5 veckor

Elias blev igår fem stadiga veckor. Nu har vi inte varit på BVC på ett tag, ska först dit nästa vecka igen. Men de känns som att han går stadigt uppåt om jag säger så. Vår lilla knubbis :) Ett litet matvrak. Mer och mer vakentid, men sover fortfarande ganska mycket. Det märks när han behöver närhet, då går det inte att lägga honom ifrån sig. Annars sover han i sin säng under natten, vaknar en gång för att äta. Jag ger honom mat ca 22-22:30, är han inte vaken så väcker jag honom då, sen vaknar han vid ca 03 och sen vid ca 06:30-07. Tycker tiderna är perfekta, passar mig precis. Ersättningen är guld värd. De flesta kvällar har vi skriktid till och från i ca tre timmar. Det tar på krafterna, speciellt nu när det verkar som att Lucas håller på att gå in i en ordentlig kräkperiod igen.
 
Svarsleendena kommer då och då, lite sparsam är han allt med dem än. Ibland kan man höra ett lätt gurglande ljud. En tendens till joller. Som jag längtar efter att han ska börja jollra på riktigt.
 

Kommentarer
Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Men sötnosen!
Perfekt tider han äter ju, det kan man leva med :)
Jag hoppas denna bebis håller sig till något liknande, för det är ungefär de tider Charlie vaknar fortfarande (dock utan att äta förstås) så man har ju vanan inne :)
Vad jobbigt för Lucas, hoppas det blir bättre snart igen. <3

Svar: Ja, dina förlossningar var ju otroligt lika :D
Nej, jag tror inte oron tar över, men man kan ju inte undgå att tänka på det ibland... Har fått träffa Aurora nu för att prata lite, och det känns redan bättre :)

Svar: Ja mattiderna kunde inte vara bättre!! Märker att de ibland går mycket längre till nattmålet. I natt åt han först efter 7 timmar nästan. Detta bådar gått inför att kunna ta bort nattmålet helt :) hoppas på de om några veckor!
Evelina

2014-03-21 @ 13:23:23
URL: http://bybohed.vimedbarn.se
Martina

Är du verkligen säker på att du vill att han ska börja jollra ;). De tonerna L tar ibland är öronbedövande ;) Hihi. Jo det är mysigt med joller. L snackar konstant. Mamma upp i dagen ;)

Jobbigt att ni har skrikperiod men tyvärr vanligt vid den tiden på dagen. Leendena blir ju bara tätare och sen kommer första skrattet. Det är så gosigt

Hoppas ni får en mysig helg utan kräknätter. Kramar.

2014-03-21 @ 13:26:40
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Tack vännen! Det känns sååå jäkla roligt, och lite skrämmande, men det är väl som det ska, haha! Nu hoppar jag definitivt så hoppas att vingarna bär :D


Jisses vad fin han är, längar (redan, farligt!!) efter en sån där ny liten en <3

2014-03-21 @ 14:39:11
URL: http://madeleines.se
lillgarden.blogg.se

Lilla sötnosen... Växer och utvecklas!

Svar: Ja denna knubbis bara växer o växer...iaf på bredden!! Haha
Evelina

2014-03-21 @ 21:01:05
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0