HUSET

Jag älskar verkligen att vara mammaledig, speciellt den här tiden på året. Man har allt framför sig. Nu har vi ju haft helt fantastiskt väder också. Mellan alla stunder där ungarna pockar på uppmärksamhet och annat måste göras så har jag försökt ligga med näsan i vädret så mycket som möjligt.
 
Annars tycker jag mest att dagarna försvinner i ett rasande tempo. Nu har vi långhelg på intågande. Vi ska inte göra så mycket, blir väl att vara hemma. Peter har jour denna vecka. På söndag ska vi ha ett litet kalas för mig och Peter bara (då är de även hans tur att fylla år). Nu håller jag lite tummar på att Peter ska börja snickra på ett bord till uterummet som jag vill att vi ska ha :) Vi var och köpte virke och färg igår så allt finns hemma... och eftersom han inte kan åka så många metrar så tycker ju jag att han ska ha något att fördriva tiden med. Perfekt! Fick ju hem stolar häromdagen och mattan ska hämtas ut så nu vill jag ha bordet klart också.
 
Just nu så tänker jag inte så mycket på hur det ser ut härinne med alla tapeter jag vill byta ut. Nu är det snarare uterummet jag vill piffa i. I höst när vi flyttar IN i huset igen, ja då kommer nog paniken över tapetsering göra sig påmind ;) I sommar är det ju dags för fönsterbyte samt fasadbyte på garaget.
 
Bilder: Lånade från husvisningen.
Så här såg huset ut när vi köpte det. Det vi hittills har gjort utomhus är; tagit bort alla fönsterluckor, bytt garagetak, bytt fasadsiffra, satt upp spottar i taknocken längs hela garaget samt uterummet, bytt fönster på garaget, bytt garageport och dörr till garaget.
 

Kommentarer
mariekarolina ♡ gravid med lillebror

Vilket fint hus!! Längtar till den dag vi har möjlighet att köpa hus också :)

Svar: ja det blir ju helt klart en annan frihet som jag bara älskar. Längtar inte tillbaka till lägenheten. Så skönt att bara kunna gå ut i trädgården när det är fint väder o slippa planera sina utflykter.
Evelina

2014-04-30 @ 08:48:41
URL: http://mariekarolina.blogg.se
Malin S

Fina huset!!

svar: Jaaa... hua! Fast just idag är det rätt bra, för jag ska jobba i natt så kanske det är lite lugnare än om det hade varit sommarväder ;) hihi!

2014-04-30 @ 16:32:02
URL: http://www.malinstolt.com/
lillgarden.blogg.se

Vilket fint hus! Jättefint! Och förstår att det är helt underbart att vara mammaledig nu, nu när världen vaknar och det bara blir bättre och bättre väder ute!

Svar: Tack :) Det har potential! Trivs här och det blir ju bara bättre och bättre när man får sätta sin egna prägel på det. Just nu väntar jag på (längtar till) att vi ska byta fönster och fixa panelen på garaget.
Evelina

2014-05-01 @ 10:45:56
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Susanne

Oj vad ni hunnit med mycket!!!

2014-05-01 @ 16:24:35
URL: http://susibus.wordpress.com/
Fia

Vilket fint hus och vilken stor och härlig tomt =)

2014-05-01 @ 20:53:28
URL: http://sofsan.se
Fia

Vilket fint hus och vilken stor och härlig tomt =)

Svar: Tack :) Det har potential! Trivs här och det blir ju bara bättre och bättre när man får sätta sin egna prägel på det.
Evelina

2014-05-01 @ 20:53:29
URL: http://sofsan.se
Hanna Karlsson

Vad fint det ser ut!

Svar: Tack! Det har allt potential :)
Evelina

2014-05-06 @ 21:52:29
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0