Fotobok

Innan jul beställde vi en fotobok från Crimson som jag glömt visa er. De har helt klart bäst färgåtergivning och vi är supernöjda! Man kan välja att designa sidorna själv eller förtryckta. För att de skulle vara så osmidigt som möjligt så gjorde jag dem själv :P De tog tid ska ni veta, men helt klart värt de! De blev en fotobok med Lucas första år. De blev ganska mycket bilder i den då de hänt så otroligt mycket... massor med sjukhusbesök som jag vill ha dokumenterat.
 
 

Kommentarer
Karolina

Så fint du gjort Evelina! Tänk vilket bra sätt att kunna titta tillbaka senare i livet. Och för Lucas att se när han blir större.
Mina tårar började trilla när jag såg sidan "Tillsammans är vi starka".
De orden kan man verkligen använda om er.

Stor kram!

Svar: Åh jag håller med dig om den sidan... den väcker många känslor! Ja jag är så glad att jag tog tag i de o gjorde denna fotobok.... många minnen...många sjukhusbesök... kramar
Evelina

2013-01-14 @ 12:33:21
URL: http://karolinawenstrom.blogspot.se
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Ja lillman här ska också sova hos oss i början men så skönt att ha någonstans, som du säger, att stuva undan alla saker, kläder och liknande - Lova får dela byrå med lillebror så vi "får ut henne" ur våra garderober också, haha, perfekt :D

Kram!

Sååå fin bok! Måste fortsätta på Ls också, ska bara... ;)

2013-01-14 @ 12:35:49
URL: http://madeleines.se
Vanilla - vinn Personlig almanacka i bloggen!

Åh, jag håller också på med min dotters första år i en fotobok. Hon fyllde 1 i december och jag är nästan klar. Det tar verkligen tid, men det är mysigt att sitta och greja! :-)

Kul att ni är nöjda med resultatet, jag brukar alltid framkalla från Crimson men valde Ica foto till fotoboken, får se när den kommer vad vi tycker! :-)

Kram

2013-01-14 @ 13:03:54
URL: http://byvanilla.blogspot.com
Maria sjömansfru och mamma

Är så glad att min syster tog en massa bilder på Sonja när hon bara var några veckor gammal och gjorde en fotobok av. Dock är jag alldeles för dålig att ta bilder själv men får bli bättring så det kan göras fler böcker. Är ju perfekta minnen

Svar: ja de är ju så roligt med bilder! Jag fotar ganska mycket... sen visst de kan gå några dagar då kameran ligger på hyllan men i de stora hela så fotar vi nog rätt mycket här hemma ;)
Evelina

2013-01-14 @ 13:23:19
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Fru Jensen

Men guuuud så fin den blev! Vad annars med det motivet i och för sig? :)

Kram Johanna

Svar: hihi... tack :) Jättenöjd!
Evelina

2013-01-14 @ 13:29:46
URL: http://fru-jensen.blogspot.se
mariekarolina

Vilken fin! Har funderat att göra en med Felicias första år också men det har bara blivit framskjutet, ska nog ta tag i det snarast medan jag ändå minns någorlunda ;)

Svar: ja jag är så glad att jag äntligen tog tag i de :) Mycket nöjd. Visst de tar tid men de var de värt. Sen behöver man ju inte göra som jag... man kan ju faktiskt välja förvalda sidor... de tar sin tid ändå ;)
Evelina

2013-01-14 @ 13:41:44
URL: http://mariekarolina.blogg.se
Hanna Z | Mamma Mode Gravid

Haha så är det alltid! Ja er fotovägg blev ju sååå fin! Vi har dividerat som tusan här hemma nu om vi ska ha svarta eller vita ramar och svarta/vita eller färgbilder. Har nooooog kommit fram till vita ramar med svart/vita bilder. Känns som om färgbilder sådär kan bli lite rörigt om det är många olika motiv/färgkombinationer och vita ramar blir nog bäst i vår hall som inte är jätteljus (inget direkt ljusinsläpp), ja vi får se. Startar med fotoboken om Elliots första år, så blir jag väl klar lagom till han fyller tre och kan starta med fotoväggen då, hahah. Oh!
Och nu ser jag ju din fina bok. SÅ FIN! Får ännu mer ångest här nu, haha

2013-01-14 @ 14:55:39
URL: http://hannaz.se
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Ja verkligen! Känns som att man springer hos frisören en gång i veckan, eller varannan kanske, men det går ju ofta några månader emellan så jisses vad tiden springer!! :)

Kram fina!

2013-01-14 @ 20:53:28
URL: http://madeleines.se
Hanna Karlsson

Vad fin den ser ut!

Svar: tack :) blev supernöjd!!
Evelina

2013-01-14 @ 22:03:56
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
fian- mamma till Alex

Åh såååå fin vännen <3 Har länge tänkt att jag skulle göra en sån till Alex. Måste bara ta tag i det ;) men har inte riktigt bestämt vart jag ska beställs ifrån. Crimson, där ska jag kika in. Bra tips :) puss o kram

Svar: tack! Crimson är klart bäst :) de tycker jag att du ska testa! pussen o kramen
Evelina

2013-01-15 @ 07:52:34
URL: http://fianandersson.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0