BVC & habiliteringsbad

Idag hade jag halvdag på jobbet. Skönt! Först hem till mamma för lunch samt hämta henne. Hon följer med oss varje torsdag och tittar på när Lucas badar och sen sover hon över. Man kan säga att det blivit lite vår grej :)
 
Vi hade BVC tid inbokad. RS vaccinet skulle tas, en månad sen sist. Det är två sprutor, en i varje arm som de tar samtidigt för att lidandet ska blir så kort som möjligt. Den värsta sprutan för den gör väldigt ont. Lucas är så medveten om det och hade pratat om detta besöket hela tiden på dagis. Men som den superkille han är så har han väldigt hög smärttröskel och han blir nu snabbt glad igen. Speciellt när tokiga BVC sköterskan börjar kasta boll på tak och väggar :) (än har han inte börjat med det hemma, som tur är!!! Hahaha...så jag låter henne hållas ett tag till.)
 
Idag var det premiär för habiliteringsbadet igen. Gillar de skarpt! Härligt att träffa alla barn igen. Lucas sitter ju mest på kanten och häller med vatten. Det är hans favoritsysselsättning. Knasiga unge!
 
 

Kommentarer
Malin S

Åh.. han är så duktig ju. Och vilken fantastisk BVC-sköterska. Är ju så de ska vara! Rätt folk, på rätt plats :)

Sitter du också på kanten och häller vatten, Evelina?

Svar: Ja verkligen rätt folk på rätt plats :)
Klart jag sitter på kanten o häller vatten. De är ju så skönt att sitta där o frysa! :P
Evelina

2014-01-16 @ 20:28:21
URL: http://www.malinstolt.com/
Mia

Då vet jag vilken sköterska ni har, för vi har samma. Hon gjorde minnsann samma sak när Elsa vaccinerades sist. Underbara A :).

Svar: Precis :) hihi....den bästa!
Evelina

2014-01-16 @ 20:57:23
Helena

Brukar vara inne på din blogg men är lite dålig på att kommenterar så vill bara säga Hej :)

Svar: Va roligt :) Hej hej!!!
Evelina

2014-01-17 @ 09:55:16
URL: http://helenafena.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0