11:fte dagen på sjukhus

Här går vi in på vår 11:fte dag på Västerviks sjukhus. Våren knackar på utomhus och vi spenderar största delen inomhus. Igår fick vi ta ut Lucas för första gången. Skönt att få gå med barnvagnen igen. Idag ska han få följa med ut en liten sväng igen. Lucas fortsätter att kräkas upp vissa av målen blandat med massor med slem. Igår fick han upp första och sista målet. Idag har han också kräkts. Blev ett bad efter det.

Vi fick besök igår igen. Sandra, Daniel, lilla Alva och mamma var här och tittade till oss. Så skönt att de kom. Dagen går så mycket fortare och man kan koppla bort sjukhusmiljön små korta stunder.

Ögat läker sakta. Svårt att säga så mycket om de o vad det kan betyda i framtiden. Men de mest frustreranden är kräkningarna. Vi tror inte att de beror på maten han äter utan mer att han är hypoton (muskelsvag) och samlar på sig slem mer än andra.

Nu kom precis nästa efterlängtade besök :) Min fina älskade vän Vicke kom precis!!!!


EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0