En ny favorit

Hittade denna tröja i veckan :) Kommer nog bli en ny favorit i garderoben! Superskön o snygg till ett par jeans!
 

Fina ord

Asså, jag skulle skriva värsta fina inlägget till er. Satt här o skrev rad efter rad... Öh, o vad blev de? En obegriplig, om än kärleksfull sörja! Hahaha, fattade typ ingenting. Jag gillar verkligen att skriva av mig här. Orden liksom flödar ut ibland. De gjorde de nu också fast till något obegripligt. Så jag skriver så här; Ni är sååå BRA! Eller typ bäst! Blir glad av all respons jag får på mina inlägg (även om ni blivit lite snåla på sista tiden... men jag förlåter er haha. Beror nog mycket på bl.a. instagram o att många av mina följare är mitt uppe i inskolningar o jobb. Jag är nämligen likadan). Ni peppar mig i vått o torrt. När de är jobbigt o tufft så hämtar jag min extra dos energi från er.
 
Blir så glad när jag läser fina ord från er! Dessa ord läste jag för några dagar sen! <3 TACK! De är skönt att veta att vi berör med vårt liv. Då vet jag att även ni blir lite mer ödmjuka till livet! Uppskatta de ni har o ta hand om varandra.
 En dag på Västerviks sjukhus

Idag har vi hängt i Västervik. Först var vi på ett besök hos ortopedtekniska. Där har Lucas provat ut skor och skenor. Eftersom Lucas är muskelsvag och inte har någon styrsel i exempelvis fötterna så behöver han stabilitet där. Han kommer att få skor som är tänkta att stabilisera upp vristen samt skenor som stabiliserar smalbenen. Dessa ska han ha för att kunna träna på att stå. Just nu så tar han knappt emot med fötterna när man håller honom ståendes. Men med hjälp med dessa så hoppas vi att han kommer på knepet med att stå o slutligen förhoppningsvis gå. Idag fick vi honom faktiskt att stå, eller att belasta benen helt själv när han hade skenor o skor :) om än typ 2 sekunder, men han har aldrig gjort de innan så de var stort.
 
På eftermiddagen var de dags för läkarbesök hos Lucas läkare. Där satt vi ganska länge o pratade. Planerad vad som kommer att hända de kommande halvåret. Sen har vi bytt knappen för första gången o vi har nu fått lära oss hur man gör det. Det har varit en lång dag o nu är vi väldigt trötta.
 

 

Det där med att ha något på fötterna

De där med att ha något på fötterna är liksom inte Lucas grej. Så fort man tar på honom ett par strumpor så åker de av lika fort igen :) Haha... o går de trögt så slutar han inte kämpa för än de är av!
 


Så där ja! :)
 

Ledig

Idag har jag haft min lediga dag. Skönt! De känns som att man njuter extra mycket nu när dessa dagar är färre iom att jag har börjat jobba igen. Jag o Lucas sparkade igång dagen med en PW. Efter den kom hans kusin Emma hit och har spenderat dagen med oss. De blev en sväng på stan och sen fixade jag räkor o sallad till lunch :)
 
Peter har jour denna vecka o eftersom de är tisdag så har de även övning. Han har bara varit hemma o vänt någon timme, kommer hem senare ikväll.
 
Dagens Lucas
Dagens Lucas
Jacka, Adidas
Mössa, Nova Star
Dregglis, Pippi
Tröja, Lindex
Byxor, Lindex
Skor, Converse o Nike
 

Geggamoja

Nya mössan till mini :) Geggamoja levererar igen!
 

Måla

Jag köpte pennor o papper till Lucas förra veckan. Vi skulle måla lite i lördags hade jag tänkt. Lucas tänkte att de var roligare att titta, äta o kasta pennorna! Blev inte så mycket målande där inte :)
 

Första klippningen!

Idag har vi varit hos mamma hela dagen :) Lucas hade även sin kusin Alva där. De har busat i lekparken och sen har mamma klippt dem lite. Verkligen betoning på lite när de kommer till Alva... var väl ett par strån som stod åt varsitt håll ;) Lucas hår har hon klippt ihop lite, ska spara de lite till. Vill inte klippa kort än.
 

