Slutspurt

Här hemma är det slutspurt på packningen nu. Idag har jag städat av lite (bara för att de inte ska vara superdammigt när vi flyttar allt, tar ju ogärna med mig det till huset...). Högravid och nästintill orörlig har jag idag flyttat soffan och dammsugit där, skakat & rullat ihop våra stora ryamattor, tvättat, dammsugit, städat badrummet, packat lite till, packat inför Lucas övernattning hos mormor till helgen... Ja ni hör ju! Är helt slut i kroppen men än finns det lite till att göra. Det där med att vila upp sig inför förlossningen, vad är de?! Här hemma är de flyttkartonger högt och lågt.
 
Nu kan bebis gärna stanna därinne ett par dagar till så hinner vi komma in i huset innan. Vore ju typiskt och väldigt osmidigt om de skulle ske imorgon mitt på dagen! Då vi har sista mötet på banken samt överlämning av nycklarna till huset. Kom då gärna innan (så farsan hinner vara med på banken) eller helst efter lördag (så morsan o farsan hinner få in de mesta i huset). Okej?!
 
 

Kommentarer
Johanna

Den kommer nog inatt så som du sjåat på! :)

2014-02-13 @ 19:36:28
Martina

Trodde du ja ... :)

2014-02-13 @ 21:40:29
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
lillgarden.blogg.se

Spännande! Det där med att vila innan hinner eller gör man nog sällan.... :)
Lycka till med allt!

2014-02-14 @ 19:32:26
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0