl jämnt ut då eller? ;) Vi har gaaaanska många butiker men jag shoppar i de vanliga ändå. Det är lagom priser när han ändå växer ur kläderna på tre månader. Oj vad jag har mycket kläder som jag "sparar" till nästa kiddo. Om det blir en nästa. Det är inte säkert att man blir så lucky men man kan ju alltid hoppas och längta.PS. Har du sett mitt mail på den riiiiktiga mailen?KRAMART hälsa L att han får jobba lite på sina biceps i gymmet! over and out ...

2011-11-16 @ 08:59:48
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Jessica

Älskar den där tröjan! Och ett till sammanträffande... Inte nog med att vi båda har en Lucas. Våra barn har även varsin morbror Jocke :-)

2011-11-16 @ 12:22:07
URL: http://jjessica.webblogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0