Lite prylar

Nu är längtan stor efter huset ska ni veta. Planeran bubblar inne i huvudet och jag vill bara få utlopp för dem. Här är lite nya saker som väntar på att få användas. Idag har jag börjat packa lite. Eller två flyttkartonger, får se om de blir någon mer innan kvällen är slut. Men alltså de märks ju inte ens att jag börjat. Fy tusan va mycket saker att packa ner. Tycker de är så tråkigt att packa. Samtidigt är de skönt att ha börjat lite smått, som ett litet avstamp inför vad som komma skall :)
 
 
Kökshanddukar, Lagerhaus
Servetter, Lagerhaus
Bricka, Lagerhaus
Plåtburkar, Ferm Living
Kökshandduk, Ferm Living

Kommentarer
Johanna

Så himla fina saker! <3
Jag vill också ha allt ;)

2014-01-13 @ 19:35:46
Malin

Vad är det för slags hus ni ska flytta till? Är det renoveringsbehov?

Svar: Inte totalrenovering, de orkar vi inte med eftersom vi inte vet hur mycket sjukhusvistelser de blir med Lucas. Mest tapeter sen är de lite saker som ska fixas tids nog men inget akut. Garagetaket ska fixas, de är väl de största som vi kommer göra till vår/sommaren men de ser vi till att en firma gör. Sen är de väl så med hus att man alltid kommer att ha små projekt på gång o grejer kommer att dyka upp som man vill göra :)
Evelina

2014-01-13 @ 20:51:08
Mia

Jag kommer gärna på fika i huset sen, där kaffet serveras på den fina brickan och sen kan vi torka oss på de prickiga servetterna 😂😊.

Svar: Hihi... har en ännu finare bricka som vi kan servera fikat på ;) hahaha....
Evelina

2014-01-13 @ 21:10:13
Sofie

Hej! Halkade in på din blogg genom någon annans (som jag tyvärr inte minns namnet på) och vi verkar vara ganska så lika långt gångna i våra graviditeter! :-) Jag är beräknad till 6 feb, när är det dags för dig? Vi väntar också en lillebror. Har en son tidigare som hinner bli 5,5 år när lillen väntas komma. Vi har precis också köpt nytt och flyttat, och jisses vad mycket det är att packa! Ett litet tips är att börja i god tid ;-) (vi var sent ute )
Lycka till med flytt och barnafödande!

Svar: Hej hopp! Va kul att du hittat hit! Ja men då är vi ganska precis lika långt gångna. Vi har BF den 7 februari :) hihi... spännande.
Ja de där med packningen. Fy tusan va jag skjuter på den. Men jag har packat hela två flyttkartonger så jag har ju kommit en bra bit på vägen ;) hahaha... Nä jag måste ta tag i de. Vet bara inte vart jag ska börja, eller fortsätta ;) haha.

Ja flytten sker den 14 feb, så de är tajt i schemat ;) men varför sprida ut saker när man kan göra allt på samma gång.

Tack desamma :)
Evelina

2014-01-15 @ 08:52:15
Hanna Karlsson

Vi tyckte inte att vi hade särskilt mycket grejer + att vi rensade, ändå gick det åt över 90 kartonger innan vi var klara...

Svar: ja fy... gillar inte de här med allt packande :P Ett trollspö nu skulle sitta fint!
Evelina

2014-01-16 @ 21:05:07
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0