Viktminskning!

Det är ju ett evigt tjat om kilon hit o dit överallt :P Jag hade först inte tänkt skriva något om att jag gått ner i vikt men kunde inte riktigt hålla mig. Är så nöjd över resultatet så jag tänkte dela med mig av dem till er :) Jag tror helt att vill man så kan man! Jag har inte gått på några dieter som soppor o shaker eller sånna saker.
 
Jag har använt mig av ren matematik. Att göra av med mer än jag stoppar i mig men till en rimlig nivå varje dag. Jag har räknat kalorier och visst vissa dagar har de varit jobbigt men tycker att de överlag har gått väldigt bra. Jag har fått mycket bättre koll på kloribovar. Jag undvek sötsaker de första veckorna men sen kan jag också äta godis ibland, eller ta en fika... bara de är inom min totala kaloriförbrukning. Jag har däremot plockat bort all pasta o äter heller nästan aldrig bröd. Nu räknar jag inte kalorierna längre men jag vet hur stora portioner, vad o hur mycket jag kan äta under dagen. Tycker att de fungerar jättebra!
 
Tycker inte att kilona är de viktiga egentligen, utan där man märker störst skillnad är ju givetvis på kroppsmåtten. Där har de hänt grejer ska ni veta :) Har smått fått börja uppdatera min garderob, för där finns de mycket jag inte kan ha längre.

Vikt: -12kg (sen maj)
Midja: -8cm (alla mått är sen juni då jag började mäta)
Rumpa -10cm
Lår: 8cm om varje lår
Överarmar: -4 cm runt varje överarm
 
Ja så ni förstår säkert att jag är nöjd :) Och denna viktminskning är som jag tidigare skrivit utöver mina gravidkilon som redan var borta! Dock hade jag väl lite degmage kvar men nu är den puts väck den också!
 

Dagens

 
Kofta, Bondelid
Linne, Sisters
Jeans, Tiger of Sweden
Skor, Converse

Fika o dagens mini

Vi har bara för en stund sen rusat hem i ösregn :) Innan de hann vi med en sväng på stan. Dock vick jag inga ärenden uträttade. Hittade inte de jag letade efter. Men en fika på stammishaket hann vi allt med :) Nu har vi satt oss i soffan o tittar på en av filmerna vi hyrde igår. En riktig filmhelg har vi :)
 
 
Dagens mini
Byxor, Geggamoja
T-shirt, HM
Skor, Converse

Natten

Fy vilken natt. Vet inte vad klockan var men Lucas vaknade någon gång i natt o gnydde lite... som vanligt. Inget konstigt med det. Vi la honom mellan oss som vi brukar. Efter en kort stund hör vi världens rap o efter de så kräks han upp mat. FAN är min första tanke. Låt oss ha kräkfria nätter. Orkar inte dessa! Slänger kudden i tvätten o Lucas sover oroligt vidare. Jag o Peter ligger som på nålar. Slänger oss efter Lucas vid varje märkligt ljud. Det är så otroligt stressande. Man märker på Lucas att han är väldigt orolig. Han vrider o vänder på sig. Tillslut kräks han igen. Mat denna gången också. Sen kommer de ytterliggare en gång. De tar lång tid innan vi tillslut lyckas somna om. Oroad o stressad. ;(
 
Idag är Lucas precis som vanligt. Jag hade nästan hoppats på att han skulle vara förkyld när vi vaknade imorse. Att de skulle vara något som förklarade natten. Men inte. Jag gav mig ut på en löparrunda imorse. Bara för att rensa tankarna. Lucas hade tydligen fått upp lite mat även då...
 
 

Dagisdebuten

Det har verkligen gått jättebra med dagisdebuten. Jag är så otroligt stolt över min lilla kille :) Han är go o glad om dagarna o tjatar hål i fröknarnas öron :) De är så skönt att höra. De värmer i hjärtat o lugnar nerverna något. Sen finns ju alltid den ständiga oron där om de skulle hända något nån dag. Men de är så duktiga hans assistenter och fröknar. Jag skulle inte kunna önska mig bättre människor runt Lucas för dem har vi redan fått där uppe på Skogsbacken och avdelningen Smultron :)
 
Bilder: lånade av Skogsbacken.
 

