Vardag

Så var det vardag igen. Även att jag är hemma och är mammaledig så blir de ändå skillnad på vardag och helg. Nu har vi sparkat igång en ny vecka. Efter dagislämningen så var jag på tippen med ett gäng grejer vi rensat ur. Sen hann jag med en liten promenad i blåsten innan jag fick besök av Pernilla. Vi har suttit uppkrupna i soffan, fikat och snackat skit :) En väldigt bra start på veckan måste jag säga.
 
Här har vi tagit kväll, Lucas sover och även Elias på pappas bröst. Ja, Peter snarkar gott han också. Ikväll har Elias haft en lite bättre kväll. Inte lika mycket skrik. Skönt med en paus från det ibland, speciellt efter igår kväll. Pust!

(Så klart fick vi ett skrikmaraton straxt efter att jag publiserat detta inlägg.)
 
Morgondagen är bokad med en annan hemmamorsa. Vi ska köra lite barnvagnsrace med våra knoddar i hopp om att några gravidkilon ska lämna våra kroppar. Hej evighetsgöra!
 

Lucas hittade Peters gamla skyddsglasögon idag! HAHAHA! Plåstret i pannan ser värre ut än vad det är. De är nämligen ingenting där under. Men Lucas har kommit på en lång historia om hur hans "skada" har uppkommit!

Kommentarer
Malin S

Hahaha sötnöten! Wilma är också bra på att komma på historier till olika - till synes osynliga - skador ;)

2014-03-18 @ 20:40:28
URL: http://www.malinstolt.com/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0