Långa samtal o lite motion på de!

Vi öppnade upp med de sedvanliga kräkningarna fram på morgonkvisten. Sen var de upp o hoppa. Jag har haft min lediga dag idag. Jag bakade lite i morse medan jag väntade på att mamma skulle komma. Hon dök in här vid 10. Då passade jag på att snabbt springa ner till branstationen (ett stenkast från oss) o springa lite på löpbandet. Vid kl 11 var de dags för telefonmöte med försäkringskassan ang förlängning av vårdbidraget. Vi satt i en timme o gick igenom allt. Ja de är sånt där som vi funkisfamiljer mer är insatta i.
 
Kom för en stund sen hem från en PW med finaste Pernilla. Nu är de soffan som gäller. Imorgon blir de en heldag på Västerviks sjukhus.
 
 
Lucas har stått o fixat lite i köket med sina supersandaler. Ikväll somnade han i soffan hos pappa <3

Kommentarer
lillgarden.blogg.se

Det måste verkligen vara en helt annan värld med timslånga samtal med Fk och hela den biten...
Hoppas det inte vara några bekymmer!
Låter annars som att ni haft en fin dag"

Svar: ja de är de verkligen... de är så mycket man inte visste innan... man är inte bara mamma utan sekreterare, sjuksköterska, sjukgymnast... ja o så mycket mer... Hela tiden en massa som ska fixas o beställas, tider som ska bokas eller bokas om, sjukhusvistelser... osv... Ja du har ju läst endel ;) hihi... Men man skapar en vardag av de också. Vi vet ju inget annat. Men visst de är ju väldigt annorlunda.
Vi har haft en toppen dag annars :) kram
Evelina

2013-01-29 @ 21:32:08
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Britt-Marie

Blir så glad av att se Lucas stå vid spisen och fixa :) Visst har livet många överraskningar <3

Svar: :) sååå roligt :)
Evelina

2013-01-29 @ 22:40:44
Martina

Tänk att redan ha egna superhjältesandaler. Inte illa pinkat för en 18 månaders ;)

Försäkringskassan. Där försökte jag komma fram hela kvällen i torsdags och i fredags fick jag sitta kö i över en halvtimme. "just nu är det många som ringer, du har nr 425 i kö". Allt för att en handläggare inte läst hela vår "akt". Pengarpå kontot nu iaf:). Martina har aldrig fel, typ eller ibland så ja...

Hoppas allt går bra på sjukan. Kraaaaamen

Svar: ja de är sååå smidiga på de där stället! Men detta var ett bokat möte som tur var då de ringer upp mig. De har strulat o missat att betala ut massor med pengar till mig också en gång :P Tur man har koll!
Evelina

2013-01-30 @ 07:56:31
URL: http://martinaballerina.blogspot.com
Malin S

svar: Hihi jaa... det hade varit lite "roligt"... alltså inte roligt så.. men ja.. du fattar ;) Vore ju bättre om ni slapp vara på sjukhus över huvud taget ju!! Det hade vart lyx!

2013-01-30 @ 18:54:54
URL: http://www.malinstolt.com/
Miapiafia

Så mysigt att somna på pappa!!

Svar: <3
Evelina

2013-02-05 @ 15:20:32
URL: http://www.miapiafias.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0