OLIVTRÄD - UTERUM

I söndags fyllde Peter 35 år. Av oss fick han bl.a. ett olivträd, oj oj oj vad han (läs; jag) har önskat sig det! Tycker att de passade väldigt bra i uterummet. Nu hoppas jag bara att han lyckas hålla det vid liv. Eller jag menar att JAG lyckas hålla det vid liv.
 
 

Kommentarer
lillgarden.blogg.se

Dom är så fina dom träden! Längtar tills vi kan göra uterum och altan och pynta fint till sommaren....

Svar: ja så skönt med en inglasad altan. Dock kommer inte våran bli färdig än. De är mer som ska göras om där och sen är de en del att köpa för att pynta. Men varje litet steg som de växer fram så är de ju ett steg i rätt riktning :) Hihi..o vi ska ju bo här ett tag ;) så bråttom behöver vi väl inte ha... haha
Evelina

2014-05-09 @ 14:53:29
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Hanna Karlsson

Så fint!

2014-05-09 @ 15:56:38
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Malin S

Jag vill också ha ett olivträd ju. Är de lättskötta eller finns de i plast? ;) Har precis gjort mig qv med några stackars uttorkade döda blommor ich investerat i garderobsblomma. Det och orkidéer funkar här!

Svar: Ja så fina är de... Lättskötta?! De frågar du mig!! Nja, jag hoppas det iaf. Har sett flera som faktiskt är ganska fina i plast (dock hemma hos folk så jag vet inte vart de är köpta).
Evelina

2014-05-09 @ 20:31:09
URL: http://www.malinstolt.com/
Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Jag har också köpt ett olivträd, men det hade tagit slut i butiken så de var tvungna att beställa... Hoppas det kommer snart! :)

Svar: ja de är så fina :) Jag hoppas att detta överlever bara :) haha...
Evelina

2014-05-09 @ 22:30:15
URL: http://bybohed.vimedbarn.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0