Bebis & hus

Jahopp. Jag har hunnit med att dumpa trollet på dagis och även ett besök på MVC. Lillbror låg och sov i godan ro. Vi har bokat en ny besökstid om en vecka. HOPPAS INTE jag behöver gå på den :) Tänk nu kan vi säga att vi har bebis nästa vecka, även om de först isf är till slutet av veckan (om de skulle bli igångsättning). Men nej, jag ser hellre att det blir denna vecka.
 
Nu har vi ju kommit till veckan då det vankas HUSKÖP! Galet! Verkligen helgalet! På fredag är det dags. Hoppas att lillebror isf tittar ut innan så iaf Peter kan vara med på det sista med banken. Vi har fixat fullmakt till Peter ifall att jag ligger på BB. Men det är ändå ett papper som jag måste skriva på så det ska jag fixa idag.
 
Annars så ska jag väl bara vänta...
 
 

Kommentarer
Linda Cathrine Liljemalm

Hoppas lillen väljer att titta ut snart :)

2014-02-10 @ 10:07:27
URL: http://lindacathrine.se/
Sofiee

Ja nu är det seegt! :-) Jag har tid hos bm på ons för vanlig koll.. sen har jag även en koll på fre på förlossningen för att se hur bebisen mår samt se om jag är redo för igångsättning. wii, kanske har man bebis i slutet av veckan?? Spännande och se hur det blir för oss båda! :-) lycka till med husköpet också!!

Svar: Ja nu håller vi tummarna för att de snart vill komma ut från den trånga med varma magen... Lite egoistiskt av dem att ligga därinne och trycka kan jag tycka!! ;)
Evelina

2014-02-10 @ 12:09:25
mariekarolina

Typiskt fint folk att komma sent ;) Felicia hade nog stannat längre än 11 dagar om hon inte blivit tvångsutplockad ;P Hoppas iaf lillebror bestämmer sig för att komma ut inom väldigt snar framtid :)

Svar: Ja precis! De tror de kan börja att bestämma redan innan de är ute i det fria haha...
O grattis än en gång. Blev verkligen så otroligt glad för er skull <3
Evelina

2014-02-10 @ 15:06:27
URL: http://mariekarolina.blogg.se
lillgarden.blogg.se

Spännande! Bebis och husköp, allt på en gång!

Svar: Ja kan man trycka ihop det mer?
Evelina

2014-02-10 @ 17:20:53
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Erika

Åh va roligt att ni ska köpa hus! Längtar också till att bo i eget hus :)
Håller tummarna att lillebror vill titta ut snart :) kram!

Svar: Ja nycklarna får vi på fredag :) spännande!
Evelina

2014-02-11 @ 00:31:45

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0