Habiliteringsbad

Idag hade jag kortdag på jobbet. Efter de var de bara att susa hem till mamma o slänga i sig lite mat och vidare till förskolan för att hämta Lucas och sen dyka rätt ner i hab-bassängen :) En eftermiddag i vattnet :) Skönt! Efter de så var de bara att snabbt fixa till oss och vidare till habeliteringen för lite Tecken till tal. En fullmatad eftermiddag med andra ord.
 
Annars är de lite praktiskta bekymmer hos oss just nu. Tänker inte gå in på något om de MEN jag är sååå jäkla trött på att inte något kan gå smidigt för oss någon endaste liten gång. Alltid ska man kämpa kämpa kämpa...
 

Kommentarer
louize

Svar till Evelina:
jo dom sa ju till oss på avdelningen att de var tvunget att hålla fast om de behövdes men de gör ju så förbannat ont i en att göra just det..
se deras blick och de känns som om dom tror att man ska skada dom små liven =( om dom bara visste att de var för deras bästa!

Vad är det för operation som ska göras då? och hur gick det på heldagen på sjukhuset?
det går uppåt för oss, dom har valt att ta bort hans medicin nu för att avvakta och se hur det går, men han har fortf stora fel på urinvägar & njure!
får han ett återfall nu så blire planering för en operation!

kramar i massor finaste

Svar: Ja de är så tråkigt... :( Hoppas de håller i sig för D o går åt ett bättre håll... op är ju de sista man vill.
han ska göra en nissenplastik... kommer gå på va de är längre fram men du kan ju alltid googla ;)
Evelina

2013-01-31 @ 21:02:54
URL: http://shapeful.vimedbarn.se
Malin S

Skönt med bad... alltså.. vi måste åka till badhuset snart ju. Wilma älskar att bada!

Det är lite skumt... fått mail idag med dina kommentarer på min blogg men på själva bloggen kan jag inte se dem.. haha.. hm...

Svar: märkligt de där. Jag har ju ikryssat att man får mail när jag svarat på kommentarerna o då ska de ju också visas på bloggen... MEN som alltid så ska ju något strula :P
Evelina

2013-01-31 @ 22:18:35
URL: http://www.malinstolt.com/
Miapiafia

Praktiska problem ogillas men hoppas såklart att det löser sig! :/

Svar: har sånt strul med hans sondtejp när han ska bada. Den får absolut inte lossna för då åker sonden ut!! Den kan vi inte sätta själva än... men med lite uppfinningsrikedom så hoppas jag vi hittat en liten lösning tillsvidare ;)
Evelina

2013-02-05 @ 15:18:46
URL: http://www.miapiafias.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0