Febrigt

Här hemma är det lite sjukstuga. Peter har haft feber i flera dagar men är nu frisk. Natten till onsdag fick Lucas feber. Han mådde sen bra under dagen och idag fick han gå till dagis. Vi fick hämta honom igen efter ett par timmar då febern hittat tillbaka. De senaste nätterna har varit väldigt jobbiga. Lucas har hulkat och kräkts massor med slem och magsaft. Vi har inte köpt någon säng till honom än, så han sover just nu mellan oss. Vi tänkte ha det så i ett par veckor så han inte ska känna sig undanstött mitt i allt nytt. Men just nu är de ju bara bra så vi har koll på honom.
 
Jag hoppas jag och Elias klarar oss från feber. Tydligen är de sån där envis som sitter i flera dagar.
 
 

Kommentarer
Malin S

Krya-på-sig-hälsningar till Lucas, och hålla-tummar-hälsningar till er som inte blivit sjuka ännu!!

Svar: Nä nu känns de som att vi börjar bli friska här... vågar jag ens skriva de egentligen ;)
Evelina

2014-02-20 @ 21:21:31
URL: http://www.malinstolt.com/
mariekarolina

Felicia hade sån feber förra veckan, blandat med hosta och snor. Det verkar vara riktigt sega sjukdomar som kommer nu, men jag hoppas alla sjuklingar i familjen kryar på sig <3

Svar: Ja verkligen sega sjukdomar! Nu verkar vi ha kryat på oss och jag hoppas kunna skicka Lucas till dagis imorgon :) De behöver han!! Haha...skapligt rastlös efter att ha varit hemma o sjuk en vecka.
Evelina

2014-02-21 @ 08:24:51
URL: http://mariekarolina.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0