Kuddtokig

Jag älskar kuddar o filtar. De piffar liksom upp. Nu börjar vårt soffhörn ta sig med lite nya kuddar o filtar! Me like. O fler kommer de att bli! :)
 
 

Kommentarer
Malin S

Snyyyyyggt!

2013-01-02 @ 22:10:25
URL: http://www.malinstolt.com/
Mia

Ni har fått det så fint med den nya soffan... blir själv sugen på ny soffa men tror inte sambon tycker att det är dags riktigt än. :) Vi har ju en divan och så länge som Lexie och Noelle är små får vi väl ha kvar den och det är absolut inge fel på den. Men som quinna vill man ju förnya sig ständigt och jämt! :)

Svar: Nä hade Peter vetat innan hur mycket de förde med sig med att köpa ny soffa så hade han nog blivit tokig ;) hahahah.... men sen har jag faktiskt inte krävt så mycket. De var han som tyckte att vi sen behövde nytt soffbord o en matta till o en ny taklampa... de tyckte ju givetvis jag också så jag var ju inte sen att haka på ;) hahahaha
Evelina

2013-01-05 @ 12:12:40
URL: http://www.miapiafias.blogg.se
Emma | Mamma till Kira

Men vilken mys hörna, oc de kuddarna var verkligen fina :)

Svar: Tack :) de är ifrån room99.se (tror de var där jag hittade dem iaf...du vet man kollar ju runt så mycket att man glömmer...) :)
Evelina

2013-01-14 @ 19:59:28
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0