Ny operationstid

Idag vaknade jag av en spya som skvätte i ansiktet! Japp så glamoröst är livet... Bättre uppvaknanden har jag väl haft men de är ju lite så här de ser ut hos oss på morgonen. Inget morgonmys här inte.
 
Lucas har varit hemma med pappa idag. BVC har besökts där han fick RS vaccinet som han ska ha en gång i månaden under vinterhalvåret.
 
Idag fick vi operationstiden för Lucas. De är med blandade känslor vi räknar ner... fy nu kommer jag ha ont i magen fram tills dess o en tid efter innan man vet hur de har gått. Grejen med denna operation är att vi inte vet om den kommer att hjälpa Lucas, samtidigt som vi vet att vi inte kan ha de som vi har de just nu. Det är en stor operation och vi vet inte om vi hjälper honom eller om de t.o.m kan bli värre ;( Ren skär ångest ska ni veta! Anledningen till alla frågetecken är att Lucas är just Lucas. Han är speciell o de finns ingen annan, alltså finns de heller ingen erfarenhet o de har ingen aning om hur de blir sen.
 
Jag kommer att gå in mer på vad det är för operation längre fram då även jag har mer kött på benen.
 

Kommentarer
Malin S

Hoppas av hela mitt hjärta att det kommer hjälpa honom. Usch... kan det bli värre för er, liksom? Nä... nu vill vi se att det blir bättre och lättare för er alla!!!

Svar: ja vi hoppas! <3
Evelina

2013-01-26 @ 01:21:53
URL: http://www.malinstolt.com/
Emma

Oj vad ni kämpar!
Heja Lucas och er!!

Svar: <3
Evelina

2013-01-26 @ 05:24:39
Karolina

Fina Evelina, jag förstår så väl dina blandade känslor inför op. Känner igen den där ångesten som det innebär. Sjukhus, sövning, op och det som kommer efteråt. Även om ni inte vet utgången av det hela, om resultatet blir bra så gör ni det här för Lucas. Ni måste göra det, för så här kan ni inte ha det. Tvivla inte på det, allt ni gör gör ni för Lucas bästa, ni sätter alltid honom främst och ni är fantastiska som kämpar och gör allt så otroligt BRA!!! Du vet hur mkt jag beundrar er!

Siri satt bredvid mig här nyss och fick se bilden på Lucas. Hon lade huvudet på sned och tittade på honom. "Är han på sjukhuset mamma?"
"Ja, Lucas är på sjukhuset på den bilden", svarade jag.
Hon såg då så sorgsen ut och frågade om han skulle opereras... Lilla skruttan vet så väl vad det handlar om. Jag förklarade att han har ont i magen och kräks och så.
"Jag ska bli doktor mamma, och då ska jag laga Lucas mage"
Våra små liv, tänk så mkt mer de vet om livet än sina jämnåriga...

Puss o kram!

Svar: Tårarna kom när jag läste de där om vad Siri sagt...fina älskade lilla flicka... <3<3<3 ja jag finner inga ord just nu. Varm kram till er
Evelina

2013-01-26 @ 09:07:54
URL: http://karolinawenstrom.blogspot.se
mariekarolina

Kommer hålla alla tummar och tår att operationen gynnar honom <3

Svar: <3<3 fina du!
Evelina

2013-01-26 @ 09:44:42
URL: http://mariekarolina.blogg.se
Martina

Håller alla tummar och tår för att den här gången ska bli "den" med stort D. Det bara måste för nu räcker det. Hur mycket ska denna lilla superhjälte gå igenom. Hur mycket ska hans föräldrar orka stå emot. Tänker på er. Det vet du. <3

2013-01-27 @ 07:58:45
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0