Stressig start på dagen

Oj vilken galen morgon de blev. Men de ordnade till sig iaf. Från kl.01 i natt så har Lucas hostat, hulkat och kräkts slem till och från. Vid 06 kunde han äntligen komma till ro och fick sova ordentligt ett par timmar. Efter en sån natt så vill jag helst inte väcka honom, då behöver han sin sömn för att få komma ifatt lite. Jag gick upp straxt innan 08 och fixade mig lite. 8:15 tittar jag i min almanacka och ser att jag visst ska vara på MVC idag kl 8:30!! Lucas var på väg att vakna, så de blev en stressig påklädning men som tur var så var han på bra humör (annars hade jag fått ringa och ändra tiden). Shit vilket dåligt samvete jag hade över att han inte fick vakna upp i lugn och ro... Lille skrutten. Tokigt kan de bli ibland. Vi blev bara ca 5 min sena så jag tyckte vi jobbade på bra där ;) Så Lucas fick följa med till MVC och lyssna på lillebrors hjärtljud innan jag lämnade honom lugnt och sansat på dagis.
 
Gillar inte det här med att stressa iväg med Lucas. Men faktiskt är det väldigt sällan det händer. Jag vill inte vara mamman som kommer med andan i halsen, slänger in Lucas på dagis och knappt hinner stanna och klä av honom kläderna. Nä jag vill kunna gå in och ev. prata några ord med personalen eller barnen som möter oss i dörren. Att ordentligt lämna över Lucas utan stress. Sen kommer det ju så klart dagar då och då som blir stressigare pga det ena eller det andra.
 
BILD: Lånad av Skogsbacken

Idag ska jag hämta Lucas vid 13:30, efter det ska vi åka hem till pappa/morfar och Lillemor. Jag ringde dit igår och har beställt raggmunk till middag. Väldigt gott ska det bli. Nu ska jag ta hand om lite tvätt och sånt fix. Hoppas ni får en skön tisdag!

Kommentarer
Malin S

Är bland det värsta som finns att behöva stressa som en tok på morgonen och speciellt vid lämning på dagis :/

svar: Ja.. veckan gick fort ändå. Snart dags att åka igen! Själva pendlandet till Uppsala är under 8 veckor, dvs 4 veckor totalt i Uppsala :)

Åhhh.. nu kommer ju snart bebis. Jag väntar på en uppdatering varje dag ;) Hihi. Kram!!

Svar: Ja en vecka till BF, vi får se när han behagar titta ut!
Evelina

2014-01-29 @ 20:12:11
URL: http://www.malinstolt.com/
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Tvåbarnsmamma

Ja jag älskar det! Hur häftigt är det inte att ha så mycket dokumenterat? Så tacksam för allt jag skrivit ner, och inte minst fotat! :D

Kram fina du, nu är det såå nära!!

2014-01-29 @ 21:08:36
URL: http://madeleines.se
Ida Nilsson

Förstår att det är skönt att kunna ta det lugnt. Jag tycker att man märker skillnad på barnen till de föräldrar som tar det lugnt och sansat, kommer in och ser hur barnen har det. Stress mår ingen bra av :) Kram på er!

Svar: Nä precis, de är så jag inbillar mig att de är :)
Evelina

2014-01-29 @ 21:21:46
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0