Från hjärtat

Många gånger känner vi föräldrar till barn med särskilda behov frustration över "vanliga" familjers "simpla" bekymmer. Sånna bekymmer som vi mest av allt i hela världen önskar oss... bara vi slapp de vi annars har. De går upp o ner det där. I vågor. De klagas över att barnet skrikit en natt, att barnet är överallt o aldrig stilla. Allt detta hade vi gärna bytt. Vaknätter! Ge mig dem, bara Lucas får vara frisk. Har man haft en läkare som sagt att de inte vet om Lucas ska bli ett kolli eller inte. Ja då är iaf jag lycklig över att Lucas nu kan hasa sig fram på rumpan o riva ut alla dvd-filmer. Mer än gärna!
 
De finns så olika sätt att se på livet. Alla har olika verkligheter och olika perspektiv på saker o ting. Och på något sätt så kan man bara sätta sig in i sin egen verklighet. (Samtidigt vill jag inte ta ifrån någon att klaga på ständiga vakna nätter. Asså i längden fungerar inte de heller. Man måste få sova. Jag menar mer de där nätterna som kommer då o då. Men någon gång försvinner dessa o då har man en vanlig fungerande vardag igen.) De finns ingen som kan förstå de liv vi lever om man inte själv är inne i det. Det kommer alltid att finnas de som har de värre... så är de för alla. Och de hjälper ju inte den enskilde individen att någon annan har de värre. MEN om man tillåter sig att iaf ibland tänka så... ja då kanske man kan bli lite mer ödmjuk till livet. Till de man har runt omkring sig. På många sätt har vi de mycket bättre än många andra, samtidigt som vi på många sätt har de värre andra.
 
Många av oss föräldrar till barn med särskilda behov är inte bara mammor o pappor. Vi är sjuksyrror, sjukgymnaster, logopeder, psykologer, sekreterare... osv... listan kan göras lång. Innan vi fick Lucas så trodde jag aldrig att jag skulle klara av ett barn med särskilda behov. Jag var jätterädd för att de skulle vara något "fel" på mitt barn. Livrädd för de okända, de annorlunda. Jag hade inte den kunskapen, orken eller lusten att ta hand om ett "sånt" barn. Idag är jag klokare. Jag har kunskapen. Och den kunskapen är att dessa barn kommer inte med någon beskrivning. De finns ingen färdig mall att gå efter. Man vet aldrig åt vilket håll de går. Man har bara en massa oskrivna blad framför sig. Man får göra de bästa av situationen o inte se hinder. Man får köra på och låta barnet visa vilken väg vi ska gå. Lusten? Ja skulle jag få "en Lucas" till så skulle jag ge hela mig även till de barnet. Orken är ett kapitel för sig. Jag har lärt mig att orken finns där. Bara man får bryta ihop o komma igen ibland. Att man vissa dagar får tycka att allt är skit o orättvist för att sedan vända tvärt o bara älska de man har. Vissa dagar tvivlar man skarpt på att man ska hålla ihop men på något märkligt sätt så tar man sig igenom även de. Någon sa till mig att "man får inte mer än man klarar av"... Kanske ligger de något i de.
 
Idag var jag inne på en av de bloggar jag följer. Jag var inne o läste hos Kian o hans mamma. Detta är en härlig familj jag en dag väldigt gärna skulle vilja träffa. För tusan, vi bor ju väldigt nära varandra egenligen! Jaja. Iaf. Hon hade skrivit ett helt fantastiskt blogginlägg som jag tycker ni ska ta er tid till att läsa. De var väldigt mycket jag kände igen mig i. Goa lilla Kian :) Vilken otrolig liten kille. Vi lever olika liv, Kian med ett svårare handikapp än Lucas. Men de finns så mycket vi känner igen oss i hos varandra. Vi talar samma språk. Känner samma känslor. Varmaste kramarna till denna fantastiska mamma o hennes familj :)
 

Möte, jobb, möte

Är hemma en sväng nu på lunch ska snart till jobbet. Har inte varit där idag än då vi haft möte nu på morgonen med habiliteringen, assistenterna och barnomsogen. Det var ett bra möte och ett nytt är uppsatt. Idag blir jag sen hem från jobbet. Vi ska ha möte efter stängning. Får se om Lucas är vaken när jag kommer hem...
 

