Vilken jäkla kväll!

Fy faan vilken jäkla kväll. Jag har suttit o storgråtit i ett hörn medan narkosen har stuckit Lucas både här o där utan emla. Ja nålen slutade att fungera o eftersom han har intravenöst antibiotika så behövs nålen fortfarande. Personalen på avdelningen försöker inte ens sticka honom längre utan ringer direkt narkosen. Detta är väl femte gången sen vi kom hit som de är här o ska sätta nål på honom. Fy va han skrek. Helt hysterisk så klart. Peter stod vid honom men idag klarade jag inte de. Satt istället på en stol en bit ifrån o bara grät. Fy jag har så mycket åsikter o diskussioner som bara skulle kunna bubbla ur mig just nu. Men jag drar inte dem här. Dem får jag ta med läkarna sen. Allt slutade iaf med att han slemmade igen totalt och kräktes upp massor med slem o maten som var kvar i magen... Vi fick ju givetvis suga också, riktigt segt. fattade de att de inte fungerar att hålla på så där! Så nu ska de avvakta tills imorgon o se om de kan finnas något annat alternativ och se vad ögonläkaren säger. De har andra alternativ på gång... ja vi får helt enkelt se vad de blir. Jag är mest frustrerad o förbannad, arg o ledsen.

De var inte långt ifrån att jag tog Lucas o gick ut härifrån idag iaf. Värsta gången hittills. Nu ligger vår lilla kille på lekmattan på golvet o sover. Han somnade nästan med en gång. Helt slut o utmattad. :(

EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0