Kräknätter

I fredags hade Lucas närmare 40 graders feber. Peter sa att de bror ju säkert på sprutorna han fick dagen innan. Så klart! Hade inte ens tänkt tanken eftersom de knappt hänt att Lucas fått feber efter att han fått spruta. Det höll i sig även under natten till lördagen men efter de så har han varit pigg och sitt vanliga jag igen.
 
Tyvärr kom de även ett annat brev på posten natten till lördag. Lucas har nu en tid hulkat och kräkts typ varje morgon när han vaknat. Men i lördagsnatt satte natt hulkningarna och kräkningarna igång igen nattetid. Från ingenstans.
 
I natt har vi nog varit mer vakna än vi sovit. Lucas har hulkat och kräkts slem/magsaft till och från hela natten. Även nu på morgonen och han mår fortfarande dåligt till och från. Frågan är nu om denna perioden kommit för att stanna ett tag nu. Vi som hoppats att den aldrig skulle komma igen men egentligen vetat att det bara är en tidsfråga.
 
 

Kommentarer
Malin S

Meen nej... åh... tufft :/

2014-01-19 @ 19:20:09
URL: http://www.malinstolt.com/
Susanne

Stackars stackars Lucas!!!

2014-01-19 @ 20:59:57
Sama

Men lille plutt, att du alltid ska behöva kämpa så:(

2014-01-20 @ 06:48:47

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0