Hos Alwa

Idag har vi varit hemma hos Alwa o hennes mamma Pernilla :) Det var superkul att träffa de andra i föräldragruppen. Det är sju barn o deras mammor. Snack, fika, bebisgos och promenad :) Perfekt tycker vi!

Här har ni några av knoddarna :)


Alwa var den perfekta värden! Hon vet hur hon ska föra sig :)


Kommentarer
fian- mamma till Alex

Alltid lika söta dom små bebisarna :) o låter som ni hade ne mysig dag.Idag är det fredaaaag =) vad ska ni hitta på för skojs? kram kram

2011-10-21 @ 09:28:19
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Josefine - Mamma till Alva

vilka fina bilder !! :)

2011-10-21 @ 09:29:59
URL: http://emmajosefine.com
Martina

Vilka fina polare han har Lucas (haha först skrev jag Kucas fniss. Shit dålig humor jag vet) :)Åh det är så mysigt att läsa om Lucas framsteg. Jag blir helt varm i hjärtat. Nästan som om han vore min egen men inte riktigt ;) Det blir liksom dubbel lycka och så förstår jag den stolthet och lycka ni känner när ni ser och hör att han utvecklats i rätt riktning och då blir jag glad på nytt.Det har varit lite bloggtorka för min del. Det där förkylningsmonstret hittade en annan väg att vandra och slog till den här veckan istället så ingen träning för denna frysbox. Nästa vecka nya tag :)Det verkar ju som att ni haft en kanonvecka och det är så gulligt att se att du använder mössan fast det är nog dags att utvidga det där mönstret något. Haha.Vad händer i helgen då? Ni har ju alltid fullt upp. Här kommer det nog bli minimalt med häftiga händelser. Städa undan lite. Fylla frysen! Handla åkpåse och lite annat viktigt. Ett besök till IKEA vore nog på sin plats då det snart är smakispremiär för liten. Tiden bara rinner ur mina händer. Hur snabbt ska det gå? Tur jag ska vara ledig länge :)Kram fina flickan! Hälsa pojkarna.

2011-10-21 @ 09:44:54
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Gisela mamma till Ebba och Florist

Sötnosarna!:D

Det är så skoj att träffa andra barn! Det tycker Ebba med:D

2011-10-21 @ 09:56:28
URL: http://giselasvarld.devote.se
fian- mamma till Alex

Åhh :( Men hoppas det går bra på bvc o med vaccinationen. Hoppas även att det går bra hos kuratorn. Tänker på er! Varmaste kramen så hörs vi säkert senare<3

2011-10-21 @ 10:51:05
URL: http://fianandersson.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0