Sömnlös natt

Natten här har varit helt kaotisk. Den enda som fått sin sömn är Elias och det är ju skönt att han kunnat sova utan att bli störd.
 
Igår natt hade Lucas feber hela natten, trots Alvedon så vägrade den ge med sig. Han hostade, hulkade och kräktes. Igår var vi hos mamma och där hann han också med några kräkningar under dagen. Den nuvarande natten har innehållit samma ingredienser dock i en mycket större skala. Lucas har hulkat och kräkts i princip hela natten. En av oss har fått hålla honom sittande medan den andra fått parera och samla upp det eventuella kräket. Sömnlös natt. Något som är skönt är att Lucas lyckats somna om nu på morgonen. För han har ju varit vaken nästan hela natten också. Legat och gnytt och mått illa. Väldigt skönt att han fått ta igen lite sömn, fått sova ett par timmar ostört iaf. Nu hör jag honom inifrån sovrummet. Han har börjat hosta igen... och nu kommer också hulkningarna och kräkningarna. Peter är hos honom. Så nu sparkar vi igång denna dagen... :(
 
 

Kommentarer
Sama

:( :(

2014-03-23 @ 08:27:36
Louise

Usch vad jobbigt ni verkar ha det nu o stackars lilla L såklart som har det allra jobbigast :(
Hoppas det ordnar sig snart!

Svar: Ja nu verkar de gå åt rätt håll även om kräkningarna består.
Evelina

2014-03-23 @ 21:06:08
Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Men åh! :( Hoppas det är lite bättre idag! Kramar 💜

2014-03-23 @ 21:30:06
URL: http://bybohed.vimedbarn.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:EVELINA - MAMMA TILL LUCAS

JAG HETER EVELINA, ÄR 28 ÅR OCH BOR I VIMMERBY. MIN SAMBO HETER PETER OCH TILLSAMMANS HAR VI EN UNDERBAR SON, LUCAS, FÖDD 2011-07-16. HÄR KAN NI LÄSA OM VÅR NÅGOT ANNORLUNDA VARDAG, OM OVISSHET & KAMP OCH OM EN VARDAG SOM IBLAND BYTS UT MOT SJUKHUSMILJÖ.

bloglovin
bloglovin
RSS 2.0