Inredningsinspiration

Vad jag gör? Ja föder gör jag iaf inte. Just nu hänger jag på olika sidor på nätet för att hitta inredningsinspiration. Förstår ni hur galet kul de är?! Det kliar i fingrarna medans Peter lätt börjar bygga upp en stor ångest och suckar över allt snyggt jag hittar. För honom räcker de med skalet (husväggarna) och ev. en säng, ett rangligt köksbord och ett par pinnstolar. Tur jag står för fluffet och värmen då med övrig inredning. En liten personlighet till själva skalet.
 
"Vill-ha-listan" och "Köp-listan" kan göras lång. Eller egentligen är de samma lista, men de behöver vi ju inte tala om för Peter. Han suckar så högt då. Ni vet så där högt att det liksom skaver i öronen av obehag.
 
På instagram hänger jag mest runt bland olika konton med inspirerande inredning. Nu vill jag in och piffa i huset. Vi har någorlunda bestämt tapeter, hunnit att ändra oss ett gäng gånger (eller Peter skulle nog säga att de mer är jag som gjort det...). Vi har också hunnit inreda och möblera om (eller de var visst jag som hunnit med det också...). Ja jag har ju god tid på mig att ändra mig lite till. Peter pratar mer om sådana saker som värmepumpar, värmeväxlare, ventilationsfläktar och andra konstiga ord som jag knappt kan stava till. Sånt kan väl inte ens vara i närheten av lika viktigt som inredningen?! 10 dagar till flytt.
 
Här hemma är de inte så flott. Vi lever i ett flyttkaos med flyttkartonger högt och lågt. Kala väggar och fönsterhyllor.
 

Ett par godbitar som kommer att få nya platser.

Kommentarer
Anna

Haha vi har samma "problem" här hemma. Vi är två starka viljor som har ganska svårt att komma överens ibland. Nyckeln till att få sin vilja igenom är att ta lite i tag. Så man inte skrämmer dem. ;) Skynda långsamt (fastän det är det värsta jag vet, jag vill ha det klart NU! Helst igår.) :)

Svar: Haha... stort problem eller hur? ;) hihi! Peter och jag tycker ganska lika oftast och när de skiljer sig så vet ju jag bäst(?!) eller? haha... Nä men jag kan också ändra mig. Jag kan nog vara impulsiv i vad jag vill ska göras o allt sånt men jag försöker skynda långsamt för jag vet med mig själv att jag lätt kan ändra mig efter ett tag. Tråkigt att ångra de man gjort liksom ;) Jag tycker därför att de har varit väldigt bra att jag har surfat runt o inspirerats ett tag nu och att vi har en plan på vad vi ska börja med och vad vi ska vänta med. Då hinner de ju växa till sig lite till och bli ännu bättre ;)
Evelina

2014-02-04 @ 12:04:02
URL: http://annala.blogg.se/
Sara

Det är kul med inredning. Eller, jag har inte kommit så långt. Det är rätt nyligen jag fått upp ögonen för det men de där "vill-ha-listorna" fylls på rätt snabbt då man inredningssurfar ;)

Svar: Ja jag har väl inte haft ögonen för de så länge heller. Men nu blir de genast mycket roligare när man får något helt eget. :) Så nu spånar jag iväg som bara den. Allt de där jag kanske drömt om innan men inte brytt mig om i vår lilla 3:a :)
Evelina

2014-02-04 @ 21:08:24
URL: http://www.tattines.wordpress.com
Anna

Ja det är väldigt sant. Jag behöver lära mig att inte vara så impulsiv och tagga ner lite när jag väl hittat något jag vill ha. :) Och givetvis vet du bäst! ;) Kram på dig

2014-02-04 @ 21:17:10
URL: http://annala.blogg.se/
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Ja det känns såå bra! Bara jag håller i detta nu då men Malin lär ju inte godta något annat, hahah.. ^^

Svar: Nä shit du skulle bara våga något annat när hon har dig i sina klor ;) hahahaha
Evelina

2014-02-05 @ 10:13:26
URL: http://madeleines.se
Maria sjömansfru och mamma

Det är ändå tur att man har karlarna till luftvärmepumpar,värmeväxlare och sånt där praktiskt så kan man själv ägna sig åt allt det där som gör huset till ett hem. Min karl är väldigt ointresserad av inredning så han är med och bestämmer när det kommer till möbler så fixar jag resten

Svar: Peter är ganska intresserad, fast de är inte direkt han som letar runt ;) Men de är tur att vi har ganska lika stil haha... sen kan han tycka att vissa saker är onödigt, men jag ser det mer som att de är det "lilla extra" ;)
Evelina

2014-02-06 @ 21:29:41
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0