Boomerang

Har uppdaterat garderoben lite till. Tröja i fina höstfärger :)
 
 
Tröja, Boomerang

Pappa!

Idag sa Lucas "pappa" för första gången :) <3
(så nu har han sagt de o kommer säkert inte säga de på länge som de brukar vara med nya grejer!)
 

Första riktiga dagen

Idag har Lucas varit på sin första riktiga dagisdag! Nu är inskolningen över o vi har verkligen sparkats ut i verkligheten. De gick bra att lämna imorse men de var bra märkligt. Han har varit glad o lekt under dagen, inga problem alls :) skönt! Mamman kan pusta ut här hemma!
 
Idag var även första dagen med assisten hemma på morgonen. De kommer att vara en av assistenterna från dagis som kommer tre gånger i veckan innan jag ska till jobbet o Lucas till dagis. Denna person kommer att fungera som mina ögon o öron när jag pysslar iordning mig på morgonen. De känns skönt att kunna kliva in i duschen o känna att jag inte behöver ha 100% koll på Lucas samtidigt. Att kunna föna håret utan att samtidigt ha en stirrande blick på Lucas. De kommer nog att kännas mer avslappnat ju längre tiden går. För detta är ju givetvis också en ny sak som känns märklig till en början. För de är ju inte så här man ska behöva ha de egentligen. Måste nog bara smälta allt. Det är också skönt att de är just assistenterna från dagis som kommer hem o inte ytterliggaren en person som ska introduceras.
 

Geggamoja-heaven

Sa jag att vi hamnade i Geggamoja-heaven när vi var i Stockholm?? ;) hihi... Ni skulle sett mig; jag studsade från vägg till vägg som en studsboll, rev o slet i allt fint :) Lite höstnyheter hade kommit in. Lucas ville ju så klart ha en liten uppdatering till hösten :) Så de blev dessa nya plagg.
 
 
Zipjacka och byxor, Geggamoja

Sista dagen

Idag var sista inskolningsdagen för Lucas. Jag har varit med honom idag, de andra dagarna så har Peter varit där med honom. Dock var jag med ganska mycket. Ville ju så gärna se vad de gör o så eftersom jag knappt varit där. Sen ville jag hinna prata lite med assistenterna också. Han var nog lite extra mammig idag men jag tyckte ändå han lekte bra :) Imorgon börjar allvaret iaf. Känns konstigt måste jag säga. Men jag tror o hoppas att de ska gå bra.
 
Jag och Lucas har också hunnit med en sväng till Distriktssköterskan för att hämta hem lite beställningsvaror. De var en stor kartong full med slangar, sprutor o annat.
 
Eftersom solen lyser med sin frånvaro idag så hann vi med att vara ute en stund på dagis med Lucas :) Först var ljuset ganska starkt men vi gick in lite bland träden och där gick de jättebra att vara! Sen mulnade det på mer och mer och innan regnet kom så kunde Lucas vara ute utan att besväras av ljuset!
 
Nu öser regnet ner och åskan mullrar på rätt bra ute. Väntar på att en av assistenterna ska komma hit o hälsa på en sväng. Sen får Lucas lite kompisbesök en stund i eftermiddag.
 

Tommy Hilfiger

Nytt linne, Tommy Hilfiger
De ser korallrött ut på bilderna men de är orange.
 

Tar vara på värmen

Idag har de varit riktigt varmt. 29 grader! Ljuvligt! Började dagen med en liten kort löparrunda o avslutade passet med backintervaller o styrka. Skön start! Sen har vi legat vid havet i Västervik hela dagen. De har varit varmt men väldigt mycket soldis. Jag hade hoppats på mer sol, men skönt var de ändå. Jag var t.o.m i havet o vände :)

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Matlagning o städning väntar samt fix inför kommande vecka. Imorgon har jag min lediga dag sen blir de jobb fram till fredag.


