Denna tisdag

Idag fick äntligen Lucas gå till dagis igen. Det märks att han har stort behov av det. Han är fortfarande lite förkyld men nu mycket piggare och mer sitt vanliga jag igen. Hulkar gör han om kvällar, nätter och mornar. De har lugnat sig något men finns där ändå.
 
Själv har jag tagit det rätt lugnt idag. En annan nyförlöst morsa har underhållit denna nyförlösta morsan på förmiddagen. Vi satt vid varsin ände av bordet och ammade våra knoddar och snackade. Skönt att ha någon som vet precis vad man går igenom just nu. Någon att sällskapa med lite då och då :)
 
När jag hämtade Lucas på dagis idag så hade han ett par glasögon på sig. När jag skulle ta på honom ytterkläderna så råkade jag slå till med min armbåge på dem så att han fick ena sadeln (de där plupparna vid näsan) i ögat. Jag förstod inte vad som hänt just då. Men väl hemma så tittar jag i hans vänstra öga och ser att han har små blödningar i ärret på hans redan skadade vänsteröga. FAN. Ringer Västervik och pratar med både barn och ögon. Vi kommer dock fram till att de redan är kärlinväxt i ärret och när då skadan uppstod så fylls de på med blod rätt snart. Vi skulle avvakta och se hur de ser ut imorgon. Har de inte blivit sämre så är det nog ingen fara. Hej dåligt samvete!
 
Under eftermiddagen så har jag sprungit runt i huset med en besiktningsman från Anticimex. Peter har jour denna vecka och är just nu iväg på övning. Grabbarna sover, Elias vaknar väl snart och vill ha mat igen. Jag har lite jag måste passa på att göra innan mat-tanterna ska plockas fram igen!
 
 

Kommentarer
Hanna

Mysigt med mammabesök men otur med Lucas öga. Hoppas att det inte blev värre nu. Kram

Svar: som tur var så gick de bra :)
Evelina

2014-02-25 @ 19:30:14
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
sofiee

Hej! Nu har även vi fått vår knodd :-) 19e feb, så idag är han 1 v.
ser att Elias har napp, när började ni med det? Här är det skrikigt mellan maningarna och kvällar och nätter.... testade med napp för ett par dagar sen men tyckte att det kändes som om han tappade sugtekniken vid amning med en gång. har inte vågat testa igen sedan dess.

Svar: Hej! O stort grattis till er :) Underbart!!
Jag började med napp redan på BB. Typ när han var två dygn tror jag. Men testade de först när jag märkte att amningen fungerade jättebra. Att han visste hur han skulle ta bröstet osv. Märkte på natten att han hade ett stort tuttbehov och jag ville inte ha honom liggandes vid bröstet hela natten bara för att han skulle få tutta. Han tog nappen med en gång och det har fungerat jättebra.
Evelina

2014-02-25 @ 20:08:56
sofiee

*skrikigt mellan matningarna... skulle det ju stå såklart! ;-)

2014-02-25 @ 20:09:54

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0