Elias 3 veckor

Idag har vi varit på BVC igen med lilltjockisen, nu 3 veckor gammal. Han fortsätter att stadigt öka i vikt. Hög fetthalt på bröstmjölken minsann! Idag vägde han 4265 gram och 54 cm lång. Alltså ytterligare 300 gram på en vecka!
 
Tidigare i veckan hade han premiär i babygymmet. De var väl lite intressant, ingen superhöjdare än så länge men han kanske kan bli bättre vän med det tids nog.
 
Elias är nu lite mer vaken. På kvällarna har han en liten period då han är mer orolig och lite skrikig. Och vad det beror på? Ja de är ju den där ständiga gissningsleken....
 
 
 
 

Kommentarer
Martina

Allt eller inget beror det på. En fis på tvären. Mycket intryck under dagen. Övertrött. Lite extra närhetsbehov.

Ludvig var med orolig på kvällen till han var tre mån ungefär. Lite extra skrikig. Svårt att komma till ro. Hungrig men fick inte ro att äta. Tror mest det berodde på övertrötthet. För han blir så nu med om man inte tar honom vid rätt tidpunkt men nu har vi fått in ganska bra rutiner och han känner väl igen mönstret.

Allt har sin tid. Tids nog lär man känna sin lilla krabat. Sen kommer en underbar utvecklingsfas och raserar allt man byggt upp men det löser ni enkelt ;)

Puss puman!

2014-03-06 @ 21:06:37
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Susanne

Han är så fin!!!!

2014-03-06 @ 22:01:14
URL: http://susibus.wordpress.com
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Men jag smäller av, han är såå fin, lilla vännen <3

2014-03-07 @ 12:28:55
URL: http://madeleines.se
Nathalie

Gud vilken sötnöt! Längtar tills man skaffar egen familj, dock är det lång tid tills dess. Måste ju ha pv, jobb och stabilt hem först:)

2014-03-08 @ 01:32:05
URL: http://slapparnatta.blogg.se
michan

Vad söt han är. Men han ser ju intresserad ut på bilden i gymmet :)
Tycker många upplever att bebisar är skrikigare på kvällarna..... undra vad det är?

Svar: Ja på BVC så säger hon att nästan alla barn har ca 1-4 skriktimmar på kvällarna. De kan bero på magont eller så vet man inte ens varför de skriker. Detta var tydligen samma för både flaskbarn och barn som ammas, så inte ens de spelar någon roll.
Evelina

2014-03-10 @ 19:08:15
URL: http://michaela-michan.blogspot.se
lillgarden.blogg.se

Vilken liten sötnos!
man blir bebissjuk som bara den när man ser den lilla sötnosen..

2014-03-13 @ 10:33:21
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0