Polarn o. Pyret

 
Nytt; Tröja och strumpor, Polarn o. Pyret

Kusinhäng

Idag har vi varit hos min lillasyster Sandra hela dagen. Lucas har lekt med sin minikusin Alva :) Vi har bänkat oss i soffan, snart ska popcornen fixas och sen ska vi se filmen vi hyrt. Sköna lördag! Imorgon ryktas de om strålande sol o härlig värme. Då hittar ni oss troligen på stranden :D Lycka!
 
 
De där öronen gillade Lucas :) Min egna lilla Lisebergskanin! Hihi...

TIGER of Sweden

Hittade mig ett par nya jeans i huvudstaden. Blev tvungen att uppdatera garderoben på diverse kläder då allt är för stort för mig. Jag har nämligen gått ner ett gäng kilon nu sen i juni (typ ca 11kg, utöver mina gravidkilon som jag redan gjort mig av med innan.). Skönt tycker jag för nu är kroppen som jag vill ha den. Sen är de ju mycket roligare att handla kläder och då framförallt jeans :)
 
 
Jeans, TIGER of Sweden

I Stockholm

Vi försökte ta oss lite tid i Stockholm där vi inte tänkte på allt som hade med sjukhus att göra. Att bara försöka släppa allt o njuta av stan. Vi hamnade bland annat i geggamoja-heaven :) hihi. En morsas dröm! Här kommer lite instagrambilder.
 

Hemma

Nu är vi hemma. Vi är helt slut. Har lagt oss i varsin soffa o slötittar på tv. Dagen har varit fylld med magont o spänningar och som sen resulterar i att de känns som att man skulle kunna sova i flera veckor. Vi har varit på neuropediatriska mottagningen och träffat en läkare o genetiker där. De har undersökt Lucas och han har blivit studerad och fotograferad. Nu ska de sätta sig o söka i databaser. Se om de kan hitta något som förklarar allt som är specifikt för just Lucas. De är läskigt det här ska ni veta. Kommer inte gå in på de mer här. De känns alldeles för privat.
 
Men tack för alla ord ni sänder. De värmer som alltid i hjärtat. Jag är dålig på att svara men dessa dagar så finns inte orken o lusten där. Men tack! <3
 

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi har nu landat på vårt rum på Familjevåningen. Vi är alltså nu på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Dagen kunde börjat bättre. Lucas kräktes en massa slem i bilen och sen åkte de upp o ner för honom länge. En riktigt hängig kille. Men senare under dagen så piggade han på sig. Vi har gått lite på stan idag. Allt för att inte tänka på morgondagen. Men nu när vi är här så finns de inte så mycket annat att fokusera tankarna på.

Här på familjevåningen är de fint. Vi har ett fräscht rum med egen toalett o dusch o tv på rummet. Sen finns de tillgång till tvättstuga o kök. Så skönt att dessa ställen finns!

 

 


Till sjukhus igen

Vi packar. Hjärnan går på högvarv. Har jag glömt packa något viktigt till Lucas? Tidigt imorgon bitti bär de av. Inläggning på Astrid Lindgrens Barnsjukhus imorgon kväll. Vi tar en dag i Stockholm imorgon. Fy. Denna sjukhusvistelse se jag verkligen inte fram emot. Visst de är ju aldrig kul, men speciellt inte denna. Vi ska till Neuropediatriska mottagningen på torsdag förmiddag. Där ska han genomgå en neurologisk bedömning. Ett steg i hela utredningen. Blä säger jag. Vi åker hem igen på torsdag efter undersökningen.
 

GEGGAMOJA

De har väl inte lyckats undgå någon att vi gillar Geggamoja :) När Lucas ska sova så använder han inte någon speciell snutt men han tycker om att hålla en filt vid nappen. De spelar egentligen ingen roll vilken de är heller. Men nu köpte jag två snuttisar från Geggamoja, en till dagis o en hemma som han kan använda. Sen använder vi även andra filtar, men dessa är ju små o behändiga :)
 
 

Virrpanna

Har känt mig som en virrpanna idag. Helt vimsig. Denna helgen av oro har tagit ut sin rätt o oron kommer att sitta kvar lääääänge. Har ikväll redan varit inne hos Lucas o trott att han kräkts igen. Tur inte. Men jag hör ju hela tiden hur de åker upp o ner för honom. Han vaknar då o då, är ledsen o har ont. Han hostar o harklar sig, ibland chippar han efter andan. Så har de sett ut de senaste nätterna. Ja eller de senaste veckorna, eller snarare månaderna, eller tänker jag tillbaka så är de ju de senaste året. Tänk över ett år sen... Och eftersom han nu nyligen har kräkts igen så är vi på helspänd. Alla sinnen är skärpta. Speciellt mitt stjätte sinne som gäller hökkollen på Lucas.
 
