Stor & Liten

Igår slutade det med att vi fick åka till Västervik med Lucas. De tyckte på Barnmottagningen att vi skulle komma dit. Det togs lite prover, allt såg bra ut och sen fick han inhalera. Efter det så piggnade han till mer och det värsta rosslet lossnade. Idag är han nästan som vanligt fast med förkylning. Hostig, slemmig och snorig men inte så påverkad i övrigt. Troligtvis har han varit så igentäppt att han inte orkat någonting, knappt orkat andas med det där tunga trycket över bröstet.
 
Elias är fortfarande snorig och har nu blivit mer hostig och hes. När han skriker så hörs ett hest väsande ljud och ibland hörs han inte alls (vilket visst kan vara skönt ibland, men stackars liten att vara så hes).
 
Förmiddagen bjöd på långpromenad, jag fick med mig hela familjen. Nu i eftermiddags så tog vi ännu en promenad ner till BVC för läkarbesök med Elias. Han blir ju 6 veckor på torsdag. Allt såg bra ut. Nu är han 55 cm lång och väger 4830 gram. Han har inte växt så mycket på längden utan går mer in för att tjocka på sig om magen. Vår lilla knubbis.
 

Dagens Stor & Liten :)

Kommentarer
Malin S

Skönt att det verkar gå åt rätt håll i alla fall!

Svar: Ja verkligen!! Nu vill jag ha tillbaka normal vardag o mina killar. Dock väldigt förvånad över att inte Elias gnäller över sin förkylning.
Evelina

2014-03-25 @ 20:10:52
URL: http://www.malinstolt.com/
Sara

Så fina de är båda två! Och så fina bilder som vanligt :) Får man fråga vart du "sätter ihop" bilderna och vart (om) du redigerar dem? :)

Svar: Tack snälla! Bilderna redigerar jag ljuset på i photoshop. Jag sätter inte ihop dem i kollage. På blogg.se kan man välja att lägga upp dem i olika storlekar, så de är så jag gör :)
Evelina

2014-03-25 @ 21:38:57
URL: http://tattines.wordpress.com
Hanna Karlsson

Skönt att han mår bättre!

2014-03-25 @ 22:21:25
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
lillgarden.blogg.se

Skönt att det verkar ge med sig...
Söta killar!

2014-03-27 @ 12:56:59
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0