Hallen

Den där prioriteringslistan på vad som ska göras här hemma den ändras ständigt. Saker flyttas upp på listan. Saker flyttas ner. Omprioritering sker. Tanken från början var att tapetsera om här inne, de enda tapeterna vi ska behålla är dem i hallen. Men nu har vi istället valt att lägga krut på utsidan först. Tanken är att vi ska byta fönster i sommar och då är de onödigt att sätta upp tapeter innan.
 
Flera av er har efterfrågat bilder på och i huset och det kommer att komma lite då och då. Håll ut :) Tänkte börja med lite bilder på hallen som börjar komma till sin rätt. Lite små detaljer kvar bara.
 
 

Kommentarer
Martina

Fräsigt!!

Ja snyggt m så klart.
Vi ska måla fönsterbleck i sommar. Roligare kan man ha :)

Det blev inga mössor idag. Ludde har varit svårflirtad men så fort jag får tid! Jag meddelar dig. Åkaj!
Kram

2014-04-02 @ 18:58:44
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Anonym

Hej. Gillar mattan du har i hallen. Är det plastmatta eller vad är det? Undrar en Mormor.

Svar: Hej hej! Kul! Ja de är en plastmatta av väldigt bra kvalitet. Har även en randig i köket. De tåls att skuras på och de är väldigt slittåliga. Mycket nöjd med dem. Från pappelina. :)
Evelina

2014-04-03 @ 09:48:20
Malin S

Snyggt snyggt!!

2014-04-03 @ 20:00:41
URL: http://www.malinstolt.com/
Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Åh, vi har också ett sidofönster vi dörren! Jag är dock så sugen på att byta ytterdörr, dels för att den är mörkbrun och dels för att den är gammal och det drar lite från den.
Men då är frågan om man ska behålla sidofönstret eller bygga igen?? Vill ju ha en dörr med någon typ av fönster och det känns ju onödigt att ha både och...
Har ni funderat på att byta dörr och vad skulle ni i så fall göra med fönstret? :)

Svar: Ja vi kommer i framtiden att byta dörr. Vi har precis bytt garageport till en svart o kommer då byta till en svart dörr senare. Kan vara så att vi avvaktar några år o bara målar den nuvarande svart så länge. Vi vill ha en dörr med ljusinsläpp dock vill vi behålla sidoljuset då hallen annars blir väldigt mörk. Vi kommer isf byta till klarglas så man kan se ut. Jag tycker de kan vara snyggt med extra ljusinsläpp men de beror ju lite på hur hallen ser ut o om man är beroende av extra väggyta. 😃
Evelina

2014-04-11 @ 20:21:56
URL: http://bybohed.vimedbarn.se
Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Vi målade vår ytterdörr svart för ett par år sedan, men det blev inte så bra tyvärr. Går att se här, det var ju fint när det var nygjort i alla fall :) http://projekttrappgatan.blogg.se/2012/september/ny-dorr.html Dörren var nog för bra omskött och inoljad eller så var solen för varm för när den låg på så blev de bubblor i färgen :( Och de har inte sjunkit tillbaka. Får se om vi skrapar bort bubblorna i sommar och bättrar på färgen. Sen vill jag nog måla insidan vit, innan vi bestämmer oss för vilken dörr vi ska ha, den är träfärgad nu, inte vad jag vill ha :)

Svar: Dörren vi har nu är målad grå, man kan se att färgen under börjar titta fram (svart HAHAHA).... På insidan är den vit och de vill jag ha i framtiden också. Blir ju en klart ljusare hall om man gör så. Ja de får bli att måla den svart nu i sommar och vänta med att byta dörr ett tag till (helst igår...men va tusan... ;))
Vilken skillnad de blev på er dörr o fint hus ni har :) De gör så mycket att bara piffa upp en sån sak.
Evelina

2014-04-15 @ 10:38:19
URL: http://bybohed.vimedbarn.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0