Ofrivillig fasta

Idag när Lucas vaknade var han ovanligt gnällig och mammig. Eller gnällig är nog fel ord. Han var superledsen. Hans assistent fick typ inte titta på honom och bara jag dög. Han ville att vi bara skulle sätta oss han och jag. Fattade ingenting. Trodde först att han var trött eftersom han somnade lite senare än vanligt kvällen innan. Jag fixade iaf iordning honom och han följde varje steg jag tog. Gråtandes.
 
När hans assistent sen skulle koppla ifrån matpumpen så frågar hon mig om vi fyllt på en ny flaska med mat nu på morgonen. WHAT!? Lucas har alltså inte fått någon mat under hela natten. 12,5 timmars mat har uteblivit. Skit! Plus att han innan dess hade sina fria timmar så totalt utan mat i ca 18- timmar! Inte konstigt att vår lilla kille var helt förtvivlad.
 
Matpumpen visade att den pumpade maten, fast den inte gjorde det. Annars kan pumpen pipa i tid och otid, även när den inte har någon anledning att pipa. Men inte i natt...
 
Som tur är har vi en ny pump liggandes i förrådet. Vi kommer lätt att be om ytterligare en. Vi kan ju inte stå utan pump utan måste ha en extra som ligger ifall att den vi använder går sönder eller strular på annat sätt.
 
Idag har Lucas fått mat hela dagen. Bara för att komma ifatt. Det tog några timmar innan han var sitt rätta jag igen.
 
BILD: Lånad från Skogsbacken
 

Kommentarer
Sama

Men jösses, alltid är det något. Får vara nog med strul nu!

2014-01-23 @ 05:48:17
Linda

Hej!
Kom in på din blogg av en slump, och kunde inte riktigt slita mig...Har själv tre barn och kan lätt leva mig in i en del av dina känslor - andra vet jag inget om, tror att man måste uppleva det själv innan man kan uttala sig! Men jag hittar inget om vad det är som Lucas har drabbats av? Har ni fått veta? För annars tänker jag att ovissheten kanske är värst...
Du verkar härlig, positiv och ha en underbar familj!
/ Linda

Svar: Hej! Va kul att du ramlade in här o lämnade några rader.

Vi har ingen diagnos på Lucas men vi vet att de rör sig om någon form av neurologisk/muskel- sjukdom el. syndrom.
Evelina

2014-01-24 @ 09:32:47
lillgarden.blogg.se

Men usch... Stackars liten... Att det alltid ska vara något som strular...

2014-01-25 @ 16:17:09
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Susanne

Förbannade pumpskit och stackars liten. Ibland vill jag slänga våran pump åt helvete!!! Hatar det fast detr ett nödvändigt ont.
Kram

Svar: Ja verkligen ett nödvändigt ont. Jag märker att jag har noll tålamod med den längre så fort den strular. Innan kunde vi ändå hålla på med den en stund innan jag blev riktigt förbannad. Nu räcker de med ett pip så känner jag hur hela jag spänns o intar stridsposition och hur hjärtat ökar i puls... :P galet det där.
Evelina

2014-01-26 @ 15:57:51
URL: http://susibus.wordpress.com

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0