Jag grubblar även över de kommande dagarna. Men de tar vi längre fram i veckan, orkar inte skriva om de nu.
 

Dagishäfte

I helgen gjorde jag ett häfte som Lucas ska ha med till dagis om honom :)
Här ser ni några sidor!
 
 
Så här hade klippt o klistrats :)

Dagens Lucas

 
 
 
Dagens Lucas
Heldress, Villervalla
Strumpor, Villervalla

Förkyld

Alla kaskadkräkningar igår verkar ha varit början på en förkylning för lilleman. Nu håller vi tummarna för att de snabbt går över. För jag orkar inte med den här pressen. Lucas har vaknat till o från hela natten. Sovit väldigt oroligt. De var först i natt som jag förstod att han blivit förkyld. Man kunde riktigt höra hur rosslig han var. Han har sovit mellan oss och jag har legat på helspänd o lyssnat på honom. Orolig över att han ska kräkas. Flera gånger så har han fått upp slem men svalt det igen. Fy vilken stressande o orolig natt. Stackars liten.
 
Idag rinner näsan o vi gör inget annat än torkar den. Vi har en hemma dag med allt vad det innebär. Passar ju bra inför eftermiddagens handbollsfinal.
 

Helt förtvivlad

Igår kväll när jag skulle gå o lägga mig så hörde jag att Lucas var ledsen. Massor med sura uppstötningar o han var helt förtvivlad. Efter en stund lyckades vi få honom att somna om. När han vaknade i morse så hörde man också att de åkte upp o ner för honom. tillslut kom de även lite kräks.
 
Idag åkte vi till Västervik i hopp om sol. De fick vi. Strålande sol från klarblå himmel hela dagen. Vid 12-tiden så la vi Lucas i vagnen för att sova. Han kom aldrig riktigt till ro utan låg o fäktade med ben o armar stundvis... tillslut hör vi världens rap och efter de så kräktes han massor med slem. Sen har de sett ut så här under dagen. Han har kräkts massor med slem under flera omgångar hela dagen. Även i bilen under vägen hem. Sen vi kom hem har de än så länge varit lugnt. Men vågar knappt hoppas på något. Han rapar till o från så det känns bara som en tidsfråga innan nästa omgång. Känner mig helt förtvivlad. Har ont i magen av oro. Vad händer? Blir så ledsen o rädd. Nu vaktar vi Lucas.
 
De var ju så att man hade börjat luta sig tillbaka lite o hoppats på att de skulle ha lugnat ner sig. O så kommer de igen. :( Det var så att jag hade förträngt hur de egentligen är när de händer. Men idag har allt kommit över oss igen. Minnet o allt vi varit med om hinner ifatt oss och allt rullar på som ett galet bildspel i huvudet. Känner mig orolig i kroppen o rädd för vad som kan vänta runt kröken.
 

SVEA till mini

SVEA i all sin glans!
 

Klossar

Lucas fick precis i klossen själv :) duktiga killen. Han har humör också, går de inte så blir han sur ;)


Filurer

Helgen knackar på vår dörr! Första jobb o inskolningsveckan är snart avklarad. Fortfarande en märklig känsla, känns som man är inne o gästspelar lite bara ;)
 

Intervaller

Dags för träning innan jobbet! Får bli intervallpass på löpbandet :)


Kusiner emellan

Lucas o hans kusin Frida :)
 

Mumin

Gillar verkligen Mumin-porslinet!
 

Dagens mama

Ni får en dagens mama så här i lunchtider :)

Tröja/GANT, jeans/VeroModa, glasögon/RayBan, skor/Converse, klocka/GANT.


