Spruckna nyårslöften o en tröttsam tillvaro

 Vi avslutade förra året som vi startade de nya året... ja då syftar jag ju givetvis på dessa kräkningar! Både igår kväll o i natt. Ja så Lucas nyårslöfte om att han inte skulle kräkas något kan man ju säga; att de sket sig!
 
Lucas har fortfarande inte fått någon ny sond till jejunostomin. I fredags strulade den tillfälliga lagningen så pass mycket att både jag o Peter blev riktigt förbannade. Jag ringde Västervik efter att den gått sönder typ 8 gånger på en halvtimme o sa att detta fungerar inte. Ingens humör klarar av detta. De förstod de ju så klart. Men problemet kvarstår o hon kunde inte hjälpa mig. Men tillsammans så beslutade vi att vi skulle försöka ge Lucas mat i knappen, alltså direkt in i magsäcken igen. Nu med mindre mängd än rekommenderat o under färre timmar o absolut inte på natten.
 
Detta gick bra i något dygn. Sen började eller fortsatte det ska man väl säga. Kräkningarna alltså. Natten till nyårsafton var hemsk. Då hade vi stängt av maten vid 22:30 och vid 04 började han kaskadkräkas mat. De kom upp i stora klumpar o luktade fruktansvärt. (Blir väl så när de får ligga kvar så länge i magen... efter dessa timmar är man ju egentligen fastande, inte Lucas.) Fy va jobbigt de var för honom.
 
Sen kom de ju som sagt igår kväll o i natt igen.
 
Idag har vi märkt tydligt på Lucas att han är mycket mattare, tröttare o segare än vanligt. Detta pga att han inte får i sig allt som han ska. Imorgon hoppas vi verkligen att de kan lösa detta i Västervik. Men... vi vet ju inte hur de blir med de än. Lucas kan iaf inte ha de så här mycket längre till.
 

Kommentarer
Malin S

Nä... det var faktiskt lite dåligt att bryta nyårslöftet så tidigt, Lucas!!

Usch så jobbigt för er.. Hoppas de kan ordna till det nu då. Funkar ju inte!

2013-01-01 @ 19:57:59
URL: http://www.malinstolt.com/
Jonna - Mamma till Max

Usch. Jag hoppas att det löser sig för Lucas snart och att han får en ny sond. Ta hand om er! Kramar

2013-01-02 @ 07:27:34
URL: http://jonniz.blogg.se
Hanna Karlsson

Hoppas det löser sig nu när det är vardag igen.

2013-01-02 @ 07:51:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0