Ett gäng barn o deras morsor

Idag har vi varit på BVC och träffat ett härligt gäng barn o mammor. De är så häftigt att se hur alla utvecklas massor från gång till gång :) Den ena lyfter på skinkan o pruttar lite här, den andra skriker lit där. En annan pratar o en springer runt i rummet o en hoppar i soffan... ja ni vet hur de är. Urhärligt! O morsorna tjattrar som aldrig förr.

När vi ändå var där borta så tänkte jag att jag skulle passa på att ta influesavaccinet (jag o Peter måste ta det för att Lucas är riskbarn...han får inte ta det för han är för liten än.). Väl där borta så är de fullt med gamlingar. Pust säger jag. De här kan ta tid. Fixar så jag kan boka tid istället, men då inne hos sköterskan så frågar hon varför vi inte gör de med en gång... Visst säger jag :D Fram med armen så var det klart! Det är bra smidigt att ha en bebis på axeln ibland :)

Ja så nu har vi laddat upp med alvedon ifall jag blir dålig av sprutan. Lucas är förberedd på att jag kan bli gnällig, kinkig o klängig. :P

Bjöd hem morsorna till mig nästa vecka. Så då blir det fullt ös här! :) Men det ska vi nog överleva!


Kommentarer
Malin & Prinsessan

Vad skoj att du gillade inlägget :) Resan var om så mycket mer än bara barnvagnar och även Bugaboo som företag är så mycket mer än bara barnvagnar. Väldigt inspirerande!Kramis

Ps. Jag kan inte läsa dina inlägg då halva texten jämt försvinner in bakom menyn :(

2011-10-27 @ 18:59:09
URL: http://lifestyleblogs.se/malin
Pernilla - Mamma till Alwa

Den som lyfter på skinkan och pruttar måste vara Alwa. Hon är inte blyg av sig. Tror hon försökte få Lucas uppmärksamhet och impa lite på honom :)

Var mys idag, skönt att höra att man inte är den enda utan rutiner..

Vi får ta och ses snart, ta promenader och tjattra som vanligt.

Kramar från mig & Alwa

2011-10-27 @ 19:10:02
URL: http://alwag.blogg.se/
Hanna Z - Mamma till Elliot

Ja men visst är det så? Denna kärlek alltså.. Underbart!Mysigt med BVC-häng med andra mammor och barn!

2011-10-27 @ 20:32:28
URL: http://hannaz.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0