I lekparken

Igår hade jag och killarna en heldag hos mamma. Vi hann med ett besök på mitt jobb och även lek i lekparken. Båda killarna sov en stund där, Elias i vagnen och Lucas i gungan. Kusin Alva var också på besök vilket innebar en massa bus. På kvällen hade vi besök av Pernilla, Stefan och Alwa. Det blev massor med snack och tv-häng.
 
Idag har vi haft en ute dag. På förmiddagen gick vi till stan för att uträtta lite ärenden. Eftermiddagen bestod i lite fix med trädgården och huset. Peter har tagit ner alla fönsterluckor från husfasaden. Stor skillnad och tummen upp på det! Jag har rensat mellan plattorna på framsidan. Tidigare i veckan kom det en snickare som påbörjade byte av garagetaket. Ja så lite händer det allt hos oss just nu. Mest utomhus. Jag kommer att lägga upp bilder tids nog.
 
 

Kommentarer
Martina

Åh finaste killarna. Ja okej du med då.;)

Sträcker lite extra på mig när jag ser mössan. Vad kul det är att se sina "alster" på andra än sina egna barn. Hihi.

Verkar som ni har fullt upp. Inte konstigt kollarna är slut och somnar på lekplatsen.

Svar: Ja han har scarfen och mössan varje gång vi går ut :) hihi!! Perfekt!! och tack än en gång för dem!! Får många komplimanger för dem också ska du veta :)

puss <3
Evelina

2014-03-08 @ 20:41:51
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Lina

Hej!
Kikar in på din blogg! Fin!

2014-03-09 @ 12:59:00
URL: http://lillalina.com

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0