v.41

Ja nu har vi kommit till den där veckan man helst inte vill komma till ;) Haha. Eller v. 41 är väl helt ok men asså jag hoppas jag slipper nämna v. 42 denna gången. Nä då, det blir när det  blir. Vissa dagar känner jag mer förvärkar och då kan det t.o.m. vara så att "Shit, de kanske kommer igång framåt kvällen/natten/morgondagen..." Men det har ju hittills inte hänt alla de gånger tanken slagit mig så nu försöker jag inte tänka så längre. +10 dagar gick jag med Lucas och då har jag ju ett gäng kvar.
 
Bebis: Det börjar närma sig nu (allt är klart) och förlossningen kan sätta igång när som helst. En fullgången graviditet är bäst för både barnet och dig men ibland tar det lite längre tid, så håll ut! Snart kommer ni att möta ert barn för första gången.
 
Det kan vara skönt att veta att 90% av alla gravida som har passerat vecka 39+6 (v.40) har fött sitt barn innan vecka 41+6 (v.42) är över.
 
Ring alltid förlossning:
  • Vid ca tre värkar på 10 min
  • Vid vattenavgång
  • Vid blödning
  • Vid minskande eller avsaknad av fosterrörelser
  • Om du känner dig rädd eller otrygg
 

v.41, 40+2

Kommentarer
Lina Hassinen

Gud va fin du är! Lycka till med allt när det väl sätter igång! ;-) Världens största kram!

Svar: Men tack, känner mig mest stor och klumpig nu. Svårt att komma ner till skonivå, resa sig ur soffan och sånna saker :P Nu vill vi gosa bebis :)
Evelina

2014-02-09 @ 19:49:47
URL: http://minplatsblandorden.blogspot.com
Martina

Men du med tvåan ska man ringa om man har värkar med fem minuters mellanrum alltså två på tio minuter. Det sa iaf min BM. Speciellt med tanke på din förra raketförlossning.

Åh snart är han här vännen. Lycka till! <3

Svar: Aha, hade jag ingen aning om. Ja den där tröga ungen får gärna kika ut nu. Vi gosa bebis :) Blir ju dubbel rastlöshet när vi vet att vi ska in i huset på fredag också :) Åh helt galet!!! puss
Evelina

2014-02-09 @ 21:42:51
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Maria sjömansfru och mamma

Nu väntar vi ju bara på att lillebror ska komma! Inte bara ni som är nyfikna ;)

Svar: Japp, vänta vänta vänta vänta.... ;)
Evelina

2014-02-09 @ 22:53:05
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Sama

Förstår att väntan är otålig just nu, men nu är det ju verkligen SNART! Lycka till när det väl är dags!

Svar: Ja nästa vecka är han ju faktiskt här :)
Evelina

2014-02-10 @ 08:32:10
Martina

Hihi. Tror det blir på fre. På natten. En kärleksbebis <3

Jo ring i tid nu. Självklart ska de vara "regelbundna" alltså återkommande men när jag ringde med fyra min mellan och sa att jag skulle avvakta hemma sa koordinatorn: Ja men vänta inte förlänge med tanke på förra gången. Nu var det ju lugnt för vår del men .... ;)

Åh jag tänker på dig varje dag!

Svar: Haha... en riktig kärleksbebis!!! Vi får ju nycklarna på fredag. Lucas ska bo hos sin mormor en natt så han slipper vara med o flytta allt. O tanken är väl att man ska inviga varenda rum när man flyttar?! Eller hur var de nu? Hahaha... Färdknäpp *5 rum och kök hahahaha!!! Kan ju inte bli annat än en kärleksbebis då ;)
Evelina

2014-02-10 @ 09:48:25
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Hanna Karlsson

Åh så spännande. Snart så!

2014-02-10 @ 17:48:36
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Stina

Ååå!! Pirrar i hela kroppen när jag tänker på den stunden det verkligen var dax att åka in till förlossningen! Såå spännande.. Skulle vilja göra om det hur många gånger som helst typ! Har min lilla son på 2 månader här i famnen, verkligen livets stora mirakel!!

2014-02-11 @ 22:19:18
lillgarden.blogg.se

Du är så fin så! Lilla magen!
Nu får lillebror snart ta och titta ut!

2014-02-12 @ 13:00:55
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0