Sjukstuga

Ja hemma hos oss gör vi inte många knop. Lucas är fortfarande hängig. Tror febern ligger och gror men vi medicinerar honom hela tiden så vi har inte riktigt koll på den. Imorgon blir de alltså inget dagis för den lille mannen. Hoppas dock att han är mycket piggare imorgon och att de kanske kan bli dags för dagis på tisdag. Nätterna är fulla med hulkningar, illamående och kräkningar, lite lugnare var de natten som var. Det kommer även stundvis om dagarna. Nu vill jag verkligen att han ska bli frisk. Han blir ju så mycket sämre eftersom kräkningarna eskalerar så enormt. 

Än så länge så har iaf jag och Elias klarat oss. Skönt de.


Mina killar

Kommentarer
anna mollis mamma

Hej på Er
Hoppas verkligen att din minsta lilleman klarar sig från envis feber o hosta. Så hoppas jag att Lucas snart är bättre o på dagis igen. Vi har oxå sjukstuga hos vår mellankille o pappan.
kryakram till Er...hoppas Molli o Lucas ses på dagis på tisdag ♥

Svar: Ja det har verkligen varit en långdragen feberresa här. Verkar ju vara det som går nu. Men nu är Lucas bättre så imorgon hoppas jag på att kunna lämna honom på dagis igen :) kramar
Evelina

2014-02-23 @ 19:34:04

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0