4 månader

Idag blir mini hela 4 månader. Måste säga att den där tiden verkligen springer iväg. Så klart är de svårt att inte jämföra med brorsan. Elias känns redan så mycket större fortare (om ni förstår). Starkare och mer med. Allt går så mycket fortare. Detta är ju inte så konstigt. Elias är superstark i benen och står gärna upp mest hela tiden och vi håller då endast i underarmarna. Annars tränas det mest på att få till det där med vändningen. Men rumpan är lite väl i tyngsta laget. Nu har han kommit på hur man blåser bubblor och med det blir det ju även roliga ljud. Gälla tjejskrik kommer det titt som tätt. Han har hittat sina händer, än så länge är det mest att han ligger och håller i dem eller käkar på dem. Elias ligger gärna i babygymmet och slår tröttheten till så somnas det gott där. Nappen är god och snutten gosas det gärna med när det ska sovas. Elias är ett riktigt kräkbarn. (Vi fick två.) Suck.
 
Storebrorsan är en riktigt rolig prick. Igår var första gången som vi hörde att han skrattade högt åt honom när de busade. Underbart.
 
Nu får vi äntligen börja med smakportioner på riktigt. Igår hade vi grötpremiär och jag tror redan nu att detta kommer att bli ett riktigt matvrak. Han ska bara hitta rätta snittsen med tungan.
 
I veckan var vi på 4 månaderskontroll. Elias väger nu 6630 gram och är 65 cm lång. Lucas vid samma ålder; 5780 gram och 66 cm lång. Det fortsätter att skilja ungefär ett kilo mellan grabbarna.
 

Kommentarer
Sofie - Livet på landet med tre små!

Redan fyra månader som tiden springer iväg!
Måste klart vara svårt att jämföra syskonen som man gärna gör när man har två. Måste komma upp många olika tankar och funderingar...

2014-06-14 @ 11:17:46
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0