Uppdatering i garderoben

Som över en natt så har Lucas typ vuxit ur stl 92 på längden, framför allt i tröjor. De glipar vid magen och är korta i ärmarna. Alla byxor har vi fått vika ner och de är precis att han kan ha dem lite till. Har börjat ta bort även lite byxor i den storleken.
 
Förra helgen gjorde jag och Peter en beställning på kläder i stl 98. När vi insåg att han knappt kunde ha några tröjor längre. Dessa kläder har ramlat in under veckan så nu har lagret fyllts på lite iaf. Smidigt med internet vid dessa tillfällen då vi knappt har några affärer i stan som säljer barnkläder (endast Lindex o Cubus). På vissa sidor är det ju också fraktfritt och då blir det ju som att handla det i butik ;) Sen gillar ju vi att hitta kläder med det lilla extra. Kul att det börjar ramla in vårnyheter i butikerna nu.
 
 
Jeans, Name It
T-shirt, Molo
Tröja, farfarströja, piké, Polarn o. Pyret
T-shirts, Polarn o. Pyret
Jeans, farfarströja, KappAhl

Kommentarer
♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

shit va snygga jeans!

Svar: Ja vi hittade två par snyggingar :)
Evelina

2014-02-03 @ 11:36:37
URL: http://www.melissasprinsar.se/
Martina

Här behöver fyllas på i storebrors förråd också. Går ju ett ombyte om dagen minst. Har tur om jeansen kan användas igen utan tvätt. Ååååhj Jaaaa spillde!

Gött att PoP har 10% denna veckan. Kan jag tjäääääna lite pengar ;)

Ingen lillebror i sikte? Inte ens en liten tendens till ploppade? Du håller väl mig uppdaterad när det väl händer!! Ja men bra då. Lycka till för på torsdag smäller det eller? ;)

Svar: Eftersom Lucas inte äter mer än lite smakportioner så kan han ofta ha samma kläder flera dagar ;) skönt de! Haha...även om jag hade föredragit ätandet ;) haha...
Ja deras rabatter kommer alltid när vi har lyckats handla en massa, slår aldrig fel ;)

Ingen liten än... Klart du hålls updated ;) Din gissning är alltså torsdag?! Själv vet jag inte vad jag ska gissa på. Ibland tror jag att jag ska gå över tiden iaf några dagar medan vissa dagar känns de mer i magen o då tror jag att de är väldigt nära....sen lugnar de ner sig igen o dagarna tickar på :P Så nu har jag slutat gissa ;)
Evelina

2014-02-03 @ 12:13:00
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Johanna

Samma med Charlie, poff så behövde han 98 :)
Finfina kläder som vanligt! Men hur tycker du det funkar med jeans, framförallt under overallen, blir det inte stelt. Charlie har mest mjukisar fortfarande för jag är rädd att jeans skulle hämma rörligheten. Men det är ju så snyggt 😊

Svar: Tycker de fungerar bra. Lucas är ju mindre rörlig än normalt, han kan t.ex. inte springa och hoppa i den bemärkelsen som andra barn kan i samma ålder. Innan han lärde sig gå hade jag nästan bara tajts eller mjukisbyxor. Nu blir de oftast jeans, men försöker välja såna som inte är så hårda utan dem som är lite mjukare. Sen är han rätt smal så även tajta jens sitter ganska löst på honom. Får ju nästan dra in max i midjan för att de ska sitta uppe :P
Evelina

2014-02-03 @ 20:20:05
Martina

Alltså nej egentligen så tror jag tyvärr med att du går över men någon måste ju heja fram er segpropp till son. Vad är det man säger sådan far sådan son? :)))) ;)

Svar: Jo så är de verkligen!!! O då skulle du veta hur seeeeeeeg han är ;) Hahaha...
Evelina

2014-02-03 @ 21:13:00
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Hanna - Min vardag, smycken och mode

Kul med lite nytt!

Svar: Alltid :) hihi
Evelina

2014-02-04 @ 07:19:49
URL: http://hannafialotta.blogg.se
lillgarden.blogg.se

Som alltid hittar du en massa fint! Det är konstigt det där hur dom liksom växer ur en storlek lite som över natten!

Svar: Ja! Poff säger de bara! :)
Evelina

2014-02-04 @ 08:49:42
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0