Att bli storebror

Lucas gillar att vara med och hjälpa till och ta hand om lillebror. Han matar, håller honom, sjunger för honom, berättar saker för honom, ger honom komplimanger och badar honom. Hela omställningen för Lucas tycker jag har gått förvånansvärt bra. Klart han testar ibland. Trycker och slår lite hårt på hans huvud, vill gärna väcka honom så fort han sover, rycker och drar i armar och ben. Men den mesta tiden är det bara oändlig kärlek. Ja även tjuvnypen är väl en form av kärleksförklaring ;)
 
Han vill ha stenhård koll på vart Elias är. Lucas anser att Elias tillhör mig, så fort han skriker så är det mig han hämtar så jag kan mata honom tycker Lucas. Om någon annan har honom kan han ibland säga att han ska vara hos mamma. Men jag tycker även att detta har blivit bättre nu sen jag slutat amma. Tycker inte att jag har hört lika mycket rop efter mig så fort Elias skriker.
 
Men han är helt klart världens bästa storebror. Så klart ;) Hihi. Det märks att han är stolt över det.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Martina

Haaha hos oss är det tvärtom. Pappa hålla/låna lillebror. Fast sen har ju Teodor alltid varit väldigt mammig med. Teo är ganska ointresserad men ändå oerhört snäll. Kommer alltid med leksaker snutt och napp till Ludvig.

Vi hör ihop nu och Ludvig får oftast hänga med när han berättar om våra äventyr vi ska på. Topp att det går fint. Tjuvnypen är äkta kärlek!!!

Svar: Lucas har ju varit väldigt pappig en längre tid nu. Jag är glad de gånger jag får chansen att komma i första rum :P
När de väl finns tid över för mig att ha egen tid med Lucas när jag är ensam med killarna. Elias sover. Nä då ska ju givetvis Lucas inte leka med mig utan så klart väcka lillebror! Suck! :)
Evelina

2014-03-16 @ 13:12:38
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Britt-Marie

Oändlig kärlek <3

2014-03-16 @ 13:58:26
Malin S

Åh... <3 Pluttarna!

2014-03-16 @ 22:41:47
URL: http://www.malinstolt.com/
Hanna - Min vardag som trebarnsmamm

Syskonkärlek är så fint!

Svar: ja verkligen!
Evelina

2014-03-17 @ 11:34:03
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
lillgarden.blogg.se

Stor grej att få småsyskon! Härligt med alla denna otroliga kärlek! Magiskt att se..

Svar: ja shit va omtumlande det måste vara!
Evelina

2014-03-17 @ 21:11:49
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Susanne

Syskonkärlek är så vackert! Att vår 7-åring visar så mycket spontan kärlek till Nicolas här hemma är en under med tanke på starten. Men kärleken och stoltheten när han pratar med lillebror idag går inte att ta miste på ❤️.

2014-03-18 @ 15:24:18
URL: http://susibus.wordpress.com
Maria sjömansfru och mamma

Det är helt underbart att se syskonkärleken. Men man förstår ju att storasyskonet testar ibland, måste ju vara en superomställning för dem. Här pysslar storasyster om och hämtar napp och filt och så till lillasyster, kramas och pussas. Och lillasyster skiner som en sol när storasyster pratar med henne och lägger sig bredvid i babygymmet. Och mamma blir alldeles rörd

2014-03-19 @ 14:19:19
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0