En trött Lucas

De var en trött Lucas jag hämtade hem från dagis igår. Först blev han jätteglad när jag kom, sen skulle han inte med hem så  jag fick typ släpa honom till bilen. Han ville absolut inte åka hem osv... ja ni vet, när inget duger helt enkelt. Väl hemma fick han kolla färdigt filmen han börjat se på morgonen. Sen kom han igång en stund innan han stupade i sängen.
 
Nattningen går så bra. Vi har nu turats om att gå och lägga honom i vår säng, visst han somnar med oss men det går oftast på ca 5 min och det tycker vi bara är mysigt. Sen lyfter vi över honom i hans säng. Han sover ju fortfarande i spjälsängen. Eftersom han snart ska få ny säng så bryr vi oss inte om att natta honom i den. Finns ingen anledning. Han ska verkligen ha en eloge den lilla killen. De gånger vi gått o lagt honom och han varit lite för pigg så har han ändå inte protesterat. Även om det vid ett par enstaka tillfällen tagit kanske 45 min innan han somnat så har han ändå verkligen försökt somna.
 
Hulkningarna och kräkningarna kommer och går om nätterna och även på morgonen. På morgonen är det i stort sett varje dag. Intensiteten nattetid varierar lite mer. Någon gång ibland så är han fri från dem nattetid medans vissa nätter kommer det tätt. Ibland bara hulkningar, ibland kräks han tillslut slem och magsaft.
 
 

Kommentarer
Mammaleo

Hej,
Jag hittade din blogg av en slump och fastnade.
Jag tycker du verkar vara en riktig kämpe med tanke på allt du går igenom med, med din son.

Måste vara hemskt med alla kräkningar, sjukhusbesök etc!!
Vi har också en hel del sjukhus besök med vårt barn för tillfället.

Kort sagt så ville jag bara skicka en kram till dig för att du kämpar på så!!

Sedan såg jag också att ni snart skulle få ett barn till, grattis!!
Det kanske är en känslig fråga, så svara bara om du vill.
Men gjorde ni kub-test med storebror eller denna gång?

Med vänlig hälsning,


Svar: Hej o välkommen hit :) Tack för fina ord o pepp :)
Japp en liten till är på gång, jag går just nu på övertid med BF den 7 feb. Ungen börjar väl bli rätt överbakad därinne nu kan jag tycka.

Vi gjorde aldrig KUB med Lucas (hade inte visat något heller), det var aldrig tal om det. Däremot gjorde vi det nu. Något vi gjorde med Lucas var dock fostervattenprov. MEN det var bara för att de tappade mig på fostervatten under graviditeten och då frågade de om vi ville göra det när det ändå fanns en möjlighet.

De Lucas har är inget vi kan ta reda på om detta barnet har men vi gjorde KUB för att utesluta sannolikheten för andra saker. Det visade ingen hög risk så därför gjordes inget fostervattenprov.

Stor kram till dig o välkommen tillbaka :)
Evelina

2014-02-11 @ 20:12:01
Anonym

Ok, vet ni vad det är han har för någonting?
I vilket fall verkar han vara en riktig liten kämpe!!
Och jag kan tänka mig att det är pga hur hans föräldrar kämpar och vad dem utstrålar!

Åh va mysigt med bebis!
Jag blir nästan sugen igen.

2014-02-11 @ 22:36:45
Sama

Skönt att han har lätt att lägga sig, hade ju lätt kunnat bli att han inte vill sova eftersom han vet att hulkningarna/kräkningarna kommer då (för vad jag förstått slipper han dem på dagtid?).
Nu tycker jag lillebror kan kika ut btw;)

2014-02-12 @ 07:13:35

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0