Sjörövar Fabbe

Igår var de inte Lucas jag fick med mig till dagis. Nä de var Sjörövar Fabbe. Hemma i hallen innan vi åkte så ser jag att han tagit på sig scarfen själv (ja de var kanske ganska uppenbart). Sen börjar han snabbt ta på sig stövlar och jacka. När jag säger att han kan ta på sig mössan istället så svarar han; "Pappa sa att ja sulle ha denna idag". Snacka om att vara klok och börja spela ut morsan och farsan mot varandra. Haha. Sen sa han snabbt "Ja då ut o vänta nu mamma". Han går ALDRIG ut innan mig annars utan vill alltid vänta tills jag är klar. Så idag var han snabb ut bara för att jag inte skulle stoppa honom. Skitunge! I bilen sa han sen "Mamma, säg till My (hans assistent) att jag heter Söjövar Fabbe idag".
 
Lucas har lekt rollekar en tid nu. Han går verkligen in för det stenhårt. När han vill ha min mobil eller bok så säger han att han heter mamma och att de är hans. Smart. Ibland är jag pappa och Peter mamma. Då har han stenkoll på vem han säger mamma och pappa till. Han säger inte fel! Sen leker han att han är någon av sina mostrar eller någon annan i familjen och gör saker som är typiskt för just dem. Älskar att se hur han har förändrats i leken. Älskar att höra hur han pratar och lever sig in i sin fantasivärld. Underbart! Ja så under ett dygn kan jag ha alla möjliga namn och karaktärer. Det är knappt att jag vet vem jag är vissa dagar ;)
 
 

Kommentarer
Malin S

Hahah, ja.. de är ju för roliga dessa ungar <3

2014-05-13 @ 18:13:10
URL: http://www.malinstolt.com/
Elin Sahlén

Vilken fantastisk kille ni har!! Helt underbar :) vad mycket som har hänt sedan jag började läsa, alltid lika kul då det kommit upp nya inlägg! Kram

Svar: Åh tack :) Härliga ord att höra (läsa) :) kramar
Evelina

2014-05-13 @ 21:05:44
URL: http://esahlen.blogg.se
Martina

Haha jag dör vilken liten showartist han är. Lucas du är allt bra tokig!!

Kram

2014-05-14 @ 23:05:45
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Malou

Haha känner igen det där! Här hemma lekte vi familjen Svensson i Katthult! Och vi skulle prata redig småländska Me. :) det kanske blir Lucas nästa drag nu när alv säsongen drar igång. ;)

2014-05-16 @ 23:25:35
URL: http://fampalmernilsson.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0