Bland mammor o barn

Nu är vi hemma en snabbsväng. Lucas sover i vagnen, bra de! Jag sitter o äter lite mat. Idag har jag hunnit städa lägenheten och nyss var vi på mamma/barnträff hos Pernilla o Alwa. Kul att träffa mammorna o ser alla barnen igen :) Shit va stora de börjar bli. Helt egna individer. Härliga ungar! Nu ska vi snart iväg på nästa hållpunkt. Bad står på schemat, sen hem en snabbis igen o iväg på gympa.

 

Lucas o Alwa igår när de lekte :)


Kommentarer
lotta

simma lugnt!

2012-01-26 @ 16:01:57
Martina

Shiiiiit vad du ränner (skånska för "flyger fram och tillbaka"). Hihi kul med shopping. Jag hade tänkt kolla lite kläder idag men jag mår som en säck potatis. Illamående och trött. Lite yr med. Alldeles för lite sömn på mig.Vad duktig du är med träningen nu. OMG! Jag tränade innebandy igår. Thatś it. Ska försöka ut och spinga i helgen. Måste för min kondis är noll och ska jag orka spela en hel innebandymatch måste den förbättras.Åh är det bad idag igen. Dags för L att spänna musklerna för tjejerna igen! Hihi han är så rolig nu. Så fort han ser något kul så är han där och petar. Blir skitförbannad när man tar honom därifrån och tillbaka på filten igen. Haha.Hoppas ni får en mysig helg och att du hittar spännade saker i "storstan"KRAM

2012-01-26 @ 16:02:53
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Pernilla

Tack för de underbart fina bilderna <3

Trevlig helg och shoppa inte alltför mycket i morgon :)

2012-01-26 @ 20:11:00
URL: http://alwag.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0