Födelsedagsbarnen

Tog lite bilder på födelsedagsbarnen i helgen :) Lucas o hans kusin Emma :)
 

Hur de gick?

Hur de gick idag? Jo de gick bra, fullt upp hela dagen så jag hann liksom inte fundera så mycket, knappt sakna... Skapligt trött när jag kom hem. Mycket nytt på jobbet sen jag var där senast så de är mycket att ta in o komma ihåg, lära sig o färska upp minnet med.
 
Lucas hade mycket att berätta för mig när jag kom hem :) sötunge! Snart väntar sängen för att sen påbörja andra jobbardagen!
 

Påfyllning

Lucas har fyllt på garderoben med lite större storlekar o kläder inför dagis!
 

Första dagen

Idag är första jobbardagen sen Lucas föddes kommen. Jag fattar fortfarande inte att jag ska gå till jobbet idag. Helkonstigt! Jag kommer nog behöva jobba ett par veckor innan jag kan smälta det o ta in det hela ;) Hahaha... Samtidigt så kan jag tycka att de ska bli skönt att få en vardag igen. Att få lite rutin. Men märkligt kommer de att kännas. Så nu ska jag sparkas in i glasögonvärlden igen hihi :)
 
Hur länge ska ni vara hemma med era små?
 

Mer presenter

Här kommer fler av Lucas presenter som han fått :)
 
 
Väggklocka, mysdress Po.P, necessär, böcker o leksaker! Tack alla som firat vår lilla kille :)

Inskolning

Idag var det första inskolningsdagen för Lucas. Jag och Peter var där tillsammans med Lucas. Vi fick träffa några ur personalen o Lucas ena assistent. Jag tror o hoppas att detta kommer att bli riktigt bra. Jag tror att de är viktigt för Lucas utveckling. Det känns att att har hamnat på ett bra ställe :) Men det är mycket att fixa, förutom allt som alla andra har så måste vi förse förskolan med all utrustning till Lucas. Så nu har de väl snart fyllt ett helt förråd med grejer ;) Nu kommer inskolningen att fortsätta i två veckor, men jag var bara med idag. Det blir Peter som följer med Lucas de andra dagarna.
 
Tänk att denna lilla knodd blivit så stor!
 
 
Nu när jag börjar jobba så kommer bloggandet säkerligen bli lite annorlunda. MEN ibland kommer jag att lägga upp tidsinställda inlägg under dagen om jag har grejer/bilder att dela med mig av :) Bara så ni inte tror att jag sitter o bloggar på jobbet! :P

KALAS

I lördags hade vi kalas för Lucas o hans kusin Emma. De har fyllt 1 år, respektive 20 år :) Det blev verkligen en lyckad dag med massor med folk, paket, god mat, skratt o prat :) Vi hade också väldigt tur med vädret!
 
 
 

En solglimt

Idag har vi varit i Västervik en sväng. Vi hann få pyttelite sol... Resten av kvällen kommer bestå av förberedelser!

 


Svartvitt

Här kommer några fler bilder från Söderköping.
 

GALET


Bildbomb - SÖDERKÖPING

Här kommer lite bilder från när vi var i Söderköping :)
 
 

KALAS

Idag är de kalas för Lucas o hans kusin Emma :) 1-års o 20-års kalas!


Tårtförberedelser


SÖDERKÖPING - GÖTA KANAL

Idag har vi gjort en liten utflykt till Söderköping :) vi har varit ute på en lunchtripp på Göta Kanal. Strålande vackert väder! Sen blir de givetvis ett besök på Smultronstället innan vi åker hem igen.

 


SISTERS

 
Nya linnen, SISTERS.

Lysingsbadet

Idag tog vi en tur till Västervik o la oss på Lysingsbadet. Vädret var väldigt mulet hemma på morgonen o vi gjorde verkligen en helchansning. Men någorlunda tur hade vi ändå. Trodde de skulle vara mycket sämre. Väldigt mycket moln för att vara vid kusten men sol fick vi också :) Väldigt skönt att bara ligga där o läsa o sova lite o bara ha en slappardag :)
 
 

G-star

 
New in jeansjacka, G-star

Att älska gungan!

 
 EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0