Astrid Lindgrens Värld

Både lördag och söndag har vi spenderat på ALV. Vi har haft två helt fantastiska dagar där. Det märks att Lucas får ut så mycket mer av det i år. Visst han är (än så länge) väldigt blyg inför skådespelarna och varken sjunger eller klappar med under teatrarna. MEN sen när han pratar om det så märker vi att han älskar de. En stor favorit är ju att springa ut och in i alla små hus som finns lite överallt. Skulle Lucas få välja så skulle han mycket väl kunna stå vid en och samma grind/dörr och öppna och stänga en hel dag.
 
 

Kommentarer
Malin S

Jag vill också bo där!! Ett av mina favoritställen ;) Wilma kommer ju vara ihimmelriket när vi åker dit :O

Svar: ja de kommer hon verkligen vara :)
Evelina

2014-06-01 @ 22:50:21
URL: http://www.malinstolt.com/
Anonym

Stackars E får han ingen mat eller? Käkar hand. Äter hand käkar hand ;)

Hmmm man kanske ska ta en vända förbi när vi åker till Öland. Ja till ALV alltså. Ser riktigt kul ut att springa in och ut i små hus. Det vill jag gööööra!!!

Svar: Nä den där näven hänger ständigt inne i munnen så det finns ingen chans att man lyckas få in någon flaska i den munnen :P
JAAAAAAAA de ska ni göra!!!! O sen ska du ringa och säga vilken dag de blir så JAG (vi) kan hänga er i hasorna så länge ni orkar (läs; så länge ni är här). :) Bra, då var de bestämt! puss
Evelina

2014-06-02 @ 19:21:11
Martina

Alltså det var jag som kommentera om E:s hand. Den anonym kommentaren. Det var JAG!!!

Svar: ja de kunde jag väl tro ;)
Evelina

2014-06-02 @ 19:23:13
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0